Melyik hírességet engednéd az ágyadba? (beszélgetés)
Shakira - és nem kellene pisztoly nyomni a fejemhez :)))
Szóval kiváncsi lennék rá, ki az az azonos nemű egyed, akivel ha minden kötél szakad és kényszerítenének rá, akkor hajlandó lennél ágyba bújni? :) (Mondjuk pisztolyt nyomnának a fejedhez!)
Kötelező megnevezni egy személyt legalább, ha nincs ilyen akkor ne irj inkább :PPPP
Ez még ugye nem jelenti azt, hogy melegek vagy leszbik vagyunk alapba, csak szerintem biztos van mindenkinek egy azonos nemű kedvence, akivel úgy érzi, hogy na jó, vele talán még ez is menne. Ugye van szemünk, látjuk ki a szép, vagy kiben van olyan vonzerő, ami mágnesként vonzza az ellentétes nemet, és esetleg igy minket is.
Mivel én nyitottam a topicot, adok egy nevet kezdésnek.
Shakirát biztos nem dobnám ki az ágyamból, nagyon tüzes, szép is, fantasztikusan táncol, valahogy "ÉL" az egész nő. :)
most a szomszédomat engedném be az ágyamba.......vagy ő nem elég híres?.hm,nem baj,akkor is:-))))
HÁt...nem az én esetem...:))
azóta utánnanéztem.......tényleg szexis:))
Ő tényleg nagyon jól néz ki :)
hm....hallottam már róla,de most konkrétan nem jut az eszembe hogy,hogy is néz ki:)))
ja és Krasznai Zsolt plasztikai sebész! Naggyon szexi!
[{[{[A HREF="
[link] TARGET="_blank"]}]}]Jude Law[{[{[/A]}]}]!
Gazdag Csányira gondoltam:DDDD
Ha, már bebegeded, akkor már legyen szenvedélyes!:)) Nem gondolod?
beengedem ép az ágyamba..de muszály annak az éjszakának szenvedélyesnek lenni?
Nem is rossz pasi,huncut szemei vannak és nem is olyan vacak fiatal!:DDDNeked bejönne Icus!:)
Hát igen ezek a dolgok széppé tudnak mindenkit varázsolni!:((
a pénztárcája egy dolog....inkább a bankszámlája,hitelkártyái,ez-az.........:)))))))))
MOndom, én hogy tetszik a pénztárcája!::)) legalábbis tetszene!
Magyarország leggazdagabb embere:))
lemaradtam....:DDDD Mostmár értem melyik másik...leesett.....hallottad mekkorát koppant?:)))))))
Filmjei:
Véres gyémánt (2006)
Ostromállapot (2004)
Elveszett legendák kalandorai (sorozat 2003)
Veszélyeztetett faj (2003)
Öcsikém (2003)
Con Expresz-A halálvonat (2002)
A múmia visszatér (2001)
A múmia (1999)
Hanglenyomat (1997)
Ebadta delfin (1996)
Tökéletes célpont (1993)
1492-A paradicsom meghódítása (1992)
Bosszú a sírból (1990)
Kalózakció (1988)
Gor (1988)
:))))))))
Ha, már Csányi akkor inkább a színész Csányi... Az OTP-snek csak a pénztárcája néz ki jól!:))
Ja és nem is néz ki olyan rosszul!:))))
Csányi Sándor 1992 óta az ország legnagyobb kereskedelmi bankjának első embere. Kétrészes írásunk első felében pályája 1995-ig terjedő szakaszát tárgyaljuk, a "korai évektől" az OTP Bank tőzsdei privatizációjáig. Megkíséreljük rekonstruálni azt a folyamatot is, amelynek eredményeként egy állami bank vezető tisztviselőjéből Magyarország legbefolyásosabb bankár-üzletembere lett. Az OTP Bank vezére évek óta jelen van a legnagyobb hazai vállalat, a Mol igazgatótanácsában, december elejéig hasonló tisztséget viselt a Matávnál is, kiterjedt magánérdekeltségei pedig a hazai élelmiszeripartól a borászaton át a telekommunikációig terjednek.
Melyik másik? Nem csak egy van? Úgy hallottam a Barátok köztös "eredeti" Tildájával van együtt, bár sosem mutatkoznak a nyilvánosság előtt közösen...
Nekem a másik Csányi kellene!:DDDD
az is ÉN voltam!!!!!!!!!!DDDDDDD)))))))))
Szinte semmit sem találtam róla a neten. Játszott más filmben is, nem tudjátok?
További ajánlott fórumok: