Milyen autót, benzines vagy dízelt? (beszélgetés)
Automata váltós, benzines, például egy Toyota pickup, Autobahnra, hosszabb utakra.
Városba meg egy benzines, automata váltós Toyota Yaris.
Minden lyukba befér mint az egér, nem gond a parkolás.
Hétvégére meg elektromos bringa a kiránduláshoz.
Benzines, de attól függ hol élsz. Disel kocsival nem biztos, hogy behajthatsz akárhová. Illetve bemehetsz, csak fizetned kell érte.
Hibridet nem javasolnék.
Maradjon a benzines.
Elektromos nem tudom. Egyik orvos most adja el, mert attól fél here rákot kap, mert alatta van az elektromos "bigybasz.
Én még senki mástól nem hallottam ilyenről, de ki tudja?
Se elektromos, se hibrid.
Benzinesre voksolok.
Autószerelő ismerős? Mondjuk olyan, aki nem belőled akar megélni.
Vagy tényleg totalcar és hasonló oldalakon nézelődj.
A hibrid parasztvakítás, a gyári adatok alapján ia caak minimálisan fogyasztanak kevesebbet, mint a nem hibrid "testvérek". Árban viszont nem minimális a különbség, amit mondjuk némi kedvezmények ellentételeznek, de vicc az egész. Kolléganőm áradozik, hogy milyen keveset eszik a hibridje... 5 liter... Mivan? Ennyit az én ugyanolyan márkájú, típusú, de 100 éves benzines autóm eszik, városban.
Elektromos, annak való akinek van mellette autója, mármint normális. Egyelőre jelen körülmények között csak szórakoznivaló egy elektromos autó. Ha időben, térben haladni akarsz akkor felejtős.
További ajánlott fórumok:
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Melyiket érdemesebb megvenni? Peugeot 307 2004-es dízel, vagy Volkswagen Bora 2003-as benzines?
- Skoda Octavia 1.6 benzines autóba mennyibe kerül az olajcsere?
- Kell e jogosítvány benzines kerékpárra?
- Rover 75 1.8-as benzines autó mitől nem indulhat?
- Egy benzines 250 bar erősségű magasnyomású mosó leviszi a grafitit?