Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Meztelenül otthon? fórum

Meztelenül otthon? (beszélgetés)

1 2 3
15. kiddy
2010. júl. 6. 12:51
mi a parommal szinte mindig meztelenul szaladgalunk itthon,de neha csak egy bugyi es egy top.de vendeget soha nem fogadnek felmeztelenul...
14. exhi
2010. júl. 6. 12:36
Otthon ilyen melegben meztelenül vagyunk, az sem gond ha más meglát meztelenül, ha neki az jó engem nem igen zavar.
2010. júl. 6. 11:55
én per pill csak bugyiban mert a lányom lepisilte mindkettőnk felsőjét, de azért a szomszédot, sőt még a szüleimet se fogadnám igy:) bár egyesek lehet örülnének neki:) de itthon amig nem látja senki belefér. de ha a párom itthon van bugyi póló van rajtam.
12. access
2010. júl. 6. 11:00
Nincs abban semmi rossz ha szabadon, kényelmesen van az ember :) Ha vendég jön, akkor az már más :) A tiszteletet meg kell adni, hiszen ő sem úgy jön ruha nélkül :) elég érdekes is lenne :):)
11. caffi
2010. júl. 6. 10:52
Nálunk se tabu a gyerekek előtt a meztelenség....de mégse járkálunk ezért pucéran előttük,ha fürdök és kell valami a fürdőből,bátran bejöhetnek,és ez fordítva is igaz...vendéget meg pláne nem fogadnék így:S
2010. júl. 6. 10:24

Én a múltkor este, meztelenül mosogattam.:D Illetve minden este, tusolás után, meztelenül vagyok már.

Bár nálunk sem tabu a gyerekek előtt a meztelenség, csak én szoktam előttük meztelen lenni, a párom nem. Ő max. akkor jön ki meztelenül a fürdőből, ha csak a fiúnk(4) van otthon. Ha a lányunk(109 is, akkor sohasem.

Amúgy napközben, bikiniben vagyok. Ritka, ha fedetlen cicikkel, vagy meztelenül, de, ha így van, akkor bezárom az ajtót, és ha jön valaki, gyorsan felkapok valamit.:)

9. ff36256613 (válaszként erre: 7. - Cippora)
2010. júl. 6. 10:20
Nyilván nem vadidegennek, de szerintem, (és ez csak az én véleményem)-egy nagyon jó barátnői kapcsolatba még belefér, hogy így kapjam a kávét:)
8. 021a029148 (válaszként erre: 7. - Cippora)
2010. júl. 6. 10:20
Én biztos visszafordulnék az ajtóból, ha a szomszéd vagy az ismerős így fogadna... Már nem is biztos, hogy akarnék kávézni. :-)
2010. júl. 6. 10:16
Hát én soha nem vagyok meztelenül otthon,de akinek így jó,az legyen :) azért meglepődve fogadnám,ha nekem is így szolgálnák fel a kávét :D
2010. júl. 6. 09:38

Azért vendéget nem fogadnám úgy :))

De ha egyedül vagyok akkor nem gááz, párom nincs akinek mutogathatnám magam, de ha lenne sem lenne gáz elötte, de zért a szomszéd elött neeeem :P

2010. júl. 6. 09:32

Szerintem is gusztustalan, ha vendéget így fogadnak. Adjuk meg a tiszteletet a másiknak legalább annyiban, hogy egy pólót felkapunk magunkra.

Amíg nem voltak a gyerekek, mi is jártunk itthon egy szál bugyiban. Mióta vannak gyerekek, bikiniben és rövidnaciban vagyok itthon, bár hozzáteszem, a meztelenség nálunk nem tabu, de azért még se mászkáljunk a gyerek előtt csupaszon.

4. ff36256613 (válaszként erre: 1. - Edinah34)
2010. júl. 6. 09:28
Per pillanat egy bugyiban csak:)
3. a908366fdb (válaszként erre: 1. - Edinah34)
2010. júl. 6. 09:28

Szerintem abban nincs semmi, ha egyedül vagy a pároddal vagytok otthon és csak egy szál semmiben flangáltok:)

De azért a szomszédot én nem fogadnám így:D:D

2010. júl. 6. 09:27

Én akkor is felveszek egy lenge trikót és egy rövidgatyót, vagy ha annyira meleg van, akkor egy bugyit.

De hogy felső nélkül, vagy akárcsak felső+bugyiban fogadjak valakit? Számomra elképzelhetetlen. Lehet, hogy konzervatívnak mondotok, de én közönségesnek tartom.

2010. júl. 6. 09:24

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni,hogy Ti miben vagytok otthon,ha nagy a hőség,és egyedül,vagy csak a párotok van otthon?

Van egy fiatal szomszédasszonyunk,aki csak egy tangában van,meztelen melleivel.

A férjemnek tetszik a dolog,és ő azt kéri,hogy ha melegem van,vegyem le a bikinifelsőmet,és legyek monokiniben otthon,hisz neki ez természetes.

Nemrég voltam egy kolléganőmnél egy kávéra (igaz,nagyon meleg volt a lakásban),és ő is monokiniben (fedetlen melleivel) fogadott,így szolgálta fel a kávét,és így beszélgetett velem.Azt mondta,így kényelmesebb.

Ti miben vagytok otthon,ha nagy a meleg?

1 2 3

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook