Mi tennétek az ilyen szomszédokkal?Már kezd elegem lenni... (beszélgetés)
én is azt hittem,hogy nekünk van csak ilyen szerencsénk
Nem mondom,hogy de jó,mert az ilyen dolog egy idő után nagyon idegesitő tud lenni,de azt hittem eddig csak én vagyok megáldva ilyenekkel.
Tényleg kellemetlen az ilyen dolog. Tapasztalatból tudom,mert a mi szomszédunk is ilyen. Rendőr volt az öreg,aztán figyel mindenkit,hogy jól viselkedik-e. Nekünk abból a szempontból jó,hogy nyáron egy csodálatos sűrű sövény takarja el a kerítésünket,így nem látnak minket. Régen ki akartuk irtani,de rájöttünk,hogy inkább áldás,mint átok. Nem mi ültettük,hanem az előző tulaj. Már értem,hogy miért...:-)
Télen pedig nem sűrűn vagyunk kint,nincs mit kukkolnia Kukucskáéknak. Így hívjuk őket,mióta ideköltöztünk.:-)))
A nád hamar tönkremegy szerintem. Csak a sövényt tudom tanácsolni.
Képzeljétek nekünk olyan is volt,hogy a kapujuk elött beszéljettünk és hallottuk ahogy a kaputelefon kattog,látta,hogy van valami történés és jött hallgatozni.
unokáikat is erre tanítják,az a durva
másik szomszédjukat is kukkolják,de ők már idősek
Csak gondoltam lehet elmegy a kedvük.
nem tudsz egy pletykát indítani a szomszédok körében? elpanaszolhatnád nekik, hátha a fülükbe jut vagy egyesített erővel más kukkolt szomszéddal együtt kitalálhatnátok valamit. vagy legalább elpanaszkodhatnátok egymásnak a legutóbbi kukkolásukat...
szörnyű helyzet egyébként!!
na azt köszi,de kihagynám
Vegyetek és csináljatok egy nudista napot:)))))
van kocsijuk,a kis unokájuk arra áll fel és onnan leslkedik át
Kicsit idegesitő,közben meg nevetséges amikor a fenyő mögül jönnek a hangok.Mi már csak mozgásérzékelönek hivjuk őket.
Az ablakra tegyetek kívülről is valamit,hogy ne bámuljon!!!
Kocsijuk van?
szeretnénk venni nyárra egy kertim medncét,de gondolkodunk rajta,mert nem szeretnénk közönség előtt fürödni
Ez nagyon jó:-)))))))))))
Nálunk is ez van,sőt megyek a kertbe fel leskelödik és amikor közeledek akkor gyorsan elbujik a növényzet mögé,csak az idióta nem is gondolja,hogy mind ezt piros felsőben teszi állandóan:)))))Én már nem veszek tudomást róluk.A párom jól multkor anyaszült mesztelenül kiállt a terasz ajtóhoz és behuzta a függönyt:))))Hát ha elmegy a kedve,nem ment.
nyugdéjasok...tudnék mesélni pár sztorit,pl.tavaly nevelőapám szülinapját kerti partyval ünnepeltük,egsz buli alatt kint ültek a szomszédok az udvaron,és kukucskéltak,az unokájuk meg a BETONKEVERŐ!tetjére állt fel,és onnan lesett!
Vegyetek nádszövetet és a meglévő kerítésre rögzítve tökéletes takarást ad amíg meg nem nő a sövény
Szia!
Csináltass magatokról egy családi fényképet és dobd be a postaládájukba. Ráírhatod, hogy "Azért kapják, hogy éjszaka is tudjanak nézegetni minket!"
Persze elpoénkodik az ember ilyen dolgokon, de nagyon kellemetlen helyzetben vagytok. Nincs dolguk az ilyen fajtáknak?
van a szomszédomnak szólóje,úgy szokott leselkesni yáron,hogy félrehúzza szőlőleveleket,és azt hiszi,hogy mi őket nem látjuk...d
Nálunk ugyan ez a helyzet!!!!!
lehet hogy ültetünk sövényt,de az mire megnő...
Uff ez undorító.Esetleg nem tudjátok valami olyannal elkeríteni az udvarotak amin nem lehet átlátni?
köszönj át nagy hangon és integess ha látod őket
nem tudtok kerítést cserélni?
További ajánlott fórumok: