Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Miért hatástalan az arckrémek többsége? fórum

Miért hatástalan az arckrémek többsége? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért hatástalan az arckrémek többsége?

1 2 3
2012. febr. 9. 15:25

A Kaviczky tényleg nagyon jó, de szerintem nem kellene egy kb. húszezer forintos krémet a háromezer forintos l.oreállal hasonlítani.

Egyébként vannak a piacon hasonló kategóriában fele ennyiért is krémek.

2012. febr. 9. 15:07

Valóban nem tudom, mitől lesz egy arckrém hatásos, de nekem elég, ha azt látom a tükörben, hogy szebb lesz tőle a bőröm.

Nem hiszek abban, hogy egy arckrémtől kevesebb lesz a ráncunk, mert akkor itt rengeteg ránctalan idős hölgy szaladgálna az utcán :)

Viszont nem merném így általánosítani a krémeket.

Nagyon márkás krémekre nincs pénzem, de van egy csomó, amit kerülök. Pl az avonos krémeket. Attól tiszta kiütés leszek :S

2012. febr. 9. 14:05

Hát nem tom...Én Babor és Cliniq termékeket használok és meg vagyok velük elégedve. Ott hatnak ahol kell és úgy ahogy kell.

Én sose váltanék másra. Tény, hogy jóval drágább mint a drogériákban kapható legdrágább márka, de ez legalább tényleg jó.

Nem gondolnám, hogy általánosítani lehetne, hogy hatástalan az arckrémek töbsége. Igaz, tudom mire gondol a cikk iroja, mert tisztában vagyok vele, hogy a tv ben agyon reklámozott L'o... eg nagy kalap kaka. Aki pl azt használja annak fogalma sincs milyen a jó arckérm:)

2012. febr. 9. 09:08
Ez a cikk azoknak szól, akik megelégelték, hogy eredménytelenül kenegetik magukat hosszú ideje, és kíváncsiak arra, mi az, amire a bőrnek valójában szüksége van.
A választ a HARTMANN NATÚRKOZMETIKA adja meg - ahol bőrünk végre jó kezekben van.

Ugrás a teljes írásra: Miért hatástalan az arckrémek többsége?
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook