Mit nem szeretsz, amit jellemzően a "többség" igen? (beszélgetés)
Komoly pénzösszeg üti a markát annak, aki bizonyítja a hatásosságát. érdekes módon senkinek sem kell...
A gyógyszergyártás is jó üzlet, de cukorgolyókat árulni orvosságként még jobb.
Amúgy nem volt itthon kapható más citromos fogkrém, ezért patikában érdeklődve és vásárolva homeopátiásat használtam - jó drágán - poénból a betartottam, a előírásokat, de az ígért hatások amik akkor kivételesen részben bejátszattak volna elmaradtak. Jó ez egy eset. Az nem tudományos bizonyíték.
Osztrákoknál valamiért elbukott a teszteken. - tényleg nem tudom, hogy szándékosan buktaták-e meg.
Nem szeretem a halakat, még nézni sem.
Tévét, vásárlást, ruha-cipőpróbálást, sorban állást. Nem szeretek fodrászhoz járni - a szép frizurát igen, ezért kénytelen vagyok elviselni :D Továbbá műkörmöt, ülepes nadrágot, csípőnadrágot, cafattá koptatott farmert. Fogászatot. Szeles, esős időt, 30 fok fölötti meleget.
Vélemény és szólásszabadság van.
Nem én, hanem jó ismerősöm próbálta a homeopátiát, nem is egy, és egynél volt részleges eredmény. Pedig még máshoz is jártak.
Kineziológiában van logika, de 2/3-rész hosszabb beszélgetésben megfordult a 2/3 rész első blikkre mondott megelégedettség. És nem az én ráhatásomra, hanem mert el merte mondani, és nem csak egyes rész eredményeket nézett.
Boldogkői Zsolt nem így gondolja.
Én neki hiszek.
Off: homeopátia placebo + kineziológiának már utána sem jártam.
viszont SOTE-n is tanított kínai gyógymódok működnek + íriszdiagnosztika is, érdekes hogy ott megmutatja a test a másik hozzáértő szemének, nem csak tökéletes testi dg sort, de volt sérüléseket is időpontokkal nem csa évre hanem pár hónapa belőve felmondta, pedig Se TB számot, se teljes nevet nem adtam meg, és még a telefonom is gyakori szokás szerint más nevén volt.
További ajánlott fórumok:
- Zene, amit szeretsz vagy csak úgy felrakod!
- Mit szeretsz, amit a többség jellemzően nem?
- Önbizalomépítés:mi az amit SZERETSZ magadon/magadban?
- Idézet, amit Te nagyon szeretsz
- Melyik az az étel amit nem szeretsz?
- 18-19 évesen mit tettél, írd le pár szóban! Mi az, amit a mostani18-19 évesekben nem szeretsz?