Miért gondolják a pasik azt, hogy többet érnek mint a nők? (beszélgetés)
Ne aggódj értem. Én is tudom mit kell mondani. ;)
Persze, hogy tudom. :D
"A zsarnokoskodás, az elnyomás, a hatalomvágy mind a férfi egó tulajdonsága."
Hallottál már anyós viccet? :)
erre én csak ennyit mondok:
Isten megteremté a férfit. Aztán támadt egy sokkal jobb ötlete!
Ennyi.:D
Mert a világunk férfias alapokon működik. Ez nagyon régóta beivódott a civilizációnkba.
A zsarnokoskodás, az elnyomás, a hatalomvágy mind a férfi egó tulajdonsága.
Az igazi férfi nem egoista, nem veti meg a saját nőies tulajdonágait. És másokat sem vet meg! Minden ember sír, nem csak a nők! Így a férfinak is van női oldala, de ezt manapság már nem sík felvállalni.
A világ csak akkor mehet egy jobb irányba, ha hangsúlyt kap a női elem. A befogadás, az elfogadás, az anyaság/apaság, a béke, szeretet, a táplálás, az ősbizalom...
Hazugságokkal nem kell etetni, és akkor nem baj, ha elhiszi :)
Különben meg úgyis tudod, hogy tényleg a világ legszebb micsodája az enyém ;)
Van egy rbanc réteg, aki megvehető. Ezen kívül átlagban a nők megalkuvóbbak egy rossz kapcsolatban (ez abból adódik, jobban ragaszkodnak a biztonsághoz). Emiatt sok nő más által kikapart gesztenyén él. Na, akik őket megveszik/eltartják azokban kialakul az az érzés (nem is alaptalanul), hogy nélkülük a nő egy nulla felé közelítő érték. Innentől már egyenesen adódik, hogy van szájuk, és elmondják amit gondolnak.
Szóval szerintem igazából nem is a pasik hibásak ezért a nézetért (már ha egyetértenek vele), hanem az élősködő réteg.
Milyen szempontból egyébként?
Mert ha gyereket kell hasban hordozni, és utána megszülni, abban pl. egy férfi fabatkát sem ér.
Arnold Swarzeneggert kivéve.
További ajánlott fórumok:
- A barátom nyaral, 3. napja nem jelentkezik, mit gondoljak?
- Pasik szerintetek a nők miért gondolnak bele többet a kapcsolatba? Hol csúszik el a dolog?
- Tanyára költözni, kicsit másként, mint gondolják...
- Miért gondolják, hogy ők mindent jobban tudnak?
- Na szép?! Semmit sem kapok az államtól, mert 1000 Ft-tal többet keres a párom, 61 ezret és 4 főnél 89 ezernek kell lennie családival együtt?
- Miért mérnek a kereskedők mindig többet, mint amennyit a vevő kér?