Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban? (beszélgetés)
sziasztok! ♥ én egyszer nem akartam vendégségben illetlen lenni, így megettem a töltött paprikán a paprikát. ekkor megszólalt a vendéglátó, hogy de érdekes, ők sosem eszik meg. :D
közben ma is voltam útlevélért, jelentem a neogranormonos-kesztyűs alvás és a kenegetés megtette a hatását, pöccre lett ujjlenyomatom. :) egy gonddal kevesebb. puszi nektek. .:)
Ágikám, - én először megtöltöm és megsütöm szép aranyra és úgy teszem a paradicsom mártásba. A férjem sem eszi meg a paprikát, csak a tölteléket, ezért külön húsgombócokat is főzök bele.
Nem is kell kiírnod, magamtól is tudom!
Szép estét!
Andikám, az tényleg finom, én is szeretem, csak a külső részét nem ehetem.
Ami a hiányzó fogsort illeti - az semmi. Ennél sokkal rosszabb dolgokat kell kibírnom mostanában!! De nem akarom kiírni a fórumra...
puszi nektek!
Szegény Ágikám, - hogy bírod ki?! Ilyen sok munkája van a f.technikusnak?
Nekem már csak 8 kezelés van hátra, - holnap lesz a következő.
Ebben a hónapban nem végzünk, - még Hévízre is megyünk.
Ma 2 napos töltött paprikát főztem. A férjem minden falatnál mondta, hogy finom, sőt nagyon finom! Nekem is ízlett!
♥ Sziasztok!
Olvasgatlak titeket...
Ma sokat mászkáltam (házi orvos, patika, boltokba kajáért), utána a kórházba. Itthon : teregetés, és egyebek.
Most pépesítek, beadtam a fogsoromat a fogtechnikára, és szerdán d.u. lesz kész.
Nagyon el voltam foglalva Ágikám.
Az unokám jött Dublinból, szombaton velünk ünnepelte a szülinapját, - vasárnap pedig a baráti kör szülinaposához mentünk kerti partira.
Most napközben is el vagyok foglalva: kezelésre járok Pestre.
Sziasztok!
Édes Ágikám, - Téged pihentet?! Engem meg fáraszt!
Most is majd leragad a szemem...
♥ Sziasztok!
Nekem lakatot kéne venni, majd szombaton kimegyek a lengyel piacra, ott olcsóbb, mint a boltban. Még soha nem voltam ott, mert nem mentünk ki a férjemmel, csak tervezgettük.
Jól be leszek táblázva : hétfőn megyek a fogtechnikára, kedden reggel a háziorvoshoz, recept miatt, virágot is veszek pár szálat, mert Margó a neve az asszisztensnek és most lesz Margit nap. Jól esik neki, ha kap valamit. Rendes nő egyébként is.
Ma még főzök egy kis levest, ki kell, hogy hűljön, mert beteszem a hűtőbe, hogy hideg legyen.
Sziasztok, puszi Ritukám!
♥ ♥ ♥ Sziasztok!
Hol vagy Andikám és Ritukám?
Ilyen szép időben biztos kinn vagytok a szabadban.
Sziasztok!
Ne sírj Ritukám, majd lesz valahogy...
Minden megoldódik.
Nem kell sírni - nekem is azt mondják, mert sokat sírok.
Mindenkinek megvan a keresztje.
Sziasztok!
Köszi, tejespite, örülök, ha tetszett és elküldted.
Andikám, köszönöm a jó éjt képeslapot, nagyon tetszett (mert az enyém...)
Jól kifáradtam, le kellett ülnöm a géphez!
Dehogy is Ágikám, csak elszállt felettük az idő!
Szép estét!
Sziasztok!
Egész délelőtt sütöttem, főztem, itt volt a kisebbik lányom a családjával.
Eléggé elfáradtam.
Jó éjt kívánok Mindenkinek!
Jajjjj akár Anyukámat hallanám! Ő mondta sokszor, h ma lusta voltam, későn keltem. És mikor megkérdeztem, hánykor, mondja: hááát volt már 7 óra is. Mindig mondtam neki, h anyu, hát miért nem pihensz addig amíg jól esik? Egyedül élt sajnos, Apukám meghalt régebben. De végülis így van jól, kell h legyenek bizonyos dolgok amik keretet adnak a napnak. Én fél 9-kor keltem. Nem mintha dicsekedni akarnék, de tegnap annyira elfáradtam, és előzőleg már v 2 éjszakát nem jól aludtam, meg volt az a vérnyomás kiugrásom is, szóval úgy döntöttem, most jól esik aludni és lehet is, akkor alszom. Persze aztán mindennel úgy éreztem, el vagyok maradva ami viszont nem jó.
Nálunk ma jégeső is esett.
Sziasztok!
Kicsit lustálkodtam az ágyban reggel, de aztán fél 7 után csak felkeltem.
Olyan kutya hideg van szerintem...utálok kimenni, ha fúj a szél. Benn is hideg van kicsit, a fűtést régen kikapcsoltam, most itt ülök vastag cuccokban, és netezek (amit szintén ki lehetne nevezni házi munkának ). Legjobb itt a Hoxán lenni!
Szép délutánt mindenkinek!
Sziasztok!
Ágikám Édes, aludj sokat, ha igényled!
Ritus Te se hajtsd magad annyira!
Szép estét mindekinek!
Sziasztok!
Kedves Rita, szerintem elég az is, ha nem eszel édességet, és kevesebb tésztát, kenyeret. Mást lehet.
Mindenkinek szép napot kivánok!
sziasztok!
Ebben a ronda időben nincs kedvem mászkálni. A házi munkát megcsinálom, és mászkálok is, de nem szívesen.
Aludnék d.u. egy sort, de megyünk megint nagy kaja vadászatra.
Miért nem nevezik ki az alvást is házi munkának??
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?
- Miért aggódsz, vagy izgulsz ma a legjobban?
- Mit tennél, ha tudnád, hogy csak 5 perc van az életedből?
- Nőknek: Mi fog meg a legjobban egy férfin?
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?