Miért hal ki az össszes fórum? (beszélgetés)
:D
Jajj,igyál gyors egy kávét!
Van aki félhet is tőlem,de azok nem ti vagytok!
:D
úgy olvastam:alig várom, hogy kinyírjalak!!
meg is ijedtem :D
Az ám!!
Már alig várom,hogy kinyíljanak!
De még csak a hóvirág nyílik! :)
Aki emiatt megsértődik az nem fog hiányozni. A kötelező udvariaskodós találkozásokat meg minimalizálom már rég.
A lányom szokott vigyorogni, hogy ügyfelekkel mennyire másképp tárgyalok, mint ahogy egyébként beszélek :)
Nem mindenki gyáva. A magánéletben is megmondom a véleményemet, így nem kell elviselnem az idiótákat. Az, hogy mit gondolnak rólam az ő dolguk.
Az üzlet az más.
Ha velem szemben állsz is megmondom a véleményem,de vannak itt sunyi kis kígyók is ezt aláírom!
De azért minket párunkat nem kell velük egy kalap alá vonni!!
Egyébként van képed és Zsuzsanna a neved!Abszolút anonim vagy!A fél ország Zsuzsanna!
Én Anikó vagyok,hopp,most tudod ki vagyok?
Van...van különbség:)
Sokan arc és név nélkül bátrabbnak érzik magukat:)
Nem tudom miért, én nem voltam anonim:)
Semmi köze az arctalansághoz!
Inkább a butasághoz!!
Mivel lenne jobb ha tudnák a nevem és ismernék az arcom és úgy közölném hogy buta az illető??
Nincs különbség!
Pontosan. Egy hitelesnek tűnő facebook profilt se nehéz megcsinálni, ennyit a hitelességről.
nem tudhatod, kivel beszélgetsz, kinek mesélsz magadról. Például, hogy nyaralni mentek, vagy rokonokhoz. Lehet, korábban leírtad, hol laksz, és még pár apróságot.
Bármilyen képet, bárki képét fel lehet tenni... , ahogy nagyon sokan meg is teszik:)
Mitől féljek? :)
ha kiírok egy kitalált nevet, akkor bátrabb vagyok?
nem piszkálódásból, de ez nem a Facebook.
További ajánlott fórumok:
- Miért szeretünk fórumozni?
- Miért van szükséged a netre, a chatre, a fórumra, az msn-re...stb?
- A fórumokon miért tegezik egymást az emberek?
- Olvasok sok forumot, naplot es nem ertem, az anyukak miert tobbes szamban beszelnek a gyerekukrol? Folyt. kov.
- Miért fuccsolnak be a fogyis fórumok?
- Miért van az, hogy ha valaki indít egy fórumot, akkor egyes személyek a fórumindítóra támadnak egyből?