Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Milyen a diszplasztikus anyajegy? fórum

Milyen a diszplasztikus anyajegy? (beszélgetős fórum)


4. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 18. 12:15
Ennyitol nem kell megijedni. Egy ideig jartam egy túl buzgó bőrgyógyászhoz. Minden kicsit is szabálytalan vagy nem egy színű vagy túl fekete anyajegyet leszedetett. Egyikkel sem volt gond. Apukámnak volt melanómája, a legrosszabb fajta, de szerencsére időben le lett szedve, nem lett belőle gond. Egyébként az durván nézett ki tényleg. Egyérelmü volt hogy valami nem ok vele.
3. Borian (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 18. 11:01
Ez nem jelent még rákot, csak az, hogy szabálytalan anyajegy (és elég nagy is), ezért megelőzésképp tanácsos levetetni. Ilyenkor minden cuccost illik elküldeni szövettanra, az abszolút nem gyanúsat is, ez a protokoll. Ne ijedj meg, de ha azt tanácsolták, menjen, akkor menjen.
2023. márc. 18. 10:40
Meg a szineket hozzateszem: vilagos egy enyhe sotetebb bsrna, 6mm hosszu, es kb 4mm szeles.
2023. márc. 18. 10:39

Sziasztok, van valakinek tapasztalata ezzel az anyajeggyel? Ugye nem rakot jelent? Terhesseg idejen vettem eszre, akkor azt mondta, h rendben van, es most 2 evre ra voltam megnezetni ujra, de hogy legjobb lenne leszedetni sebeszileg, mert 2 szinu, ovalis formaju es nem egyenes vonallal, hanem picit reces, vagy hogy is mondjam...Elegge megijesztett, mert meg azt is mondta h elkell majd kuldeni levetel utan es az eredmenyeket juldjem at neki es meglatjuk a tovabbi teenedot.Tegnaptol nem alszok a felelmtol.Van valakinek tapasztalata?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook