Mindenkit megcsalnak? (beszélgetés)
egy percig sem maradnék vele tovább.én is 24 vagyok,már van egy 2 éves picurunk is,de ha ilyen kiderülne egy percig sem gondolkodnék.az Igazi nem tenne ilyet velem,szóval nem ő az...minek erőltetni?ha most nem vagy elég neki te egyedül,ez később sem valószínű,hogy változni fog...
ha csak a kíváncsiság hajtotta volna akkor max egyszer előfordul,és rettentően bánná.nálatok nem igazán ez a helyzet :(
Felejtsd el! Ha valóban szeretne, nem tett volna ilyet!
És hát a vér nem válik vízzé!!!
többször is megtette és a hátad mögött? nem!
most hogy derült ki?
ha egyszer és bevallja, vagy kiderül és megbeszéli a pár megint más
dehogy sorozatosan átvág, ezzel azon kívül hogy megcsal emberileg is gátlástalan
Sziasztok! Én 5 éve vagyok együtt a párommal,nemrég derült ki,hogy megcsalt nem is egyszer hanem már nagyon sokszor.Én 24 éves vagyok,Ő 25. Én hülye megbiztam benne,azt gondoltam nem csal meg,mert velem ugyanolyan volt.Közben meg mikor én nem voltam itthon a lakásunkra hozta a nőcskéit,meg volt akit étterembe vitt stb. Bevallott mindent,nem tagadja és azt mondja engem szeret,de hogy szüksége van arra hogy más nőkkel is legyen. Én szeretem őt,de annyira fáj és kiábrándultam belőle :( Csak félek az egyedülléttől,ő volt az első szerelmem..
Mit gondoltok? Ti megbocsátanátok?
További ajánlott fórumok:
- Csajoknak csak a menő, tapló, mindenkit ismerő, kigyúrt, bunkó srácok jönnek be?
- Egy újabb fogyizós fórum ahová nagyon sok mindenkit várok!!!
- 2008.03.10-én 90 napos diéta kezdés. Mindenkit várok
- Te megbocsájtasz ha megcsalnak?(először)
- Ti ha megcsalnátok a párotok, nem lenne kellemetlen emiatt kimenni az utcára?
- Gyermektelenek fóruma - Várok mindenkit aki idetartozik!