Meztelenül otthon? (beszélgetés)
Én a múltkor este, meztelenül mosogattam.:D Illetve minden este, tusolás után, meztelenül vagyok már.
Bár nálunk sem tabu a gyerekek előtt a meztelenség, csak én szoktam előttük meztelen lenni, a párom nem. Ő max. akkor jön ki meztelenül a fürdőből, ha csak a fiúnk(4) van otthon. Ha a lányunk(109 is, akkor sohasem.
Amúgy napközben, bikiniben vagyok. Ritka, ha fedetlen cicikkel, vagy meztelenül, de, ha így van, akkor bezárom az ajtót, és ha jön valaki, gyorsan felkapok valamit.:)
Azért vendéget nem fogadnám úgy :))
De ha egyedül vagyok akkor nem gááz, párom nincs akinek mutogathatnám magam, de ha lenne sem lenne gáz elötte, de zért a szomszéd elött neeeem :P
Szerintem is gusztustalan, ha vendéget így fogadnak. Adjuk meg a tiszteletet a másiknak legalább annyiban, hogy egy pólót felkapunk magunkra.
Amíg nem voltak a gyerekek, mi is jártunk itthon egy szál bugyiban. Mióta vannak gyerekek, bikiniben és rövidnaciban vagyok itthon, bár hozzáteszem, a meztelenség nálunk nem tabu, de azért még se mászkáljunk a gyerek előtt csupaszon.
Szerintem abban nincs semmi, ha egyedül vagy a pároddal vagytok otthon és csak egy szál semmiben flangáltok:)
De azért a szomszédot én nem fogadnám így:D:D
Én akkor is felveszek egy lenge trikót és egy rövidgatyót, vagy ha annyira meleg van, akkor egy bugyit.
De hogy felső nélkül, vagy akárcsak felső+bugyiban fogadjak valakit? Számomra elképzelhetetlen. Lehet, hogy konzervatívnak mondotok, de én közönségesnek tartom.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy Ti miben vagytok otthon,ha nagy a hőség,és egyedül,vagy csak a párotok van otthon?
Van egy fiatal szomszédasszonyunk,aki csak egy tangában van,meztelen melleivel.
A férjemnek tetszik a dolog,és ő azt kéri,hogy ha melegem van,vegyem le a bikinifelsőmet,és legyek monokiniben otthon,hisz neki ez természetes.
Nemrég voltam egy kolléganőmnél egy kávéra (igaz,nagyon meleg volt a lakásban),és ő is monokiniben (fedetlen melleivel) fogadott,így szolgálta fel a kávét,és így beszélgetett velem.Azt mondta,így kényelmesebb.
Ti miben vagytok otthon,ha nagy a meleg?