Mennyi szomorú lélek:-( (beszélgetés)
Igazán nincs mit, remélem sikerrel jársz.
Madárkánknak hátha van ötlete, hogy mi segíthetne.
Nagyon vágja a gyógynövényeket.
Az az igazság,nem merek ilyen kapszulákat enni.
Úgy döntöttem kipróbálom a Bánfi családot.
De azért köszönöm Gilingalang! 😀
A fejbőrt, illetve a fejbőrben lévő hajhagymákat kell erősíteni körömvirágos samponnal.
Persze nem árt bele még pár dolog, de nem kemikáliák, vagy szintetikus cuccok.
Nekem attól a kapszulától az első hónapban úgy nőtt, hogy mindenki csodálkozott.
A második hónapba elkezdett kinőni, ahol nem volt, akkor gondolom azért állt meg a hossza, mert az új hajra fókuszált.
Nagyon sok, rengeteg ,tejterméket ettem,meg puffasztott rizst az utóbbi két évben.
Ha árt a hajnak a glutén,meg a laktóz,akkor nem kérdés.
Derékig ér???
Az enyém nagyon lenőtt. Már a vállam alá ér, és roppantul zavar. Összegumizva van éjszaka is, mert különben az egész a képemben van.
A hajkezelésekben nem hiszek. A hajhagyma mélyen a bőrben van, a hajszál meg élettelen keratin.
"Amint a haj növekedése közben eléri a fejbőr felszínét, a külső rétegei megszilárdulnak, magukba zárva a kialakulásuk során felhalmozódott metabolikus anyagokat (ásványi anyagokat, nyomelemeket, méreganyagokat). Ez a biológiai folyamat egyfajta lenyomatot és tartós "állapotleírást" biztosít a szervezetben végbement anyagcsere tevékenységről és a fém- illetve toxintartalomról. A hajszálat elszarusodott mátrixsejtek alkotják." (Wikipédia,haj)
Nekünk nőknek mennyi bajunk van!!!
Plantur 39 nekem jó volt.
Sokba kerűl.
Lehet a Bánfit kipróbálom,az olcsóbb
és mi lenne akkor, ha nem illóolajat használnál, hanem vennél a herbáriában ilyen kis kiszerelésű zacsiban levendulát, meg rozmaringot és abból csinálnál főzetet?
Sokkal hatásosabb mint amit jó drágán - és zömében szintetikus úton előállított, de eredetinek hazudott - olajak.
Ha kell adok alap recepteket is.
Igazán nincs mit😇Nőnapon vettem 12 e-ft volt 3 hónap kapszula+ pezsitabit és kaptam egy szuper hajszárítót+ melegítős sapkát.
Segített.
Majd megint csinálok egy kúrát, ha lesz akció.
Lehet a te hajadat szárítja.
Neked egy jó kis pakolás, meleg alufóliával jobb lehet.
A gondom a hajjal az, hogy bal oldalon,halántéknál nagyon gyors ütemben beindult a kopaszodás .
Ugyan ezen az oldalon,úgy vettem észre,ritkább a szemöldököm is.
Aztán aki írt ott,írta, hogy viszket a háta,meg a fejbőre. Erre lennék kiváncsi,hogy milyen köze van hozzá. Mert nekem is viszket a hátam meg a fejbőröm. Az illető glutén érzékeny,attól is viszkethet meg hullhat a haj?
Ahogy meg nekem hullik egy oldalon pajzsmirigy lehet?
Voltam bőrgyógyásznál nem kevés pénzért,rámondta hogy nem lehet vele mit csinálni.
Hajmosás előtt készíts a kádhoz egy kb 2 literes kancsót, tegyél bele
1-2 evőkanál almaecetet, amibe cseppents
2-2 csepp illóolajat
Én, Levendula illóolajat, ami nyugtató, gyulladáscsökkentő, viszketéscsillapító és rozmaring illóolajat tettem bele segíti a hajhagymák regenerálódását
-frissítő, élénkítő illata van, gyorsabban-, és szebben fog nőni tőle a hajad.
Nekem az almaecetes lemosás, az organikus tisza sampon és a dm-es hajvitamin bejött.
Az is jó, ha lefele hajolva szárítom elő a hajam.
Én is sokat bajlódom a hajammal.