Miért akarunk valakit leköpni? (beszélgetés)
Azt hiszem nem érted amit írtam. Valahol leragadtál, biztos nem voltál hasonló szituációban ezért nem is tudod felfogni mit jelent az, ha a másik az "eszét" az Ecseri piacon kapta és ennek utána még olyan helyzetbe is került, hogy emberek sorsáról dönthet...kicsit bonyolult tudom. Nem bírnék úgy élni mint ő, pedig sokan tanulhatnának tőle kitartást és akaratot, mégis szánalmasnak tartom ahogy viselkedik.
"Mondom én akivel, már nagyon ronda dolgokat tettek meg. . . . "
Ha ez igaz lenne, akkor minimum a véleményed azonos lenne mint az enyém.ŰMinimum.
Semmit nem tettek veled-ha tettek volna, akkor nem igy nyilatkoztál volna.
Ne is haragudj, azok után amit itt nyilatkoztál, és irtál, azok után sosem fordulnék hozzád.
Örülj neki, hogy te tudod milyen...
lehet pár éve én is rosszul éreztem volna magam tőle, de tudom, hogy lehet ez másként is...
Mondom én akivel, már nagyon ronda dolgokat tettek meg....
meghallgatlak szívesen...
Akkor is ugyan ezt mondanád, ha veled tennék ezt meg?
Ha ez a válaszod, akkor tényleg nincs mit mondani.
persze hogy megijeszt...
mert benned van egy olyan érzés, ami számodra rossz
és ezen kell valahogy neked átlépned, megélni úgy, hogy ez nem a te GOND-od... mármint az ismerősöd jelleme... és örülni annak, hogy az nem te vagy...
Érted?
igen, mert?
én így gondolom
folyt. köv. a következő válaszban...
Nem érzem magam rosszul, csak az az érzés, hogy le akarom köpni, megijesztett...
A hazugságot ki nem állhatom, ha az még aljassággal és hízelgéssel is párosul. Hidegvérrel átver másokat, és erre még büszke is. Nem tudok ilyen ember lenni, és megvetem az igazságtalanságot.
Az ő hibáját, az ő gondját miért veszed magadra?
Az az övé, és te ezért miért érzed magad rosszul?
Én az ilyeneket mindig kiszóróm a környezetemből. Akár mivel kapcsolatban is tett. Jobb távol lenni az ilyen emberektől.
Mert ott van benne, amit magadban megtagadsz, nem szeretsz, félsz tőle, vizsgáld meg érzéseidet...
Tanulj meg elfogadni...
Szerintem túl sokat tudok róla, és ezért hazudozik. Ezért már csak ennyit ér a szememben.
Ha jobban megfigyeled: az írígy emberek mind ilyenek. Ezért ha megérzed az ilyet-jobb minnél távolabb lenned tőle.Én igy teszek velük kapcsolatban, akiknél egyetlen egyszer is megérzem az irigység szelét.
Valaki, aki folyamatosan átver másokat,ellenben rendkívül irigy is, de ő sír a legjobban, hogy milyen nehéz az élete. Most akkorát hazudott nekem, hogy az már betette nálam a kiskaput.
Nem vagyunk egy véleményen. Ez a foku undor-már túl mutat ösztönön.
ez annyira ösztöndolog, tudattalan, hoyg nem hiszem, hoyg a "nem méltatod" bejátszana :) a nyál ,a testnedvek a legősibb fegyverek és jelzések, ne ma nem méltatom...annyira erős lehet az undor hogy gátat képez, de nem tudatosan, max utána emeled iylen szintre.
Nem nem mered megütni, habnem nem méltatod annyira, hogy a kezeddel caselekedj, mert a lényétől undorodsz.
Ez az az állapot nálam, amikor már csak ennyit érzek a másik ember iránt. Még én sem éreztem ilyet, csak most de azt erősen.
miért? megütni nem mered, leköpöd. nem?
Szia!
Én a volt férjem iránt érzek ilyet. Annyi rosszat kaptam tőle és sokat keresztbe tett. Nálam ezek a dolgok azok ami miatt ilyet érzek iránta. Ezt csakis a düh-vel tudom magyarázni. Sőt, még élve el is ásnám. Csak ennyire útálom!
a tehetetlen dühnek ennek nincs köze.
További ajánlott fórumok: