Mikor milyen típusú vonat megy? (tudásbázis)
Éppen ezt találtam én is :)
Menetrendben nem valószínű, hogy feltüntetik, mivel az már jó régi lehet. De napi infó biztosan akad, telefonon érdeklődjön.
Hány biciklivel mégy?
Aztán szépen megkérdezed, milyen típusú szerelvény az, amelyikkel utazni szeretnél.
Ha több bringáról van szó, akkor nyilván nem egyedül mégy, ketten csak felemelitek. (Amúgy normál peronra nem is tudtok több bringával felszállni.) Jobb, ha előre készíttek egy menetrendi tervet.
A kerékpárokat külön kocsiban szállítják. Arról, hogy van-e a szerelvényben ilyen kocsi a az Elvira tájékoztat és a vonat indulásokról is.
A Hoxa nem tudja neked ezt az infót nyújtani.
Sziasztok.
Holnap elutazunk vonattal + biciglivel.
Mivel nem gyúrok izomra jó lenne tudni mikor járnak az alacsony padlós vonatok hogy ne kelljen felcipelnem x lépcsőn a vonatra a bicigliket. Nem is tudom.
Van ahol ezt meg lehet nézni? Vagy random jönnek a vonatok?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Légyszives segítsetek! Mikor megy vonat Kiskunhalasi átszállással Bácsalmásra Ferencváros MÁV állomásról?
- Szabadkára megy busz vagy vonat Békéscsabáról? Buszpályaudva vagy vasútállomás közel van a piachoz?
- Szeretnénk elmenni az állatkertbe és a Tropicárimba,hogyan jutunk oda,ha Győrből megyünk vonattal?
- Leírnátok a Miskolc és Budapest közötti állomások neveit, ha vonattal megyünk?
- Nem tudjátok véletlenül, hogy 15:10-kor merre megy vonat az 1-es vágányról Salzburgból?
- A Dickie Toys városi személyvonat megy h0 síneken?