Mi a tapasztalatotok a Milligest fogamzásgátlóval kapcsolatban? (beszélgetés)
Persze a szünetet megtartom.
Köszönöm a választ:)
Szerintem az összes bogyónak van ilyen mellékhatása (libidócsökkenés), de pecsételés nekem 1x sem volt 7 év alatt, sőt, a fejem sem fájt, csak akkor, amikor nem ittam eleget (minimum 2 liter). De hagyj szünetet a 2 bogyó közt!!
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy most váltok Lindynette 20-ról Milligest-re és szeretném tudni, hogy mekkora az esélye annak, hogy fejfájást okoz, illetve libidó csökkenést a gyógyszer. Ugyanis a Lindynettével pont ezek voltak a bajaim a pecsételős vérzés mellett. Azért is mentem el dokihoz, de emellett az utóbbi időben fejfájás is jelentkezett, illetve már régóta észrevettem, hogy a libidóm is igencsak lecsökkent. És szeretném tudni, hogy ez a tabi mennyire és milyen irányú hatással van ezekre. Válaszaitokat előre is köszönöm.
Na, mi újság? Hatott a tea??
persze, én is inkább a biztonság híve vagyok, nem kockáztatok, csak tényleg össze-vissza mondanak mindent, jobb akkor tutira menni. kösziszépen!! :)
Bizony, 1 hónapot várj ki, szedd be az első levelet és utána ha elmúlik a mensi és újra szeded a következő levelet, már 100%-ban védett leszel. Nem éri meg kockáztatni!
1 hónap a biztos. Nem olyan hosszú idő az, ki lehet bírni.
sziasztok! azt akarnám kérdezni, hátha ti tapasztaltabbak vagytok, hogy ez az első levelem életemben és mennyi ideig kell még más módon védekezni, mikortól nyújt már teljes védelmet? mert egyik ember azt mondja, h az első levél mellett még nem árt, mások meg azt mondják, h 10 nap után már teljes védelmet nyújt.. tanácstalan vagyok, köszi a segítséget!!
Az a lényeg! :) Én is várom veled együtt. :)
Köszi, minden oké! Várom a 12. heti vérvétel eredményét, elvileg max péntekig meg kellene kapnom.
Szia. :)
Hogy vagy???? :))))))
Én is remélem, hogy segíteni fog. :)
A gyógyszer elállítja a peteérést, amikor abbahagyja az ember, elvileg magától be kell indulnia, de ez nem mindig van így, hiszen a hormonok nem egyből ürülnek ki. Szerintem várj egy ciklust, utána fordulj orvoshoz. A cickafark és a palástfű teát ajánlom, a cickafark peteérést segítő, a palástfű méh erősítő hatású. 1 próbát megér szerintem, ártani nem fogsz vele magadnak, ez biztos.
sosincs, vagy csak most? vagy ez hogyan működik? Eddig sem volt rendszeres, de azért mindig megvolt. Ha nincs peteérésem, mit kell tennem? Még nem szeretnék gyógyszereket. Teák, kapszulák?
Hát ártani nem ártasz, ha leteszed. :)
Valószínű, nincs peteérésed, ezért nem jön meg.
nekem is csipked a derekam, néha begörcsölök, ahogyan szoktam. remélem nincs baj. én cigi nélkül 5 hónapig bírtam. megint le kéne tennem?
Szerintem befolyásolhatja. :S
Amúgy három hónapja hagytam abba a gyógyit, és azóta kétszer úgy jött megy, hogy egy hetet késett...
5 nap. Valaki azt mondja ez még nem gáz. Engem bosszant. Sajnos visszaszoktam a cigire. Ez befolyásolhatja?
Sziasztok.
Még mindig semmi? Mennyi ideje is késik?
Hali! Még mindig nem jött meg??
csak lehet, hogy nincs! de akkor is félek
Sziasztok.
Én is hallottam már ilyet, hogy azért írja fel a doki, hogy rendszerezze a ciklust... mondjuk elég furi, én ezért tuti nem szedném.. :S
Én ehhez a részéhez nem értek, én is így tudtam amúgy, hogy azért szedetik az emberrel, hogy rendszeres legyen a ciklusa, nem tudtam, hogy ilyenkor nincs peteérés (vagyis hogy lehet hogy nincs).
További ajánlott fórumok: