Mennyire van így ez az idézet manapság? (beszélgetés)
És mégis honnan tudod akkor, hogy mire gondoltam:))))
Én elég tájékozott vagyok sok témában.
Most kapásból majd nem írtam valamit, csak furán jönne ki...
Finoman próbálok fogalmazni: a napokban megkérdeztem, hogy te vagy e a fotón és azt mondtad igen. A fotón látottak alapján az a véleményem, hogy téged sem a külsőd miatt fognak elküldeni, illetve nem amiatt nem fognak akarni. Nem nézel te ki olyan rosszul, hogy ilyeneken kelljen agyalnod:)
És! Ezt minden hátsó szándék nélkül írtam:)
"Litium? Jól gondolom? "
Gratulálok, nekem fogalmam nem volt, hogy egy idegbetegségre mit adnak, de te tapasztalt vagy, és már kaptál:D
pápá aranyom. Jobb napokat neked:D
Hagyd a fenébe..ennyit nem ér :)
Bár én jót mulatok :)
Mihezképest megint?
A gyógyszerre neked van szükséged. Litium? Jól gondolom? Azt nem szabad kihagyni, mert akkor újra elborul az agyad és gondok lesznek, ahogy már látszik is:)
Hodgins-nak mondta egy pasi, hogy Angela a 10-es skálán 11-es, Hodgins meg max. 5-ös, így csodálkozik azon, hogy együtt vannak:)
Persze ez a skála valóban elég ciki. Igaqzad van!
A lényeg az, hogy kb. egy forma kategóriába kell tartozni azoknak, akik egy párt akarnak alkotni, mert ha nagyon különböző, akkor nem fog működni a kapcsolat, max. az elején, nagyon rövid ideig.
Tényleg azt hiszed, hogy Irén vagyok?
:))))))
Tévedsz!
És kíváncsian várom okfejtésedet velem kapcsolatban. Azt, hogy kit ismertél fel bennem, azt, hogy milyennek ismertél meg, stb.
Én így iziben leírom: te egy nagyon megkeseredett ember vagy, akit rendszerint innen kitiltanak, ezért mindig más néven kell újra és újra regisztrálnod. A neved mindig más, de a stílus örök, ahogy az enyém a saját nevemen mindig az.
Roppant beteg elméddel naponta több emberben felismered itt a hoxán azt az illetőt, aki szerinted a te életedet tönkre tette, pedig az életedet, te magad rontottad el. Arról senki nem tehet. tegnap még jót vihogtam elmeháborodott írásaidon, de most, hogy én vagyok a célpont, már röhögök:))))
Szállj magadba, keresd meg a való világban azt aki szerinted tehet nem túl boldog sorsodról és beszéld meg vele. Az örökös vádaskodásoddal semmire nem fogsz menni, max. ismét törnöd kell a fejed egy új nicknéven.
Nem nézel Dr. Csontot?:))))
Én meg abban hallottam. Persze biztos ismétlés volt.
Mi sulis korunkban nem használtuk ezt.
Talált sűlyedt az írásom.
Nálam az emberi helyezésed: 10/ nulla.
Mi bajod van?
Ha másból nem is, de a stílusomról felismerhető vagyok, így nekem pont felesleges lenne ezer reggel léteznem, nem úgy, mint sokaknak:))))
Nem, nem szólíthatsz Írénnek!
Nem az a nevem és még véletlenül sem hallgatok rá.
Megegyeztünk?
Testkultusz? Mert azzal élem le az életemet, aki nekem tetszik?
Én a 10-es skálán kb. 8-as vagyok, a férjem szintén. Nem hiszem, hogy egy, ez alattival kellene lennem. A férjem nem csak jól néz ki szerintem, hanem roppant humoros, intelligens, okos, tájékozott és szeret engem és a gyerekünket, de épp úgy azokat is, akik nekem fontosak.
Sosem értettem, hogy egy ember, hogy jut odáig, hogy önmagát kelljen ajnároznia, és kifelé nyomnia más regről.Ráadásul annyira átlátszó:)
De tényleg, hogy jut egy ember idáig?
Van ilyen.
Az én barátnőm nem szőke cicaba, egy teljesen átlagos nő, aki helyes és csinos, és okos is. És a legjobb barát a világon. Sosem cserélném le. Ha ő nem lenne, akkor én boldogtalan lennék.
Remélem, hogy közel azonos időben fogunk meghalni, hogy a másiknak ne kelljen éreznie a barátnője hiányát...
Irisz, vagy hívhatlak Irénnek?:D Felesleges szerintem magyarázni annak az embernek bármit is, aki csak a testkultuszig lát a mai modern társadalom elvárásaként.
Az általatok élt élet végeredménye, mikor az idős embereket éhen halni hagyják a gyerekük, meg bedugják elfekvőbe, mert már nem tudnak adni, és nem tudnak tőlük/róluk több pénzt lehúzni, és lenyelni.
Bocsi, de tőlem távol áll ez az életszemlélet, és akár hogy néz ki külsőre az ilyen egyed: én kerülöm, és átlépem.
Szerintem nagyon fontos a külső:) A férjemet is így választottam. Először csak láttam és azt láttam, hogy jó pasi, majd megismertem és lehet már nem olyan jó pasi, de nekem mindig ő marad a legjobb:)
Persze a barátnőnél nem a külső a fontos, hanem az, hogy el tudjuk együtt tölteni az időt úgy, hogy közben jól érezzük magunkat együtt. Ez esetben a külső, főleg ha annyi időt együtt töltenek, mint mi a barátnőmmel, velahogy hasonló lesz annak ellenére, hogy teljesen ellentétesek vagyunk.
Mondok példát: én barna hajú és szemű vagyok, a barátnőm szőke és kékszemű. Mégis rendszeresen ősszekevernek minket, amin jól szórakozunk és csak annyit mondunk, hogy nem csoda, hogy összekevertél minket, hiszen olyanok vagyunk, mint két tojás:)))))
Kamaszként fontos volt, hogy a pasi jól nézzen ki, jó feneke legyen. Ma már az a legfontosabb, hogy jót lehessen vele beszélgetni, ha ez nincs semmit sem ér a jó fenék.
Barátok tekintetében sose számított, hogy néz ki, nem is értem, ez hogy lehet szempont?
Mikor még én fiatal voltam és jött a Miszter Tökéletesvagyok :)
Én egyből riadót fújtam és visszavonultam.
Éreztétek már úgy hogy valaki még a szemetek tükrében is önmagát nézi?
:)))
Pedig lemarad egy betű és egy kérdőjel is, de remélem ettől függetlenül érthető volt:)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Szerintetek manapság mennyire ítélik el, ha a párkapcsolatban a nő az idősebb?
- Mennyire egyszerű manapság megfelelő albérletet találni?
- A rendőrök manapság mennyire élhetnek vissza a "hatalmukkal"?Vélemény?
- Szerintetek manapság mennyire él még az Emo kultúra, szoktak-e lenni még Emo stílusúak?
- Mennyire elfogadóbb manapság az anya illetve a apakomplexus?