Mire és mennyit költesz magadra havonta? (beszélgetés)
Kozmetika:3000
fodrász(hetente mosás egyszer festés)2500
csalós ár,mert a menyem a fodrászom és mivel kismama csak a festésért fizetek másnak
kozmetikumok:10000 (kb.két havonta kell krém)
van egy kreativ bolt ahová muszály benéznem és nem igazán tudok valami nélkül eljönni.
Tupper szintén kecsegtet és persze egy kis ruházkodás.
fodrász havonta: 2000 Ft.
kozmetikum havonta: 1000-1500 Ft (attól függ mi fogy el)
gyógytea: 1600 Ft.
almaecet kapszula: 2600 Ft
Ebben a hónapban kozmetikai cuccokra költöttem,úgy érzem elég sokat:
L'Oreal Perfect Slim Pro: 4.599.-
Max Factor Lasting Perfomance alapozó 3.599.-
Estée Lauder Idealist szérum: 13.200.-
Ezen kívül fodrász: 4.700.-
Műkörmös: 3.200.-
Összesen: 29.298.-
Fodrász két havonta,ilyenkor festés,vágás: 5500 ft
Kozmetikus még ennél is ritkábban: 3000 ft
Műkörmös havonta: 3200 ft
Hajdiagnosztika havonta 8000 ft (azt hiszem abbahagyom)
szolárium (jelenleg nem járok) havonta kb. 7000-8000
ezenkívül havonta 1-2x étterem ilyenkor felváltva fizetünk a párommal, néha mozi
ezen felül szoktam venni diétás kajákat is ez kb. havonta 5000 ft
Sminkre krémekre nem nagyon költök,mert dugig van vele otthon minden polc és nesszeszer :)
Én itthon festem a hajam a férjem segítségével,kb.2-3 havonta megyek el a fodrászhoz vágatni a végéből.
Kozmetikushoz csak ritkán járok(fiatalon jártam eleget)ha megyünk vhova akkor.
Ruhára szükség szerint költök,egyre kevesebbet sajnos mert az ikreimre nem győzők ruhát,cipőt venni.
Otthon tornázom,most kaptam egy taposógépet.:-))
Kozmetikumok amiket veszek semmi extra:testápoló,kézkrém,arckrém
Szoliba majd tavasszal megyek 1 bérletnyit csak.
Mozi,szinház,koncert sajna már egy ideje csak álom mert 2 pici gyerek mellett...
Fodrászhoz ritkán járok, de rendszeresen festem a hajamat- ez így nem kerül sokba-6 hetente 2000ft.
Szoliba hetente egyszer járok bérletem van, ez így kb havonta 2000ft. A kozmetikusoktól a hideg is kiráz, inkább magam epillálok 0ft:)
Rucikra cipőkre időnként nagyobb összegeket költök, de nem túl rendszeresen-tegnap pl 60.000ft-ot költöttem fehérneműkre és felsőkre, de szerintem most vagy két hónapig nem is veszek felsőket:)
Masszázs, havi 10.000ft.
És hát el kéne járni sportolni is, mondjuk uszi, vagy fallabda... biztos az sem lesz két fillér...
Fodrászhoz kb. 2 havonta megyek (festetek, vágatok), ez alkalmanként kb. 5.000 Ft.
Műkörmöshöz havonta, ez 3.200 Ft.
Kozmetikába, szoláriumba nem járok, februárban tetováltattam a szemöldököm, ez 30.000 Ft volt, viszont megmarad 3-5 évig.
Tornázni otthon szoktam, így kondi bérletre sem költök.
Ruhákat minden hónapba veszek, de soha nem a legmárkásabbat, legdrágábbat. Szombaton pl. 2 felsőért fizettem 5.000 Ft-ot. Szerintem jó "üzlet" volt. :-)
Emelett egyéb kiadások, ha pl. moziba megyünk (ritkán), vagy étterembe (havonta 1x-2x), stb.
Kozmetikumokra nem igazán költök, van egy jól bevált arckrémem, az ha elfogy megveszem. Sminkszerekre nem igazán van szükségem, beérem egy szemceruzával, szempillaspirállal és egy szájfénnyel.
fodrászhoz félévente megyek picit vágatni, amúgy anyu festi a hajamat (a feketét nem is lehet nagyon elrontani), kozmetikushoz szintén nem, mert a párom huga, azaz a sógornőm kozmetikus. :-).Arany életem van. :-)
Ruhákra szoktam pénzt költeni, havi kb .20-25 ezer forintot. Most hétvégén pl. 15 ezret költöttem cuccokra. Hát hiába, nő vagyok.
Fodraszhoz nem jarok,magam festem,kozmetikushoz szinten nem,azt is magam csinalom.Viszont mindent ami a haj,bör kenyeztetesehez kell,megveszek.Szeretem a ruhakat,egy-ket darabot minden honapban becsempeszek a szekrenyembe:)))
Havonta kb. 100-150 eurot költök magamra(mert megerdemlem:)))) ).
Nem járok sehova (fodrász, kozmetikus, szolárium), és ruhát csak minimálisat veszek, azt is olcsót.
Szóval nagyon keveset magamra, a kislányomra annál többet!!
Elgondolkodtatott ez a kérdés.Nem járok szoliba,sem kozmetikusnál egyszer voltam életemben(37éves vagyok),fodrásznál,azt hiszem 5 ször voltam össz-visz.Ruhákat manapság nagyon ritkán veszek.
Van pár smink cuccom,amiket pótolok ha elfogynak(kb 3 évente:D)Nincsenek krémjeim,nem használok testápolót.
Az össz kozmetikumjaim kimerülnek a szappan ,sampon,balzsam,fogkrém használatában.
Akkor én most igénytelen vagyok?:)))))))
Amit csak tehetem, megspórolom magamon,h a kicsioknek több jusson, de ezzel,szinte minden anya gy van:)
havi kozmetika, fogrász, ami állandó,kb 5000.
Fodrász, kozmetikus 5-5e/hó
ruhára nem költök (kint költöttem eleget!)
táncóra 7e/hó
angolóra 20e/hó
szauna 5e/hó
én ha költök, akkor fodrász és masszázs
és én még ide veszem a mozit is.
meg a kajákat, amiket veszek, meg a kencéket, amiket magamra teszek...
és így tovább
fodraszra, kozmetikusra: -
kozmetikumokra: valtozo
ruhara: valtozo
szolarium: -
extrak: mi szamit annak?
Arra gondolok,hogy mennyit költesz magadra 1 hónapban:
-fodrászra,kozmetikusra
-kozmetikumokra
-ruhára
-szolira
-egyéb extrára és az mi(k)
További ajánlott fórumok:
- Mennyit költesz egy hónapban csak magadra (fodrász, manikür, pedikür, kozmetikus, otthoni kencék, ruha, cipő...)?
- Hogy éled meg, hogy a baba mellett nincs magadra időd? Én teljesen ki vagyok fáradva, semmire nincs erőm!
- Mennyit költesz havonta kajára?
- Mire költesz a legtöbbet? Van-e 'extravaganza'-d?
- Havonta mennyit költesz ruhákra átlagosan?
- Havonta mennyit költesz könyvekre?