Mennyi esélye van egy 42 éves férfinak a család alapításra? (beszélgetés)
Milyen jó szomszéd és ember ismerő vagy.....:-)))
Egy kicsit igazad is van, ugyanakkor tényleg érdekelt hogy mit csináltál ma:-D
Ma egésznap ezt a számot hallgattam, ezt te mutattad??
Nehogy búslakodni kezdj, mert izzítom a seprűmet, és lekapok pár csempét kapaszkodás közben ahogy berepülő pilótát játszom:-))
Köszönöm a pszichiáter fogást(terelést),de azért válaszolok rá...:-)))
Nem főztem,egész nap meló volt,pesten a gyakorlatomat töltve villanyt szereltem,itthon a szomszédban meszelek,csempézek....
Hű, én el is felejtettem köszönni!!
Üdvözletem Mindenkinek, szép estét kívánok:-)
Ebben hidd el, egy percig sem kételkedtem!
Tudom, min mész keresztül, de küzdened kell a szél ellen, és nem engedni hogy visszafújjon arra ahonan elindultál!
Képes vagy rá, még ha magad sem hiszed!!
Mivel telt a mai napod? Főztél ma valami finomat?
Nem tudom volt-e olyan mostanában hogy nem jött az a szél...:-((
Ha látszólag mennek is a dolgok körülöttem,azért elhiheted nagyon vacakul érzem magam....
Imi, nem is kell hogy olyan legyél!
Te így vagy jó, ahogy vagy! Csak ezt még nem hiszed el!
Azaz néha már igen, de akkor jön egy ellenszél:-((
Jó megfigyelő vagy!!!!:-(((
Sajna a belevaló ,a kutyaharapást szőrével fickót nem rólam mintázták-vagy inkább én nem vagyok az- ...:-((
Ez már csak így megy nálam,én nem tudok csak úgy feledni,utána pedig hódítgatni a Nőket.......
Jóóóóóóóóóóóóóó reggelt. Juj de sokat írtatok . Lusta vagyok olvasni :(
Lyrian a vállam még mindig itt van ,az egyik általában szabad :D
Ahogy látom, írni sem tudok. :)
Tudjátok be, hogy még most kezdtem bele az első kávémba. :)
reggeltet mindenkinek!
Jelen esetben én most éppen önsajnálok. Pár napja kivettem az egyik alsó lapot kártyavár aljából. Lassított felvételben dől össze.
Szeretném felgyorsítani? Nem tudom.
Össze vagyok zavarodva...
Lehet, átváltok puzzle-ra.
A döntés a kezemben van, hogy milyen élet-játékba kezdjek bele vagy szakítsam meg.
Nem vagyok ma jó beszélgető partner.
A francba az egészbe!
de azért szép ez a nap... :)
Jó éjt!
Szép és pihentető álmokat:-)
Álmodj szerető angyalokat:-)
Szia Tina. Fürdeni megyek, aztán lefekszem.
Jó éjt!
Még erre írok Neked.Nézd én elég béna vagyok ismerkedésben:-(
Az tény hogy van olyan akitől jeleket kaptam,de nem tudom szelektálni ,ki az érdeklődő és ki nem.
Vannak ugyan egyértelműek,de én egy esetleges közös gyerek miatt max.36-38-ig keresek társat,és nem mindegy hogy megdobban-e a szívem halátom:-))
Itt a legtöbb küldözgető inkognitóban van:-DD
Ma beszéltem a kicsimmel egyik pillanatban már jönne haza, másikban még maradna. Végül megegyeztek az apjával szombat helyett a péntekben.
Már nagyon várom.
Jó lenne, ha tudna ezeknek örülni, de még nem tud!
Majd annak is eljön az ideje!
És akkor már örül mindennek, amit most ide írtál, és akkor már nem is áll velünk szóba:-))
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ciki ha egy 30éves férfinak nincs semmije?
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Milyen esélyei vannak egy huszonéves férfinak 10 év börtön után?
- Ikreket szeretnék.Ha volt már a családban (természetes úton fogant) nekem is van rá esélyem?
- Mennyi az eselye, hogy fiu lesz a baba? A parom csaladjaban 3 fiu van az enyemben 1 fiu 2 lany.