Milyen hangulatod van most? (egyszavasok)
A fájdalomtól, gondolom rossz a test tartásod, ezért feszül...
Küldök egy macit, hogy ki masszírozza! 😊
Én simán nem is ittam valamikor:) Bár nem teljesen igaz, mert gyerekkoromban, amikor nyaraltam, a keresztanyám töltött egy keveset a pohár aljára, és sok tejszínhabot nyomott a tetejére. Azt szerettem, otthon viszont eszembe sem jutott, egészen addig amíg ide nem kerültem. De mint írtam azelőtt olyan helyen éltem, ahol kevés volt a napsütés. Most már csak megszokás. Pedig gondolkodtam rajta, nem-e árt a gyulladásnak. Olvastam ilyet is, olyat is.
A vállam az jobb valamivel, a könyököm nagyon rossz. Teljesen a nyaktól indult a dolog, még most is bevan feszülve. Oda is kaptam injekciót. Remélem egyszer jobb lesz az egész karom.
Én csak simán két cukorral iszom...
Jobb már a vállad?
Akkor jó mélyalvást!:)
Ízlett, a vége kicsit kihűlt. French vanilla nélkül nem tudnám meginni. Úgy emlékszem otthon, csak cukorral is elviselhető volt. Itt még a Starbucks-os sem igazán. Neked is jó kávézást!
Oh, az én bűnöm! 😊
Éjjel majd alszom helyetted... 😊
Remélem ízlett a kávé! Iszom én is egyet! ☕☕
Hát majt már nem, de most írok:)
Aha, megnézném én azt:)
Tudom már miért nem tudtam aludni! Nem jött egy maci sem elaltatni:)
A kávém pedig kifog hűlni:)
Köszönöm a papucsot! 😊
Meg csinálom a bikini vonalam és indulok is! 😁😁😁
Gondoltam ha már van bikinid küldök hozzá illő lábbelit.
Visszaaludni már nem tudtam, sétálni viszont voltam. Ilyen sem volt még mióta itt lakom, mert hét óra tájban még alszom. Most pedig kávézgatok, de majt még írok:)
Igyál folyadékot bőven! 😊
Én a hűtőt felügyelem, hogy esetre rendesen hűtse a boromat... 😊 😊 😊
Az jó 😀😀😀
Mi később megyünk vásárolni. .itt a szállító hozta a cserepeket,azt felügyelem,minden rendben menjen😁😁😁
Hulla dög meleg van..
Én csak egy pólót.... 😊
Vettünk, rövid nadrágot, blúzt, meg a nevét sem tudom, mit... 😁😁😁
A vihar előtti csend😁😁😁
Mit vásároltál?
További ajánlott fórumok:
- Milyen színnel jellemeznéd most a hangulatodat?
- Milyen a hangulatod? Mutass egy zenét!
- Ma milyen a hangulatod?
- Milyen hangulatod van ma?
- Neked mi/ki/milyen szituáció stb. tudja "felragyogtatni" a lelked? Miből szoktál feltöltekezni? Neked mi segít ha világvége hangulatod van?
- Milyen a hangulatom? Kifejezem egy idézettel!