Mennyi esélye van egy 42 éves férfinak a család alapításra? (beszélgetés)
Ez nagyon bonyolult. Elvileg van.Egy részük huszonéves srácokból állt, akiket szinte kamaszkoruk óta ismerek és minden hétvégén összejöttünk.Ők mellettem álltak a váláskor is utána is.2-3 hónapja már nem keressük egymás társaságát, volt aki becsajozott és megváltozott a viselkedése és volt aki engem akart barátnőjének.Kicsit rossz mert imádom még most is őket, de ez ráébresztett arra, hogy nekem semmi keresnivalóm nálam 10-15 évvel fiatalabb srácok között.
A családos barátaink szintén elváltak lettek, elköltöztek. Ritkán találkozunk, telefonon beszélünk.
Szia :)
bort nem vettünk, csak citromos vizet ittunk, amit itthon jéggé hűtöttünk és be a hűtőtáskában.
A Hegyalja Fesztiválon voltunk Motörhead-koncerten.
Mi jót csináltatok tokajban?
Mi szoktunk menni bort venni, mindig ugyanott szoktuk :)))
Küldtem. :)
Hogy bírjátok ezt a borzalmas időt?
Meggyüttem egy picit!!!
Az egyik könyv kész, a másikba most kezdek bele, közben aludtam egy órát. Szerintem szép teljesítmény, ahhoz képest, hogy hajnali fél négykor értük haza Tokajról. :)
Kértek egy kis tökjóhideg citromos vizet? :) kis jéggel?
És ha alufóliába teszem?????
Vagy úgy már nem az igazi???
Ha csak meg nem égetem :))
Hűtök le egy kis limonádét, sokat ittunk tegnap is....:))
Én egyszer csináltam nagyon finom borsó levest, leültünk enni, párom barátja nem kért mert nem szereti a borsót..........már félig megettük, amikor észrevettem hogy ott vigyorgott rám a borsó üvegből.............elfelejtettem beletenni....:DDDDDDDDDDDDDDDDD
De így legalább evett a párom barátja is, azóta is mondja hogy ő csak az én borsó-levesemet szereti.....:)))))
Hmmmmmmmm.....úgy látom nagyon szereted a csirkeszárnyat, én is :))))
/bár én mit nem?! :-D/
Nem ég meg???
Meddig kell benne hagyni???
Jujj, én nagyon szeretem a gombát......csak az a baj hogy nem igazán lehet vele jól lakni :DDDDD
Tejfelesen, disznóhússal nokedlivel imádom!!!!!!!!!!
Nyam-nyam :-)))
Az jóóóóóóóó!! :))
De remálem nem 4-kor kezditek, mert még meleg lesz..
Mi is fogunk, egy kis csülköt akarunk csinálni
Ja, jó étvágyat hozzá..:)))
Még nekem is lenne 4 szőnyegem ami mosásra vár.....
Változatosan, de körözöttet még sosem raktunk rá, inkább paradicsomot paprikát, hagymát.....majd kipróbálom!
Mi krumplit szoktünk sütni, tűzben sült hagymáról még nem is hallottam :))
Sziasztok :)
Van vagy 40 fok, nem érdemes kimenni :(
Megnézem mit csináltatok az este....:)))
Én ettem .....:DDDDD
Igen.....egyedül....és a sok könyörgés ellenére a volt párom sem volt hajlandó megbocsájtani...
Nem hiszem hogy olyan könnyű lenne egy hű társat találni,aki "ember" akar lenni a párja mellett....
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ciki ha egy 30éves férfinak nincs semmije?
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Milyen esélyei vannak egy huszonéves férfinak 10 év börtön után?
- Ikreket szeretnék.Ha volt már a családban (természetes úton fogant) nekem is van rá esélyem?
- Mennyi az eselye, hogy fiu lesz a baba? A parom csaladjaban 3 fiu van az enyemben 1 fiu 2 lany.