Miért van szükséged a netre, a chatre, a fórumra, az msn-re...stb? (beszélgetés)
Nekem van időm itt csimpizni, egyedül vagyok itthon.
Nem tesz semmit, én is jövök-megyek még. :o))
Bocsi. Visszaolvastam, elég darabos vagyok ma. És ugrálok. Mármint a hozzászólásokban.
Azért mert nézek valami filmet háttérből :D
Ja, én meg nem olvastam a következőt. :o))
Bocsi,keverlek. nzoliné irta ,hogy neten ismerte meg a férjét.
De mesélj ha van ilyen élményed:)
És mesélj,hogy kezdtétek?
Igen,kérni akartalak rá:D
Akkor ezek szerint, kapcsoljam beeee ?? :)
Ne viccelj, már kilencszer hívtál ??? A csudába...telefont kell cserélnem...vagy csak bekapcsolni ?? :)
Azta?)) Mondjuk ha 9ig nem veszi fel a kedvesem a telefont ( 9x hívtam), lehet körülnézek itt:D :D
Én inkább nem járok itt nyitott szemmel,még a végén elkap a nagy szerelem:D :D
Elég bonyi az életem igy is.
WHY? Mi müködik?? Érezni a kisugárzást? Vagy megszeretni itt valakit?
Nos, nyilván nem a házasságkötőbe kell rohanni a gép mellől, de simán kialakulhat már látatlanban is szerelem, amit aztán a személyes találkozás és randik vagy elmélyítenek, vagy megtorpedóznak. :o)))))) A net a kezdetekhez elég, a folytatáshoz már nyilván kevés.
Mert nagyon egyedül vagyok.
De még mennyire ,hogy lehet.
Épp ez a félelmetes benne...hogy mégis működik !!! De még mennyire :)
Akkor lehet Én rosszul vagyok összerakva:(
Nekem kell az hogy lássam a másikat,érezzem a kisugárzását,az auráját.
Itt ezeket nem lehet érezni.
Kislányként én is mindig vágytam a fagyira,de csak habot kaptam:D
Az érzést ugyanúgy valóságosnak éljük meg, függetlenül attól, hogy mi/ki és miért váltja ki. Ezért lehet pl. álmunkban, zokogni, szeretni rajongani, félni, rettegni, mert az agyunk és a testünk, lelkünk abban a pillanatban valóságosnak éli meg. A neten ugyan így működik. Egy álomvilág, valódi érzelmeket kelt, még akkor is, ha a másik "csak" virtuális.
én 3éve a gyerekekkel vagyok itthon. Így van társaság az otthonomban.- Nem kell utánnuk takarítani és ha unom, csak kikapcsolom:)
Óóó ez aztán nem nehéz ! Tudod...kép, szöveg, hang...és vágyak ! Már kész is a szerelem ! Még ha virtuális is...de érzésnek érzés !
Hogy tudtál fülig szerelmes lenni egy virtuális emberkébe??
Szia !
Örülök ennek. Ilyenek is vannak, lesznek ! KöszöNET :)
ha nem kötettem be az internetet sosem ismertem volna meg a férjem.Kedden beköttötték,szombaton a Hotdogon memóriakártyázás közben szóba elegyedtünk,aztán hetekig csak MSN-eztünk,és még nem is találkoztam vele már fülig szerelmes voltam:-)Azóta a felesége vagyok.Ugyhogy hála köszönet az internetnek az MSN-nek és a jó sorsomnak:-)
Tud e Nekem valaki arra választ adni, miért van ez az iszonyatosan sok, és hihetetlenül értelmetlen téma ???
Tegnap óta nézegetem a témákat a hozzászólásokat....iszonyat...borzasztó....és érthetetlen !!!!!
További ajánlott fórumok: