Mit szeretsz a kertedben? Mi a legszebb most? (beszélgetés)
Az uborka is és a fejtőbabon kb. 3-4 cm-es vékonyka hüvelyek vannak.
Múlt héten elszórtam 1 csomag sarkantyúvirág és néhány csomag őszirózsa magot is. Szépen kelnek ki, ahogy az újra vetett zöldborsóm is. A zöldborsót, ahogy elkezdett kinőni, lefújtam mospilannal és most úgy 10-15 magasak. Remélem ezek már fognak teremni;)
Most olvastam, van nyári krizantém is. Akkor ez az.
Tavalyi mentés, egy elgazosodott nyaraló utcafrontjáról csoportosítottam át a kertembe.😀
Megmondom én a tutit: Megöregedni a legrohadékabb dolog a világon. Aki benne van és nem így érzi, az mázlista.😀
Nem is hiszed, de nagyon egyetértünk...!
Persze! Ábrándozni lehet a szép öregkorról. Mennél jobban beleéled magad, annál nagyobb lesz a pofára esés.
Megmondom én a tutit: Megöregedni a legrohadékabb dolog a világon. Aki benne van és nem így érzi, az mázlista.😀
Kerti téma:
Éppen el akartam végezni a teendőket a letermett eperágyásokban, mire jött egy zivatar. Miért is lett volna egy áztató eső ami leér a növények gyökérzetéig? Nem, csak annyi volt hogy vizes legyen minden. 😀
Nem baj. Kitaláltam sütök lángost!!
Olvasás közben többször azt éreztem rólam, és a házamról írnak.🙂
Most még jól vagyok, és többnyire el tudom végezni az itthoni feladatokat. De már belegondoltam mi lesz itt néhány év múlva. Gondolkodok megoldásokon, de eddig mindig zsákutcába jutottam. Érdekes lesz ha eljön az idő hogy kifog rajtam majd valami. Mondjuk ami anyagi megoldást igényel, az most is kifog. De vígasztal hogy ez amiben vagyok még nem a legrosszabb. Mint tudjuk, mindennek van fele.😀
Kávéztam, most indulok egy sétára a kertbe. Gyönyörködés közben teleszívva a tüdőmet friss levegővel, gyönyörködés közben rendszerezem a fejemben mi lesz a mai feladatom.
Ami most érik az a fán termő eper, a piros és fekete málna. Van már uborka, cukkini, virágcserépben paradicsom, és elkezdett pirosodni a kiültetett is.😀
Napról napra nagyobbak a növényeim. Szinte minden virágzik. Szerintem a tök és az uborka is kivirágzik napokon belül és remélem termés is lesz.
Paradicsomunk és uborkánk elég jó mennyiségben van, remélem beérik.
A málnám is érik, de ugye az csak pár szem van;)
És van 2 nagy bársonyvirágom is, amin már hatalmas a bimbó.
További ajánlott fórumok:
- 18-19 évesen mit tettél, írd le pár szóban! Mi az, amit a mostani18-19 évesekben nem szeretsz?
- Kit/és vagy/mit szeretsz a legjobban a mostani életedben? (állíts fel sorrendet)
- Milyen virág nyílik most a kertedben?
- Van a kertedben fűszernövény?
- Most már tudom, a legszebb dolog anyának lenni
- Szoktál napozni a kertedben?