Mi lehet a kutyámmal? (beszélgetés)
Jaj, délután tényleg milyen görbe volt a háta. Ezt akkor nem is írtam.
Bizony, jó jel. :)
És várjuk a további legalább ilyen jó jeleket.
Köszi :)
Az az igazság, hogy kutyám sem volt még soha főleg nem "ilyen körülmények között" :( Ő a 3-ik gyerekem és már most szétaggódom magam érte. Remélem minden ok lesz vele.
Ha megvan görbülve kicsit a háta és a farkát a fenekétől eltartva lefelé lógatja, akkor még nem WC-zett.
De az hogy ugat, már jó jel!:)
Azt hiszem mindnyájunk nevében mondhatom: Várjuk a jó híreket!:)
Szabadon van a kertben, doki azt mondta jobb ha mászkálhat, segíthet az emésztésben ha nem csak egy helyben fekszik.
De általában ugyanoda szokott, szóval észrevesszük majd.
Remélem reggelre lesz valami. :)
Apu volt azóta kint, Ő látta. És már ugatott is. :) Amit délután nem tett.
Nagyon szurkolok! Olyan körülmények között van a kutyus, hogy észreveszed, ha kakilt?
Őszintén! Nem vagyok megnyugodva :(
Kérlek írd meg, minden rendben!
A doki nyomkodott neki valamit, nem láttam pontosan mit.
Az olajtól, meg gyógyszertől pedig elméletileg kellesz kakilnia.
Nagyon figyelj most oda kérlek, mert ebben az állapotban pillanatok alatt kaphat bélcsavarodást és akkor vége!
Én kézzel kotortam ki a kutyából a kakit, mert nem tudta kinyomni. Szerintem egy szappant faragj meg hosszúkásra (de ne hegyesre!) bevizezve kicsit nyomd fel neki és mozgasd, ettől székelési ingere lesz.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha ilyen állapotban van és nem kakil, a vasárnapi beöntés már késő!
Most kellett volna a beöntés!!!!!!!
!Amit írtam, az tapasztalat!)
Sziasztok kutyások!
Nem a fórum kérdéshez tartozik amit írok, de nem akartam új fórumot nyitni.. remélem nem gond.
Kedden ivartalaníttatom a kutyám, egy 1,5 éves szuka labradorról van szó. Reggel 9-re megyünk, a doki azt mondta dél körül már haza is hozhatom. Kicsit aggódom, hogy mi lesz vele, és egyáltalán mire számíthatok utána? Aki túl van ezen írjon pár biztató szót :)
Örülök, hogy elvittétek.
Biztosan hamar helyrejön!
Szegény kutyus.:(
Nagyon izgultam értetetek!
Akkor majd jobban kell,hogy legyen!
Visszaértünk dokitól.
Durva székrekedése van. Azt mondta a doki, hogy nagyon feszít, hatalmas fájdalmai vannak.
Kapott két adag parafinolajat. Adott gyógyszert, néhány napig azt kell neki adni.Meg nem kaphat semmi kaját, csak és kizárólag zsírmentes folyadékot. Attól remélhetőleg jobb lesz szegénynek. De ha mégsem akkor vasárnap vissza kell vinni. Ugyanis doki elutazik, nem lesz csak vasárnap.
És ha addig nem javul, akkor valószínűleg beöntést kellesz alkalmazni.
Vidd azonnal állatorvoshoz!!!!
4 napos ünnep jön, az állatorvosok elérhetetlenek lesznek, az állatkórházak ügyeleti díjjal fognak duplát számlázni!
Ha szereted, indulsz!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban?
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- Szó-tag-lánc - az előző szó bármely szótagjával lehet kezdeni és minimum három szótagos szavakat kell írni
- Mi lehet az öreg kutyámmal?