Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Mikortól szoktassuk a gyerekeket külön szobába? fórum

Mikortól szoktassuk a gyerekeket külön szobába? (beszélgetős fórum)


10. bettike2007 (válaszként erre: 9. - Avacska)
2010. máj. 31. 17:06

Hát még nem jutottam el arra a pontra hogy áttegyem,nem tudom mikor lesz...


Hát az nem jó,picinek én is sokat az voltam de mára már nem.Nem jó aza a fülfájás!

9. avacska (válaszként erre: 8. - Bettike2007)
2010. máj. 31. 16:56

AZ LEHET TE NEM VENNÉD ÉSZRE ,DE Ő IGEN ÉS HA EGY MÁSIK SZOBÁBA VAN TALÁN SÍRVA KÖVETELNE TÉGED AKKOR MÉG NEHEZEBB VISSZA ALTATNI EGY KISGYERMEKET

ÉN A TE HELYEDBEN ÁTMENETET TENNÉK ÁTRAKNÁM MÁSIK SZOBÁBA DE ÉN IS OTT ALUDNÉK PÁR ÉJSZAKÁT LEGALÁBB MÉG MEGSZOKJA AZ ÚJ ALVÓS KÖRNYEZETÉT.,SZERINTEM ÉN IS HA ÖSSZETESZEM A LÁNYAIMAT PROBAKÉPPEN OTTALUDNÉK VELÜK MEGFIGYELJEM HOGY ALSZANAK EGYÜTT,TALÁN A NAGYOBB LÁNYOM IS ÁTALUSZA AZ ÉJSZAKÁT ,MOSTANÁBAN A KISSEBB ÉBRED FEL ÉJSZAKÁNKÉNT KESERVES SÍRÁSSAL ,ELÉG FÜLFÁJOS MOSTANÁBAN.

2010. máj. 24. 13:43

De végig alsussza csak van hogy felébred időnként és ha odamegyek visszafektetem alszik tovább.

Cumival alszik el legtöbbször de van hogy anélkül.Hajnalban is fel-fel ébred de visszafektetem és még alszik,ha jülön teszem ezeket nem venném észre!

2010. máj. 23. 20:36

akkor még nem alusza át az éjszakát?szerintem 10 hónaposan kicsi hozzá hogy teljesen külön aludjon tőletek vagy tedd át a másik szobába, de hogy ne legyen szokatlan aludj te is ott abban a szobába legalább adig amíg nem sír éjszaka

cumizik is a kislányod alvás közben?

2010. máj. 15. 19:34

Sajnos mostani ésszel én is kezdettől fogva külön szobába raknám a gyerekeket. Nálunk nyáron lesz a nagy vízválasztó. A kicsi érdeklődik, a nagyobbiknak viszont esze ágában sincs másik szobában aludni...én is gondban leszek.

Nálunk az is gond, hogy a délutáni alvásnál is igénylik, hogy valaki velük legyen, éjszaka pedig előfordul, hogy átjön hozzánk.

Én is kíváncsi vagyok a jó 5letekre.:)

5. Tamianyu (válaszként erre: 3. - Avacska)
2010. máj. 15. 09:42
Én amikor a legkisebbnek ilyen időszakai voltak,felállítottuk az utazóágyat a szobánkba,és olyankor abba aludt.Mondjuk én azt használtam neki napközben is,hogy szokja meg ha utazunk ne legyen neki idegen.
4. Tamianyu (válaszként erre: 1. - Avacska)
2010. máj. 15. 09:40

Én mindhárom gyerekemet az első naptól fogva külön szobába tettem.Sokan ragaszkodnak az együtt alváshoz,aztán nem tudják miért rossz alvó a gyerek.Én nem tudok gyerek mellett aludni,de Ők sem alszanak nyugodtan ha nem a helyükön vannak.

Amikor születtek,vittünk be nekem ágyat a szobájukba,és pár hétig vagy amíg többször szopiztak éjszaka én aludtam ott.Sokkal egyszerűbb volt nekem kiköltözni,mint ha a gyereket kell átszoktatni.Nálunk 2 év a különbség a csajok között,nem zavarták egymást.

2010. máj. 15. 07:13
megprobáltuk hamarabb ,de a nagyobb felébresztette a kicsit a sírással így a kicsi is sírásba kezdett ,de van mikor fordítva volt.eredmény senki nem aludt éjszaka .
2010. máj. 15. 07:04
Sokkal egyszerűbb lett volna, ha eleve mindegyik külön szobában van...:) Mert más az, ha nincs erre lehetőség. De ha van, ki kell használni. Mert minél később, annál nehezebb.
2010. máj. 15. 06:59

Üdv.mindenkinek!

Két kislányom van 15 hónapos korkülönbséggel az egyik 3 lesz a másik 20 hónapos hamrosan külön szobába szeretném rakni a gyerekeket a nagyobb lányom velünk alszik a kissebb kicsi korától fogva külön ő átalusza a éjszakát, a nagyobik elég rossz alvó ,érzékeny alkat

Mégis úgy gondolom itt az ídő nagyobb lányom is átköltözön a másik szobába.szívesen elfogadok tanácsot ,ötletet hogy oldjam meg ezt a problémát ,úgy hogy egyik gyereket se viselje meg???

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook