Mindmegettük (beszélgetés)
Drága Zuzmika! Még nem ismersz. Én csak hülyéskedtem, hogy megtartjátok-e. Ha jobban ismerjük egymást, akkor mondtam volna, hogy én megveszem.
Olyan szép dicséreteket kaptam az IWIW képemről, hogy becsületből feltettem egy pár jelenlegi képet. Kiderült, hogy nem három, hanem 5 éves képem van fennt. Hogy megy az idő! Na, most dicsérjetek! Haha!!!A kisebb lányom szülinapja volt itt nálam, így csináltunk egy pár képet.
A cégnél most voltam 25 éves törzsgárda tag, és megjelenek majd a vízműves újságban. Kértek tőlem képet. Mondtam az uramnak, hogy fényképezzen le. Mondta ugyan, hogy fáradt vagyok és nem vagyok szép, de idealizáltam magam. Ez a puszta valóság!
Olyan jó érzés töltött el, a helyi zöldségesnél gyönyörű sóskát kaptam. A férjem is szereti, így decemberben "friss" sóskát főztem.
Megint csapongok, de annyi minden történt. Ha belegondolok apróságok, de ez az élet. Hú okos voltam megint! És emelkedett, mint a tejföl ára!
A vizes kérdésedre nem tudok válaszolni. Sok mindentől függ.
Az öcsédnél valószínűleg az iskola váltotta ki valóban ezt az "átalakulás", ott van ún. bandavezér, akit minden körülmények között utánozni kell!
Asszem, azért ez majd csillapodni fog, de nem mindegy, hogyan áll hozzá a pedagógus!
Értettem a lényeget Pusi!A barátnőmnek lnya született és ők meg fiút akartak, hogy majd az megvédi a hugicát később.
Öcsém érdekes.Néha küld rajzokat e-mailben, vagy ha ott vagyunk, bújik hozzám, lesi mindengondolatom, másnap meg közli velem hogy reméli hogy még aznap hazamegyünk, vagy ha a Fanni álmos akkor megvárhatjuk a másnapot is.Zt hiszem a vagánysága zavar benne, az hogy ő már zselézni akarja ahaját, hogy az a legmenőbb gyerek az osztályban , aki a legnagyobbat tud büfögni, és mindenki aki fiatalabb nála az csicska.Szent meggyőződésem hogy az iskola tette ezt vele, az oviban még az ovonénik kedvence volt.
Ja egy kérdés mindnekihez. körülbelül mennyi eg ycsalád átlag vízfogyasztása napi vagy havi szinten?Eszméletlen mennyiségű érték van a számlán.
"Egyébként meg pont olyan, mint egy lány. Csak fütyije van."
Ez egy félresikerült mondat. Csak azt akartam mondani, hogy ez is gyerek, az is gyerek. Az a különbség, hogy az egyiknek van fütyije, a másiknak nincs.
De asszem, érted, hogy mit akartam mondani. Embergyerekek.
Szerintem nem volt egy átlagon felüli rossz gyerek, csak olyan... fiú! Nem is tudom. Épp a napokban tűnődtem el rajta, hogy milyen is volt. Tulajdonképpen engem nem zavart, ha "rossz" volt (ugye, mi az, hogy rossz!), a lényeg: nem füllentett, nem hazudott, jól tanult, jól sportolt, mikor pici volt, 2-3 éves, teljesen az apjára vette magát, oda kellett vinni borbélyhoz, úgy igyekezett járni, ahogy ő, úgy akart öltözni (pl. 2 évesen kapott egy bőrzakót és egy farmert és volt hozzá egy sportcipője - na mindig ezeket akarta hordani). Engem Áinak hívott, az apját Dézának, csak a gé betűt nem tudta kimondani és evvel nagyon klasszul fel lehetett cukkolni. Hálistennek nem volt hisztis, de meg volt a saját akarata és azt keresztül is vitte. Próbáltunk volna csak ellenállni: volt 1 dédi, 2 nagyi, 1 nagyapa (imádták egymást, ő volt az Apu) mind a közvetlen környezetében. És folyton dédelgették. Csoda, hogy nem lett egy (annyira) hülyegyerek. Mi meg ketten próbáltuk nevelni, a többiek ugye, csak kényeztették. Még az ideológia is meg volt hozzá: a szülő neveljen, a nagyszülő kényeztessen.
Egyébként meg pont olyan, mint egy lány. Csak fütyije van.
Az, hogy az öcséd most egy szörnyeteg lett, az adódhat egyrészt abból, hogy kezdődik a kiskamasz kor, másrészt, lelkileg így reagál valamire, ami nem tetszik neki az életben. Talán a suli nem olyan, mint amilyet várt?
Én egyébként elfogult vagyok a fiukkal szemben, mármint mellett, mert mindig fiút akartam, lány szóba sem jöhetett volna!:-))) És mindig, mindenhol a fiúkat védtem. Ma is.
Na, kihoztad belőlem a grafomániámat. Pusz.
Persze, már 15 hetes terhes vagyok.Csak nem tudom mhogy mit lehet kezdeni egy kisfiúval.Az öcsém most 8 éves, élete első öt évében mintagyerek volt, most meg egy kis szörnyeteg:)
Pusi! A Te fiad milyen volt kicsinek?Lehet ezu csak egy berögződött hülyeség, hogy a fiúk rosszak?
Igen, a lányát szereti, de a fiát már nem.
A dokinál kész bolondok háza volt, mert elrohant szülni.A leleteim jók lettek, megvan hogy mikor kell mennem a következő uh-ra, remélem ott már megmondják hogy fiú lesz vagy lány.Vagyis lánynak kell lennie és kész!
Na szerinted???!!!!!!!Azért, mert ennyit jelent neki az apósom!Amúgy most jöttünk be tőle, de nem mehettünk be gyerekkel, csak a sógornőm ment be pár percre, mert nem is volt látogatási idő.Kedden jöhet majd haza.
Amúgy meg ismeritek már az anyóskámat, úgyhogy ne szabad csodálkozni semmin.
Látom, nincs mozgás. Na megyek zuhanyozni, aludni. Holnap megint kemény napom lesz.!
Puszi!
Köszönöm a bókot, de mint már írtam, ez 3 éves kép. Majd jön a jelen. Aki belemosolyog a képbe, ő az anyuka, a menyasszony a kisebb lányom, aki már el is vált. A mai világban ez nem ritka. Én is 21 év után váltam el.Mostani férjem nagyon akarta az esküvőt, így - 7 éve élünk együtt- ,de 4 éve vagyunk házasok. Szerintem nincs jelentősége, de hát ez van. Ő akarta. Boldogok vagyunk, szeretjük egymást, és ez mindenért kárpótol.
Együtt élünk egy iker házban, ami ketté van választva. Fennt lakik a férjem lánya, (aki elvált) + 2 gyermeke - 2 lány: 18 és 13 évesek - aranyosak, szeretem őket nagyon.
Amikor ide jöttem jobb volt, mert volt olyan, hogy kivettem egy hét szabit, mert nem volt hova tenni őket. Kicsik voltak még és ők is emlékszenek, hogy elővettük reggeli után a "Gazdálkodj okosan" társasjátékot. játszottunk, ebéd makaróni volt sajttal, tejföllel,(gyors kaja kellett)Józsi (férjem) hazajött munkából délután és folytatta velünk,késő délután hazajött a anyjuk és még játszottunk.
Na nosztalgiáztam egy jót- Bocs.
Voltam ma meló után fodrásznál, aztán bevásárló központban. (Nem merem leírni, hogy hol)
Idegesek voltak az emberek. Pedig még hol van a karácsony? Mért kell ez? Annyira elfajult minden! Én nem szoktam venni nagy dolgokat, nálunk a közös ebéd, a beszélgetés, hogy együtt vagyunk nyugodtan, karácsonyi kaja,süti, nyugalom, mindennél többet ér. Nem tudom, hogy más mért szenved ennyit.
Na megint elkalandoztam. Puszi mindenkinek, és kellemes estét!
Hu Kati megkerestelek az iwen, hát te egy tinéger vagy még:) nagyon jól nézel ki, főleg jól tartod magad. és gyönyörü a lányod, még ha nem is mostani kép, annyit tuti nem változott:)
még egyszer üdvözöllek itt, remélem te is elnyered a törzstagságit:)
és gratulálok az unokákhoz, majd remélem engem is megörvendeztetnek valamikor a gyerekek, de még ők ráérnek, hiszen olyan fiatalok még. először tanulni, bedolgozni és majd utána.
igaz jó lenne már a nagyobb lányomat is ujra boldognak és szerelmesnek látni, de ez a mostani munka nem hiszem, hogy kedvez ennek a dolognak, de hát véletlenek mindig vannak, és nagyon szurkolok neki.
és a te lányod, már talált uj társat?
Vikta már jól van hálistennek, épp ma mondtam neki az usziban, hogy rég járt erre, pedig már új tagjaink is vannak:-)))
Amúgy jófej dolgokat írsz: "bePIPILT az a DÖG!"
Tagi is régen járt erre, meg Nuska is!
Most akkor el vagyunk hanyagolva?
Puszi mindenkinek.
sziasztok drágáim:)
kissé megkésve, de törve nem. a reggeleim kicsit elfoglaltak, pedig holnap nyulketrec takaritás, kicsit bepipilt az a dög.
majd én is körbe nézek már az iwiw-en, hátha találok ujabb ismerősöket.
Pusika viktával mizu, miért nem jár már, vagy most ennyire beteg? remélem nem.
Rudika örülünk neked, reméljük, hogy sürübben fel-fel nézel, hiányzol ám.
Pont most leveleztem Pikkellyel is, ő is jól van a lehetőségekhez képest, baj hátán jön hozzájuk a másik baj szegénykémnek, de igérte, hogy felnéz majd.
Icusom, ha olvasod, neked is örülök, te is jöhetnél sürübben, és az sem ártana, ha a csajokkal összeismerkednél, mert én jó fejnek tartalak nagyon, a többieket is, igy össze is illenétek - nem gondolod?
Melcsikém mi szépet kaptál kicsikém? remélem sok örömöt és meglepit kaptál:)
Zuzmika hogy vagytok, remélem jól viseled ezeket a szép napokat? A kicsi Fannyka ugy várja már nagyon? Jó lenne ha nálatok is a dolgok helyrekerülnének, itt anyósodékra gondolok elsősorban. hogy nyugodtan várhatnád a kicsit, nem kell a keserüség. apósod hogy viseli a lábtörést? vele jól meg vagytok?
Egy megyében vagyunk, és itt nem is süt a nap.
Igen, imádja a höriket, ha olvastál minket, akkor nyílván tudod, hogy ez egyet fizet hetet kap akció volt:))
Jaj de jó!!! Most már ismerem a Pusit, és Zuzmikát!
Zuzmika eltaláltad. Ez a kép a kisebbik lányom esküvőjén készült, ami 3 éve volt. Azóta már el is vált. Majd teszek fel friss képeket. Szépek vagytok nagyon pici lányoddal. Látom szereti a kishörcsögöt. Aranyos a tortával is.Pusi, te meg olyan kiegyensúlyozott, jókedélyűnek látszol. Kár, hogy ezek a mai fiatalok behozták divatba, hogy 30 alatt nem szűlnek. Persze a mi időnkben középosztálynak elég volt a középiskola, ma mindenhez kevés. A főiskola után meg karrier stb.és megy az idő. De előbb-utóbb mindenki (szerintem) családra vágyik.
Befejezem, mert mindjárt visszajön a főnököm és szokása, hogy bejön a szobámba és ránéz a monitorra, nem szól, de beszéd közben vág egy grimaszt, ha meglátja az internetet.
Szép napot kivánok mindenkinek: Itt süt a nap!
Na így már megtaláltalak, és be is jelöltelek ha nem baj!
Ja és ha megengedsz egy megjegyzést: nagyon jól nézel ki, éveket letagadhatnál!
Megtépsz?!
De harcias valaki!!!
Köszönöm a kedves szavakat, jól esik hogy gondoltok rám. (Anya, Neked külön köszönet:))
Sajnos csak hétvégén tudok jönni és adósotok vagyok egy hosszabb beszámolóval, de bepótolok mindent, ígérem!
szia mindenkinek
szégyellem a pofámat, mert ezer éve nem jártam erre, de tényleg időm semmire.
minden nap estig meló, hétvégére hozom haza, úgyhogy örülök, amikor nem kell a gép előtt ülnöm
viszont így bennetreket is hanyagoltalak
mondjuk nem teljesen, mert néha bekukk egy kis olvasásra, de oszt húzok is odébb
most is azért jöttem, mert danyától kaptam egy szép kis emilkét, hogy nagyon eltüntem
tehát jelentem élek és virulok, kilóim száma nem csökken, sőt...
igazából semmi érdemleges nem történt, csak vagyunk napról napra, de igérem, hogy sűrübben jelentkezem ezután
Melinda kedvesem, alias Schybie, nagyon boldogságos névnapot kívánok neked sok szeretettel, Zuzmikát kicsit megtépem, hogy megelőzött, irgum-burgum.
Puszillak.
Köszönöm a szavaidat, igen, nagyon várok már egy akármilyen icipici, incifinci kis unokát, de az istennek nem akar jönni. Hát egy 'nagyon kevéssel' azért idősebb vagyok nálad, de ez engem sem zavar. És bizony 55 évesen mentem nyugdíjba, semmi korkedvezmény!
Puszi!