Milyen állatot öleltél meg utoljára és mikor? (beszélgetés)
Oké, nem baj most még nincs annyira jó idő.
Házi baracklekvár lesz hozz
Még nem kóstoltam, de majd a 🐱-tól megkérdezem.
A fánk receptet, még nem találtam meg!
Szóval, arra még sajnos Várnod kell!‼️
Ha finom, jöhet.
De majd inkább a fánkodat kóstolnám meg, valami tópart mellett ;)
Ha nem kapsz kaját, csak szólj majd küldök! 🐱 Táp jó lesz?
☝️
De nem várom el, hogy ezért hálás legyél!‼️
Ha kapnék kaját, én is hálás lennék :)
Sőt, még le is fotóztam!
Szegénykét nagyon elhanyagolták.
Többször is átjött már, mindig kap valamit! Hálás 😺❗
😺😺😺+ a szomszédunk cicája is átjött. Neki is jutott reggeli is, meg ölelés is.😻😻😻😻
Minden 🌞 a 😺😺😺, mert nagyon ❤️❤️❤️ Őket❗
kutyát, tegnap egy parkban
Azért sajnálni nem kell, vezető beosztás az övé, szolgálati autóval, saját sofőrrel, kétfős titkársággal, akik lesik minden kívánságát. A környékbeliek csak Kutya úr néven ismerik 😀
😺😺😺❗Ma különleges reggelit kaptak😻😻😻❤️❤️❤️❗
ó szegény, milyen beosztásban van? :)
Ilyen ez a macskalét, jó dolga van a bárónőnek, azért terjeszkedik bundán belül s kívül is. Nálunk a szegény krokodilnak még a napi betevőért is meg kell dolgoznia. Elhízni nem fog :)
szerencsére nagy volt a hal :P
bár a bárónő is csak jellemben nőtt nagyra, elvégre, erős asszony. meg széltében. 🥰
Akkor vagy a hal volt nagy, vagy a macskának kell erősödnie :D
hehe szerencsére azt nem bírja el, így legalább a zsíros cuccot nem vonszolta végig a lakáson 😅
Lehet csak azt hitte, hogy vissza akarod kérni tőle a halat :)
de még mennyire 😂 nem benti cica, de sok időt tölt a lakásban. el van kényeztetve, mert csöpp korában nagyon félős volt, a mamája meg ki tudja, hova lett. ha bent van, mindig kap valami finomat a szokott kaján felül (sacc/kb naponta hússzor). ennek ellenére feltelepedett a konyhapultra és elkezdte zabálni a halat. (sosem csinált ilyet az elmúlt x évben, tudja h nem szabad) tudta, h rosszat csinált, mert amint meglátott, berohant az asztal alá és nem volt hajlandó kijönni (sosem bántottam nem is fogom, dehát úgy volt vele, biztos ami tuti) 😂
Remélem, hogy jól is lakott!
Tegyél fel képet a 😺-ról.🤩🥰
Egy törpenyulat szenteste
a bárónő már vacsorázott, most visszavonult a lakosztályába (ami a ház azon pontja, amit ő épp perpill annak tekint) 🥰
ó de édes, egyik barátomnak is Mudi-keveréke van, nagyon aranyos, energikus kutyák.
nem a hellyel van bajom, általában nagyon jófej emberek dolgoznak ott, dehát arról nem tehetnek, h bizonyos dolgokra nincs pénz. ill azzal sem tudnak mit csinálni, h szegény állatok nem kellenek senkinek.
pl az enyém szép meg minden, de az állatorvos szerint hiába németnek néz ki, valszeg nem teljesen fajtiszta. és rendkívül energikus volt. azt meg nehezen viselem, h vkinek azért kelljen kutya, h kikösse vhol a kertben és annyi. de ott van a németjuhász fajtamentő is, csupa fajtiszta gyönyörű kutya, és nem viszik őket mégsem. egyik ismem ott dolgozik.
Most fogom a 😺😺😺, mert jön a vacsi❗😻😻😻
Vannak azért jó menhelyek is. Apacsot onnan hoztuk, 1 évig az utcán élt előtte. Szőrhiány, nagyon le is volt fogyva. De azért ott rendberakták, és sokat foglalkoztak vele, csak senki nem akarta örökbefogadni, mert "túl sok".
Most néztem, még mindig fent van a hirdetése, ritkán frissítik gondolom.
[link]
nem, nem én neveltem kölyökkorától csak idekeveredett. nem jelentkeztek érte. nagyon neveletlen volt, de végtelen barátságos. neten néztem utána, ill állatorvostól kértem tanácsot (házhoz jött ő is mert a kutyus a pórázt sem ismerte akkor még). rám hallgatott egy idő után, az új nevét is megjegyezte pedig ahhoz nem fűztem sok reményt. de másokra egyáltalán nem figyelt. (pl mindig eufórikus hangulatba került ha vki átjött ezért rá ugrált, ha én rá szóltam, odajött hozzám v leült de ha az illető mondta neki ugyanazt, ugyanúgy, meg se hallotta) egyébként nem értettem a kutyákhoz de itt nincs a közelben menhely és őszintén szólva nem is szívesen adtam volna be.
További ajánlott fórumok: