Mi kell a nőknek?! (beszélgetés)
Ez jóó
Melóhelyen egy felvételi beszélgetésre, ilyen feliratú polóba jelennék meg, vajon hogy néznének rám?
Amúgy is a korral vannak elfoglalva, Te öreg vagy, Te meg túl fiatal, és gyakorlatlan.
Bocs megen eltértem...
Egy másik ....
"A fiatalság nem életkor, inkább lelkiállapot: akaraterő, képzelőerő, heves érzelmek, a bátorság uralma a gyávaság fölött, amikor a kalandvágy legyőzi a kényelemszeretetet. Attól még nem öreg valaki, hogy megélt valahány évet. Az évek ráncossá teszik a bőrt, a lelkesedés hiánya pedig a lelket. "
/Radha Soami/
Wikipédia Tolnai Klári megnéztem : Budapest díszpolgára (1997)
Sajna nem sokáig élvezte.
Irigyellek, hogy személyesen találkozhattál vele. Igencsak fiatal voltál...
...de szééééééééééééééééééép... :)
Köszönöm.:)
Nekem Tolnay Klári mondta egyszer - a régi Gresham borozóban volt szerencsém veleegy asztalnál ebédelni többször is, mert a házban lakott - , hogy : "Csak a szív nem ráncosodik"
Szerintem ez sokmindent megmagyaráz.
Én nem panaszkodtam a nőkel való kapcsolatomra. Szerencsére jól kijövök szinte mindenkivel. :D
De szerintem megint félre értettük egymást. :-D
Helyesbítek akkor.
Nem nem akarom megváltoztatni a partneremet, és nem értem, hogy mások miért is akarják megváltoztatni őket, utána meg miért sírnak, hogyha félrelép a szerelem az életükből. :)
Nem nekem baj, nekem tök mindegy.
Hanem neked, te panaszkodtál a nőkkel való kapcsolatodra!
Én nem, de nem is váltam el, és nem akarom megváltoztatni sem,sőt maximálisan nőnek érezhetem magam mellette.
:)
Ez azért van, mert mindenki annyira görcsösen akarja ma már a szerelmet, hogy nagyon sok megalkuvást és kompromisszumot köt annak fenntartása érdekében, de ez egy idő után megmérgezi a lelket szerintem és szakítás a végeredmény.
Csak nagyon kevesen vállalják fel magukat, és fogadják el a párjukat olyannak amilyenek valójában.
Szerintem addig amíg mindig megakarjuk változtatni a másikat (hajszín, ruha, stb.) Addig nem kell meglepődni a vég kifejletteken.
Még Poldi bácsiként kiírtam egy fórum kérdést. Arról szólt miért van az, hogy nagyon sok férfi itt sírhja el a bánatát, mennyire magányos stb...
Illetve nézem ezeket a tehetségkutató versenyeket. Szinte az összes srác krokodilkönnyeket hullat.
Ha továbbjut azért, ha kiesik azért. Valóban, ez a XXI. század férfiideálja?
Mert ha én nő lennék nekem biztos az ilyen férfiak biztos nem kellenének.
További ajánlott fórumok:
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?
- Hogyan kell azt kezelni ha egy főnöknek tetszem?
- Mi kell a nőknek?
- Miért kell a nőknek mindig rivalizálni?
- Katonaságnál a nőknek mit kell csinálni?
- A védőnőknek egy hónapban hány családhoz kell kimennie? Ez meghatározott vagy ő dönti el?