Mi értelme van az életnek? (tudásbázis)
Nekünk 2gyerek van,épitkezni idén pont a szocpol befagyasztása miatt nem tudtunk!
Nálunk még van önkormányzati lakás,csak hát ki kell várni mire kap az ember!
Komolyan, aki nincs ebben a helyzetben, a MOSTANI VILÁGBAN, az elképzelni nem bírja, mennyire nehéz lépni.
Ilyen még létezik? Bár szerintem itt nálunk nincs ilyen! Tudod, itt rengeteg a rászoruló, de itt nálunk az volt egy időben, hogy vállalkozó, kulcsrakész házat épített azoknak, akiknek volt több gyerekük, és kaptak szocpolt, illetve soha a büdös életbe nem lett volna lakásuk. De sajna mi már a szocpolt kihasználtuk, úgyhogy erről is lekéstem. :( Meg sok gyerekem sincs, hogy olyan rengeteg szocpolt kapnék utánuk.:D
Értem!Csak nem lenne olcsóbb igényelni egy lakást?
Húhh, ismét egy főokos a köreinkben!:D
Nem, nem az! Csak simán egy albérlet!
31 évesen(de még 100 évesen sem)nem beszél arról az emberről igy semelyik értelmes ember akivel egy fedél alatt él és közös háztartásba élnek-ahogy te teszed.
Látod, ezért nem léptem eddig! Hova hurcoljam a gyerekeimet? Milyen életük lenne, ha egyik helyről cipelném a másikra őket??? A gyerekeknek biztos hely kell. A saját házunk biztos hely, még most is, annak ellenére, hogy mi van köztem, és a párom között! De most úgy néz, ha minden összejön, akkor lesz albérlet, évekre előre kifizetve! És akkor, ha az úgy biztos lesz, hogy nem kell hónapok múlva a gyerekeimet megint költöztetnem, akkor megyek!:)
Nincs olyan valaki aki befogadna?
Anyukámék elváltak, nem olyan régen. Apum Pesten, anyum Komáromban dolgozik, és lakik. :(( Nagyon messze tőlünk! Nekem még itt a nagymamám, aki 77 éves, és bizony ő is segítségre szorul már, sűrűn járok hozzá is!
Azt jól csináltad!
Anyudék nem tudnak segiteni?
Vagy már ezt is rosszul csinálom, hogy enni adok a gyerekeknek, ha éhesek? A "párom" a szobában tévézett, most kijött és le is lépett! Hát ilyen a mi szép kis életünk!:DDDDDD
Na, kezdődik a kötekedés megint!:D
Az én gyerekeim? Itthon....most adtam nekik enni. Épp éheztek:D
A gyerekek most hol vannak?
Bocsánat nem nálunk nincs szava senkinek, hanem náluk. Egy n-el többet írtam.
Csupán csak annyi, hogy teljesen ellenem beszél. Nálunk senkinek nincs szava, apósom papucs, a gyereki és apósom is fülüket, farkukat behúzzák, ha anyósom elkezd kiabálni. Amikor idekerültem, sokan kérdezték, hogy jövök ki vele, mert tudják, hogy milyen! A párom sógora volt, aki legelőször a lelkemre beszélt, hogy csak ebbe a családba ne!!!!! Az ő unokahúga volt előttem az élettársa a páromnak, és azt mondta, látta, hogy vele mit csináltak, min ment keresztül! És, ő is csak addig volt jó nekik, amíg anyós tudta csicskáztatni! De ugye a makacsságom, hogy majd én megmutatom, hogy velem ezt nem csinálják..... Hát ebbe fulladtam bele. Tehát, ezért megérdemlem, ami most van.
Csak élettársam:)Én sem vagyok házasságpárti akárcsak Sirálylány!:)
Az hogy bölcsen gondolkodom,az életnek köszönhető!Szívtam eleget,de győztem!:D
Minden egyes fájdalomnál erősebb lettem,és gőzöm nincs mit irnék ha a párom nem ilyen lenne!!
Bocs, nem akarom újra leírni. Olvass vissza, valahol megvan az is, hogy miért is mentem bele anno ebbe a kapcsolatba. De ugye, ha tudom, hogy elesek, akkor előtte leülök!:)
nekem sem volt mindig illatos virágom, nehogy azt hidd:(
Hát azért biztosan nem fogsz szidni a menyem, amiért én most az anyósomat!!!:)))))
Ezeket a dolgokat Te nem vetted észre mielőtt összekötöttétek az életeteket? Mert elég rendesen összekötöttétek, ha közös lakásotok van.
Ha így érzel ahogy leírod a párod iránt, akkor tényleg nincs semmi értelme együtt lenni.
Be kell fejezni és új életet kezdeni.
Nem lesz egyszerű az biztos.
Legalább Te örömmel, és mosolyogva szagolgathatsz.
Hát örülök, hogy legalább neked sikerült!:) És ez nem kötekedés, mielőtt annak vennéd.
Én is, ha lenne hova mennem két gyerekkel!:)))
Nagyon bölcsen gondolkodsz.
Arra azért kíváncsi lennék, hiket írnál, ha nem olyan lenne a férjed, amilyen, hanem olyat szakítottál volna, mint Sirálylány!???
További ajánlott fórumok: