Miért hatástalan az arckrémek többsége? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért hatástalan az arckrémek többsége?
A Kaviczky tényleg nagyon jó, de szerintem nem kellene egy kb. húszezer forintos krémet a háromezer forintos l.oreállal hasonlítani.
Egyébként vannak a piacon hasonló kategóriában fele ennyiért is krémek.
Valóban nem tudom, mitől lesz egy arckrém hatásos, de nekem elég, ha azt látom a tükörben, hogy szebb lesz tőle a bőröm.
Nem hiszek abban, hogy egy arckrémtől kevesebb lesz a ráncunk, mert akkor itt rengeteg ránctalan idős hölgy szaladgálna az utcán :)
Viszont nem merném így általánosítani a krémeket.
Nagyon márkás krémekre nincs pénzem, de van egy csomó, amit kerülök. Pl az avonos krémeket. Attól tiszta kiütés leszek :S
Hát nem tom...Én Babor és Cliniq termékeket használok és meg vagyok velük elégedve. Ott hatnak ahol kell és úgy ahogy kell.
Én sose váltanék másra. Tény, hogy jóval drágább mint a drogériákban kapható legdrágább márka, de ez legalább tényleg jó.
Nem gondolnám, hogy általánosítani lehetne, hogy hatástalan az arckrémek töbsége. Igaz, tudom mire gondol a cikk iroja, mert tisztában vagyok vele, hogy a tv ben agyon reklámozott L'o... eg nagy kalap kaka. Aki pl azt használja annak fogalma sincs milyen a jó arckérm:)
A választ a HARTMANN NATÚRKOZMETIKA adja meg - ahol bőrünk végre jó kezekben van.
Ugrás a teljes írásra: Miért hatástalan az arckrémek többsége?
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tud főzni a mai fiatalok többsége?
- Miért van az, hogy ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor a nők többsége rögtön lek..vázza?
- Az emberek többsége miért fél a szellemektől? Állítólag nem bántanak senkit, igaz ez?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Vajon miért nem hiszi el az emberek többsége, hogy vannak boldog emberek? Hogy valaki valóban elégedett az életével?
- A nők nagy többsége miért nem haléktalan?