Miért? Nyugodj békében, Dani! (beszélgetés)
ÉS még valami.. tényleg nem értem mit üzentek ezzel a videóval!!!!!!
Ne haragudjatok, de én nem tudok sajnálkozni, egy felelőtlen gyerek marhaságán!!!!
"Sajnáljuk! Miért is? Mert a saját ökörsége miatt meghalt???????"
Mondjuk Te pont arra sétálsz v. a lányod, fiad és keresztülgázol rajta... Akkor is itt sajnálkoznál? Nem hinném!!!!!
Szerintem kár volt ez a videó ide.. Miért kell ilyeneket mutogatni, nem is ismertük!!!! (Elrettentő példának??? Annyi felfordult autót lát az ember nap mint nap a hírekben.. használ? NEM!! Neki sem volt elrettentés)
Minek egy 17 éves fiúnak autó aki annyira gyerekes, hogy nekiáll egy forgalmi úton versenyezni????
Én úgy érzem, hogy ehhez is meg kell érni. Mármint a jogosítványhoz.
Jampizunk, vagánykodunk aztán ez a vége.. És persze azzal sem számoltak, hogy másokat is veszélyeztetnek..
Ez a felelőtlenség magas foka!!!!
Sajnálatos dolog... Nem kell 17 évesnek lenni hogy valaki meghaljon autóbalesetben. Mindenki a saját életéért felelős! Inkább az ember induljon el 5 percel elöbb, mint koporsóban végezze.
Az én párom echte rallye-buzi, mégse megy az utakon mint az őrült. Ezt nem a rallye-s, autós játékokra kell fogni.
Soha nem fog kiderülni, hogy ki miért hal meg az utakon :((((
Ez sajnos az ő döntése volt...
A következő életében remélem óvatosabb lesz.
Végignéztem a videót, mondanom se kell, hogy végigsírtam.
Őszinte részvétem a családnak, és sok erőt kívánok nekik. Nem lesz könnyű feldolgozniuk.
Én úgy gondolom, hogy kár vitázni, hogy ki a hibás... ez így volt megírva. Azzal, hogy a szülők hibáztatják magukat (vagy mások őket) a gyerekük már nem térhet vissza közéjük. :(
Igen, ezt akartam írni... Nem rosszindulatból, de az ilyen korú gyerekek, akik az autóversenyzős-rallys számítógépes játékokon nőnek fel, amik általában az illegális versenyekről szólnak, szerintetek kaphatnának jogosítványt? Nekik még csak játék és szórakozás a vezetés, némelyiknek semmi felelősségérzete, veszélyérzete nincs.
Természetesen nagyon sajnálom ami a fiatalemberrel történt, családnak őszinte részvétem.
az én fiam egy régi opellal jár:(
azzal is megtörténhet a baj
de soha ne történjen senki gyerekével ilyen!!!!!!
Nyugodjon békében!
Sajnos nagyon kevés időt adtak a földi életre neki az égiek!
vasárnapra virradóra meghalt egy 17 éves fiú autóbalesetben
versenyeztek egy hasonló korú fiúval,
a videón boldog fényképek, egy életvidám 17 éves gyerek:(
gyönyörű zenei aláfestéssel, sa végén a törött BMV.ről meghökkentő képek
Sziasztok!
Leírná nekem valaki mi van a videón,mert nem tudom letölteni a sz.r gép miatt!!
Állandóan lefagy tőle!:((
Köszönöm!