Mit az amit egy férfi legelőször néz meg egy nőn? (beszélgetés)
Mit az amit egy férfi legelőször néz meg egy nőn?
hát pasija válogatja:))
majd egyszer megkérdem a párom is ő mit néz meg először egy nőn :))))
A nők is megnézik a pasikat,nem?
Ez mindig is így volt és így is marad.
Mindig a másé kell.
a francokat van így :)
lehet ,hogy mindent megad egy nő a férjének-ahogy ezt én is igyekszem megtenni-de attól még a pasik megnézik a nőket,mert imádnak fantáziálni.Akárhogy is nézhetek ki,ha egy nő más mint én,nem feltétlenül szebb,csinosabb,de mondjuk vörös göndör haja van-ami nekem feltehetően sosem lesz-vagy magasabb ezért el lehet róla képzelni,hogy szuper modell,stb akkor ezt a pasik meg is teszik,elképzelik,hogy milyen lenne,ha...
Szóval szerintem a pasiknak,akármit is kapnak otthon,kellene más nő is,ha lehetne,bevezetnk európában a muzulmán hitet s gyakorolnák erősen:)az már más tészta,hogy sokan azért megtudák becsülni amit otthon kapnak,és a gyakorlati lépéseket már nem teszik meg egy másik nő irányában
A férfiak imádják a nőket mustrálgatni. Én elöször a nőknek a fejét, majd a melleid és végül a fenekét nézem meg, persze a lábakat megtekintéset sem hagynám ki semmi pénzért. Hazudik az a férfi aki nem fordul meg egy jó nő után. A feleségek többsége esküszik arra, hogy az ő férje mindent megkap,neki más nő nem kell.
Kérdezem én, így van ez?
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amit képtelenek vagytok megérteni egy férfiban? (csak csajoknak)
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Mennyire számít a férfiak külseje?
- Szerintetek első randin mennyi az az ideális összeg, amit egy nőre költsön a férfi?
- Melyik szerintetek a legdögösebb női parfüm, amitől tuti olvadnak a férfiak? Várom a javaslatokat.
- Jelzések amit a nők küldenek a férfiak felé. Kódfejtés kezdőknek :)