Miért nem jön a gólya? (beszélgetés)
Poppi nálatok az rh összeférhetetlenség az okoz valamit a teherbe esés szempontjából? Mert nekem is rh negatív volt a vérképen én megkaptam mind a kétszer az ellenanyagot és egyébként nincs vele semmi. Hú akkor nálad elég komoly így megtudni hogy most van e baba vagy nincs.
ja a gólya!!!
na most kicsit szégyellem magam:-)Tényleg öregszem.
Köszi!
Én nem értem mi költözött vagy ki melegebb éghajlatra??
Öreg vagyok én már az ilyen vicchez:-)
ja Reni, majd nem jön meg, és ha sokat késik kiderül, hogy terhes vagyok-e.Ha 10 napig késik, megyek dokihoz, mert sajnos nálunk rh összeférhetetlenség van, meg a vetélés...na a többit az orvosomra bízom.
Nem volt túl nehéz!:) Olvasgattam!:)
Nyugi,senki ne veszekedjen itt. :)
Tényleg Antigonia,mesélj magadról!Hogyan pottyantál közénk???
Ez már görcs a köbön!:)
Nem babás témában viccelődtem. Elvégre nem gólya hozza a gyereket!:) Vagy tévedek?:)
igen neked mikor is jött össze a baba? Mennyi idő alatt?Hány babát veszítettél el ezalatt és milyen körülmények között? Bocsi okés a vicc csak nem biztos hogy mindig helyénvaló.És ez nem jelenti hogy valaki rágörcsöl.Na okés nem gond.Akkor írj még egy pár viccet hogy ne görcsöljünk csak ha lehet ne annyira babás témába.
Arról nem tehetek, hogy egyesek nem értik a viccet! Pont az a lényege az egésznek, hogy nem kell annyit görcsölni a fogantatás végett. Az pedig bizonyított tény, hogy stressz esetén sokkal kevesebb az esély a babára, mivel szükséges hozzá a megfelelő hormonális működés is. A stressz pedig képes ezt megzavarni, mert ugyanaz a mirigy (hipotalamusz) koordinálja a stressz reakciók lefuttatását a testedben, amelyik a női nemi hormonok megfelelő működéséért is felelős.
Akkor neked csak az a tünet ha nem jön meg? Vagy akkor honnan fogod tudni hogy baba van-e? Anitgonia te ki vagy? Kedves mondat ez itt beszúrva.Csak annyi gonddal hogy szerintem akik itt vannak nem biztos hogy nevetnek rajta.
Mert melegebb éghajlatra költözött.:)
:-)
Ezt megbeszéltük Reni, nekem tetszik!
Én nem tesztelek, mert a pregnyl miatt lehet pozitív a teszt akkor is ha nem vagyok terhes.Én csak bízok benne, hogy nem jön meg 30.-án.
Hát még nekem se biztos hogy jön.De azt mondták ma a 9 hónapba hogy elvileg most utánaszámolva tényleg ott lehet a halvány csík a peteéréshez képest.Mármint most a műsorba pont arról volt szó hogy mikortól lehet kimutatni és végülis már benne vagyon az időben.Nem baj majd tesztelek 1jén bár nem tudom hogy bírom ki mert már tesztelnék szívem szerint.Poppi te mikor tesztelsz vagy te most hogy állsz?Egyébként még ha most nekünk Bogival összejön és következő hónapba sikerül Poppinak akkor is még szülhetünk közel egy időben mi kicsit túl hordjuk poppi kicsit hamarabb szül és akkor majd tartunk jó kis babás mamás találkozót. :)
Milyen szép is lenne,ha együtt jönnének! :)
Neked is most jönni fog.Na,bár még az sem biztos,hogy nekem jön,.....de most próbálok csak optimista lenni. :)
Drága vagy, nagyon:-)!!
Figyi, most ti vagytok a fontosak, aztán majd megpróbálok sietni utánatok!!Vigyázz magadra!
Szia!
Igen,szerintem is babázni fogunk.Bár tegnap még nagyon kételkedtem,de ma már úgy gondolom,babát várok.Ugyanis komolyan mondom,tüneteket érzek tegnap reggel óta.Néha megszédülök,nagyon gyorsan éhes leszek újra.És beszélgettem tegnap az oszt.talin egy nagyon kedves volt fiatal tanárommal négyszemközt,neki 2 picuri gyereke van,és azt mondta,a halvány csík is csík,és 100,hogy terhes vagyok. :) De nagyon várom a dokit,hogy megtudjam mikorra várom,stb.Férjemnek én még nem mondtam el,eldugtam a tesztet is,mert nem szeretném,hogy csalódjon.Ha az vagyok elmondom,ha nem,akkor a tesztet sem mondom el. :(
De jó,tök jó lenne,ha együtt szülnénk,együtt babáznánk,megoszthatnánk mindent.Persze a legjobb lenne,ha mind a 3-an Poppival is. :)
A bulin ittam néhány felest,de csak 2,3-at,mert gondoltam ne tudják meg,és abból semmi baj nem is lehet,és....azért jó volt koccintani velük.Semmi bajom nem volt,nem rúgtam be,semmi. :)
Jaj,bárcsak már hétfő 11.10 lenne.Utána szaladok melózni,csak este tudok majd írni,de sietek!Te,Reni,nem mész el orvoshoz gyors?Ja,de mondtad,hogy felhívtad,már emlékszem. :)
Jaj,úgy izgulok!!!
szia.Bogi a halvány csík az a csík.Nekem is halvány nem tűnt el mióta megcsináltam de ugyanolyan halvány.És megnéztem a negatív eltett tesztejeimet azt fogathatod és fény alatt is nézheted sehol nem látszik rajta a csík.EZ tuti.Én is biztos vagyok benne hogy pozitív a teszt akárki akármit mond.Ha halványan ott van a csík akkor ott van a negatívon semmilyen nincs ezért tettem el a negatív tesztjeimet és 5 van itthon egyiken sincs semmilyen csík.Szóval nyugi együtt fogunk babázni júliusban
Ma hányadik ciklus napod van?
Szép napot csajok,holnap este talán jövök már hozzátok.
Puszi mindenkinek
Csak az a baj,hogy nekem annyira össze-vissza a ciklusom,hogy nem tudom,mióta késik.Mert tényleg van,hogy 32 napos,van,hogy 50 napos,mikor milyen kedve van neki megjönni.És így bizonytalan vagyok nagyon.Na de majd hétfőn a doki biztos látja,ha az vagyok. :) Remélem!!!!!!!!!!
Én is így tudom, és ez így is van.Minél erősebb a hcg, annál jobban mutatja a teszt.Én ezzel a clearbueval már akkor teszteltem, mikor kb.14 napja késett, és akkor sem volt ugyan olyan erős a két csík.
Mármint nem ez a csík lesz erősebb,hanem az új teszteknél később.
Azt olvasom egy oldalon pont most,hogy akármilyen halvány,akkor is csík,és egyre erősebb lesz.És csak azért van,mert még kevés a hcg szint.
Na persze,én még valahogy nem tudom ezt elhinni,megvárom a hétfőt a kitörő örömig,......valahogy tényleg nem hiszem el. :(
Egyáltalán nem látni akkor?Mert tényleg nagyon halvány.Mi van,ha csak úgy tartom,hogy a fény úgy süt rá,hogy megmutatja azt is,ami még lehetne rajta
Szerintem az pozitív.A halvány csík is csík!!!
Nem fog eltűnni.Gratulálok!
Bogi ha nem vagy terhes, a második csík nem jelenik meg!!!
Szia!Bocsi,über lassú a gépem,már vagy 20 perce kész vagyok.
Bevallom,nagyon bizonytalan vagyok,mert valami olyasmi van,mint nálad.Vagyis hát 2 csíkot látok,csak az egyik olyan sápatag,de azért látni.Remélem nem csak én látom oda.Hívtam rögtön a kórházat,de a nőgyógyász csak hétfőn tud fogadni.Nemsokára jön tesóm,kb 1,5 óra múlva,de attól tartok,addigra eltűnik a halvány,mert mindha már halványabb lenne.Lehet az?Vagy úgy kellene maradnia?Én Clear blue tesztet használok,az megbízható?Még nincs sok tapasztalatom ebbe.
Na mizu?Van már teszt eredmény?Feljöttem direkt korán hogy tudjak elsőnek gratulálni szóval várom.
igen én is remélem egyébként én is ezen gondolkodtam hogy tavasszal lesz nagy pocak és nem kell majd kabát alatt "dugdosni" tök jó lesz, büszkén viseljük majd, és egészen hamar mehetünk majd levegőzni a kicsivel mert nyári lesz.Jaj de jó lesz.Reggel mikor lesz eredmény?Mikor jöjjek az órát is beállítom.
Hát ha baba lesz,semmi pia,semmi ártó dolog!!!!Csak egészségesen,sokat sétálva,sok zöldség,gyümölcs,vitamin!!!Én leszek a legegészségesebb és legszebb kismama! :) Wááá,még elképzelni is jó,tök elképzelem magam tavasszal,kismama ruciban,napsütésben,hatalmas pocival sétálni az emberek között,de szép is lenne. :) Aztán meg szép kis babakocsival,a legszebb kisbabával benne,ahogy megnézik,én meg büszkén mosolygok. :D
Együtt leszünk anyukák remélem,mindent megtudunk akkor beszélni,tapasztalatok,segítség,minden. :D
Jóéjt csajok!!!
szerintem is pozitív mert a negatív tesztjeimen nincs csík ennyi se.Szerintem hamar csináltam.Ha meg nem jól látunk 3 an akkor negatív lesz november 1jén is.Bogi én várni fogom reggel az eredményt.Ne igyál de attól még jól fogod érezni magad. Főleg hogy a boldogság ott lesz a baba miatt.
További ajánlott fórumok: