Mit csináljak, hogy a pasim féltékenysége elmúljon? (tudásbázis)
3. kispite
2010. jan. 20. 07:45
Bocsi, 3 hónapja. Kicsit ideges vagyok, de remélem érthető.
2. kispite
2010. jan. 20. 07:44
Sziasztok!
Arról van szó, hogy kb. hónapja vagyunk együtt. Szeretem, nagyon, minden nap csak sietek haza hozzá, hogy minél több időt lehessek vele. Én szoktam másokkal chaten beszélgetni, nőkkel, férfiakkal egyaránt, de semmi több. Ez nagyon zavarja őt, pasizásnak tartja. Minap megbeszéltük, hogy rendben, új lappot kezdünk. De azóta is ugyanazt mondja, hogy én pasizom. Egy régi barátommal sem találkozhatom már, aki régebben egy kis ideig a szeretőm volt, mert nem engedi. Szinte minden nap már zavarja, és ha azon a dolgon változtatok, akkor másnap jön a következő. Mit tegyek? Segítsetek, kérlek.
1. kispite
2010. jan. 20. 07:39
Mit csinájak, hogy a pasim féltékenysége elmúljon?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek van okom a féltékenységre? Mit tegyek?
- Kijött rajtam egy nagy pattanás, mit csináljak, hogy reggelre elmúljon?
- Hétvégén bulizni voltam a volt pasim haverjaival, az egyik a "barátnőm" barátja... tanácsot kérek, most mit csináljak?
- 3 hósom ha nincs az ölünkben és épp nem alszik, akkor folyamatossan sír. Van egy féltékeny tesója is. Mit csináljak a picivel, hogynesírjon?
- Nagyon leégett az arcom.Egy órát napoztam de így is teljesen vörös lett az arcom.Mit csináljak, hogy holnapra elmúljon?
- Nagyon úgy tűnik, hogy becsípődött a derekam, szerintetek mit csináljak, hogy minél hamarabb elmúljon?