Milyen a tesco torta? (tudásbázis)
A legtöbb sütit már műcuccokból készítik, attól lesz tartós, és szép sokáig...
az ilyen készítményeket, ami sokáig túl szép kinézetű, kerülni kell, mert csak adalékanyagok vannak benne, és nem természetes anyagok...
A természetes élelmiszerekből készül sütemény nem tartós, azokat lehet minél hamarabb elfogyasztani, viszont azok ezen időintervallumban nem károsak, mert nincs bennük adalékanyag...
Én szerintem ízlések és pofonok ...erre is igaz.
Pláne ,ha pénztárcáról van szó,de a kenyerük a zsömléjük az egyik lehető legjobb és tényleg még akár öt nap múlva is jó.
A feleségemnek vettem már többször is dobos tortát szüli napjára Tescóban ,szerintünk kifogástalan volt.
Egy nagyon "hírös étterem" szakácsa nyilatkozta: A rakott tészta a visszavitt kajamaradékokból készül. A salikat felhasználják másnap leves sűrítésre. És a lényeg: A VISSZAVITT KAJÁKNÁL, HA ÖSZEJÖN EGY ADAG, ÚJRA FELSZOLGÁLJÁK.
Ezek után mit akarunk egy bolttól?!
A szeletekről meg annyit,hogy általában azt szelik fel,aminek amúgy lejárt a szavatosága.
Szóval inkább ne vedd meg!
Sziasztok!Én még új vagyok itt.
Én cukrász vagyok,dolgoztam Tescóban.
Lehet,hogy van olyan cukrász,aki gusztustalan,de nagy általánosságban mondhatom,hogy a hajmeresztő dolgok 99%-át nem a cukrász találja ki,hanem a főnök!Mert én pl. soha nem használnám el a penészes gesztenyemasszát,de viszont a Tescóban már majdnem kirúgtak azért,mert eldobtam.
Én elhiszem,hogy Skóciában nagyon jó a Tesco,de itthon nem az! Különben a Penny cuccai is elsőosztályúak Németországban!
Minden a helyi cukrászon múlik, hogy az hogy dolgozik. Természetesen mindennek megvan ugyanaz a receptje, de azt, hogy a cukrász gusztustalan vagy sem, azt soha sehol nem lehet tudni, nem csak a Tescoban. Annyira leírják a Tescot Magyarországon, itt Skóciában mégis a legjobb boltok egyike. A legfinomabb kenyeret a Tesco pékségben lehet kapni, naponta többször is sütnek. A kenyerük egy hét múlva is puhább, frissebb, mint a más boltokban kapható kenyerek a vásárlás estéjén.
A cukrászat is folyamatosan friss, a sütemények lejárata két nap, második nap már fillérekért odaadják. (Vajon melyik magyar cukrászdában lehet ennél frissebbet venni?)
A helyben készített Tesco termékek nem azért olcsók, mert szarok, hanem azért, mert a helyben készített termékek mindig olcsóbbak, mint amiket oda kell szállítani.
Van amikor friss és finom, máskor nem annyira. Én is azt javaslom, hogy vegyél pár szeletet és kóstoljátok meg előre.
Nyilván egy jóhírű cukrászdában készített torta finomabb, de ár-arány tekintetben megfelelő.
Olyan jó, hogy olyanok írják, hogy ne vegyél akik még nem vettek vagy ettek ilyen tortát.
Én ettem egy-egy szeletet egy szülinapi bulin és nagyon finom volt, simán elment egy cukrászdai tortának. Sacher torta volt. A másik olyan csokis-meggyes nem tudom a nevét, az is jó volt, csak nekem túl sok volt benne a csoki krém, viszont a gyerekeknek az ízlett jobban.
Biztos nem minden áruházba ugyanabból a cukrászatból viszik. Mert nálunk nem helyben készül, úgy hozzák, tudom, hogy szombaton reggel érdemes megvenni, mindig friss.
A helyben sütött túrós batyut viszont sosem venném meg. Dolgozott a lányom diákmunkásként a tescoban....(
Szia!
Sztem borzalmas.Aki evett már normális tortát,az tudja,hogy köze sincs hozzá...
sajnos igen annyi!gondoltam..hátha.....3 szülinapot
ünneplünk. így kicsit húzós:(((
További ajánlott fórumok:
- Egy éves kislányomnak milyen tortát csináljak? Amit kinéztem, abban nyers tojás sárgája kell... szerintetek se adjak olyat még?
- Milyen minőségűek a Tesco-s babaruhák?
- Használtatok már tescos pelust? Milyen és melyiket érdemes venni?
- Vélemények a Tesco-ban kapható előrecsomagolt süteményekről és tortákról
- A Tescoban sütnek 30 cm-es tortát is vagy csak kisebbeket? Ha igen mennyibe kerülnek?
- 150 gramm marcipánmassza kb. mekkora tortára lehet elég, kapok-e ilyen masszát a Tescoban, Sparban?