Mikor szexeltél utoljára? (egyszavasok)
Tény, hogy túlzásba lehet vinni, és ennek hátránya, hogy érzéketlenebb lesz az ingerekre, vagy rosszabb esetben nem érzékel semmit. Ezért is mondják, hogy a rezgősbrokikat ne túl gyakran használják a nők, mert különben a későbbiekben nem érzik rendesen a természetes kényeztetést. :)
Bár a vaginális orgazmusra szerintem esély még mindig van :) Csak ugyebár mindegyik nő más. Van aki a csikló orgazmusra hajlamos van aki a vaginálisra, és a szerencsések mind a kettőre. :)
Szóval azt nem mondanám, hogy nem jó, csak nem érzi... :)
De ne aggódj ;) én nem vittem túlzásba :D
ja töb mint 20 évig soha senki vagyis soha nem let belöle semi most mitöl lene más semitöl úgyan úgy járnák mint edig
értelmetlen az egész
Valamilyen szinten megértelek. Nekem a mostani párom az igazán komoly kapcsolatom.
Ami annyit jelent, hogy 2 éve vagyunk együtt. Ami meg azt jelenti, hogy 21 éves voltam mire találtam valakit. Ez persze nem hangzik szörnyen, de mikor úgy kellett átvészelnem a tini korom, hogy mindenkinek volt valakije és satöbbi... egy idő után nehéz volt elhinni, hogy lesz is valakim, aki azért szeret, amilyen vagyok nem azért, mert csak le akar velem feküdni. Megsenyvedtem, de megérte, és mindemellett képes voltam vidám lenni, mosolyogtam, még ha úgy éreztem is, hogy szar a kedvem.
SZóval blablabla... egyem meg a kalapom, hogy ha kicsit vidámabbnak mutatnád magad biztos lenne legalább egy nő az univerzumban, aki felfigyelne rád :)
Nyissunk Baby:-)
Ez igaz lehet rájuk.:-)
Én azért maradnék a puncikánál:-):-)
szerintem máshogy beszél akinek van párja mivel az megszokot általános és elfogadot de
aki nek nincs senkije az utána is úgyan olyan boldogtalan ezel kapcsolatban
Fenéket!!! :D
Szabályokat mindenki maga hoz, mindenki úgy korlátozza a saját szabadságát, ahogy azt szeretné :)
Nálam csak egy szabály van: élvezzük mind a ketten! XD
Érthető az életre, a szexre, a szerelemre... ^^
Lesz, aki elfogadja, lesz aki nem. A lényeg, hogy te jól érezd magad ^^
Szerintem...
Hát ha én masztira szánom magam, utána nem emózom be :)
Keresek olyan elfoglaltságot, ami tovább őrzi a jókedvem, vagy csapok még egy menetet XD De ilyen csak akkor történik meg, ha el kell utaznom otthonról távol a páromtól :)
A lényeg, hogy mindezután ha nem épp elalvás előtt jön rám az ihlet, akkor olyan zenét hallgatok, ami dob a hangulatomon :D
és nem tök mindegy nekem eröl ez a véleményem
sok értelme nincs!
atol nem vagyok boldog ha pl sorozatosan csinálnám
Tegnap előtt előtt? Nemtom,de ma már fogok:-)
és ti?:-)
atol hogy csinálja a ember csak 2 percig van a gyönyör föleg ha nincs senkije
és az után ugyan úgy vagy úgyan olyan hangulatban van mint mindig általában akor minek a egész ha csak 2 perc van ere mindig vagy enyi ideig tart mindig
Általánosítottam a témán, nem kifejezetten csak szexre gondoltam. :)
Mindegy. A lényeg, hogy ez nem egy olyan szükség, ami ha egyszer kimarad, akkor meghatározó szerepe lesz a kapcsolat alakulásának a sorsán... hagyjuk. Lehet ez bonyolult :) Majd nyitunk róla másik fórumot ;)
Megjegyzés még így utolsónak: A nimfománok vagy akarnak vagy nem, de gondolnak rá. Te vagy a szerencsésebb. :)
Meghal,és mész kefélni? Ne mond már.Nekem fél évig eszembe se jutott utána.egyszer álmomban jött össze,akkor tudtam újra ffi vagyok.:-)Persze én nagyon szerettem.
Mi köze ennek a kapcsolathoz?
Pótkávé az pótkávé. Óne koffein:-)
Ez kb. olyan kérdés, mintha ő meghalna, én nekem meg nagyon kellene, és miért halt meg, lehet nem szeretett?
Egyszóval irtó hülyeség :) Már bocsi ;)
Nem fogok belehalni, ha magamnak kell elvégezni valamit. Amikor IGAZÁN szükség van rá, akkor ott van. Ettől ő még szeret. Nekem meg nincs szükségem egy pincsire, akinek csak tapsolok és már teszi is a dolgát... :)
Van mikor nekem nincs hangulatom. Ez még nem jelenti azt, hogy azért nem szeretkezem vele, mert nem szeretem igazán :D
Furán értelmezed a kapcsolat kérdéseket :D