Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mikor szexeltél utoljára? (egyszavasok)
Amikor valakinek minden hozzászólása, nyitott klubja és fóruma a szexről szól az már számomra nem természetes.
Még akkor sem, ha rosszindulatúnak tűnök.
Olvasd vissza az egy-két nappal ezelőtti reakciókat, számomra azokból szűrődött le.
Ami számodra nevetséges, az másoknak lehet akár szomorú is. Csupán nézőpont és jó/rosszindulat kérdése...
úgyvan! drukkolunk Brakhonak! de ne csak szex, hanem egy jó nő, aki megérdemli...hosszú távon.
áááá! még egy pesszimista...
Valóban van olyan nő akinek a fantáziáját megmozgatnak ilyen célozgatások? Meglepne...
Mert az ok, hogy ha valaki egyszer, egyszer elejt néhány ilyen kijelentést, az izgalmas lehet. De ha valaki folyton erről beszél én azt gondolom az már kissé nevetséges és csak a feltűnés kedvéért teszi.
Én csak válaszoltam. :)) Annak meg örülök, ha végre valaki nem fog elfelejteni. :))
Kedves Brakho, szerinted milyen lesz azok után, amiket ma is írtál? Az ártatlannak tűnő, enyhén célozgatós hozzászólásaid bármelyik egészséges nő fantáziáját megmozgatja. Szóval tippelj, mennyire fognak elfelejteni a fórum nőtagjai.
Majd a partszélről drukkolok a csajoknak :))
Hmmmm. De jót nyaltam 1 órája. :) Kiskanálról a törökmézet. :))))
Ritkaság, hogy 1 nönek nem a nagy darab jön be. :)))Engem kis helyen is lehet tároĺni, + még jár velem 1 extra. :))
Ez nálam örökölt méret. :))
Szép jó reggelt. :))) Azt sem fogják majd tudni, hogy létezem. :))
Ideális... sose szerettem a nagydarab izomtömegeket.
Felajzott hölgyek hada vár epekedve.
Hétfö reggel bucsuzok 3 hét külföldi munka miatt, visszatérve ide ugyan milyen lesz a fogatatás.? ;)))
15 éve rövid haju, borosostás ábrázattal vagyok a társadalomban. Fotogén ábrázatom nem volt soha. :))))
Nem titok. 167cm alacsony. 57kg tömegü arányosan kockahasu vagyok. :)))Nem sportolok, csak fizikai munkát dolgozok. :))))
jó pasi Brakho, pedig a kép nem túl előnyös róla a lapján...annál ő sokkal jobb)
Azért sajnos, mert néha kellemetlen, ha kellemes...
Gondolom, érted..
További ajánlott fórumok: