Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban? (beszélgetés)
Most egyébként azon nyekergek, hogy két alkalommal nem sikerült a pogim, ahogy szokott. Megettük a férjemmel, de nem mertünk belőle küldeni az unokáknak... szóval nem volt kifogástalan. Pedig feljött az élesztő szépen. (erről már biztos írtam). Csak azért is megcsinálom megint !!! Hátha jó lesz!
Jaj, a férjem holnap befekszik a Belgyógyra, 6-kor kelek, megyek vele 8-ra (Ő éhomra). Nekem előbb meg kell etetni a szomszéd macskát és vizet is öntök az edénybe (sajnos, befagy).Na ez még 4 napig lesz (macska etetés). Következő héten leszünk ügyeletesek a házban..nem szeretem, de ez van!
Lehet, hogy még az idén! :)
Az inkák szerint idén lesz vége a világnak. Csak azt nem tudom, vehetek-e tartós tejet?
Fűnyírás-halálom.
Utálom a frissen nyírt fű szagát, a mocskot ami vele jár, hogy felverődik a kavics, izzadok mint a ló, és nem látom a végét...
Én szeretek vasalni, ez látványos meló.
De! Nem sok olyan ruha van, amit kézzel kell mosni, ezt viszont szívesen eltologatom a végtelenségig :) Maga a mosás-öblítés-öblítés-ide-oda rakosgatás, csavargatás, centrizés, rázogatás, vizes maszatolás a halálom. Aztán vele jár még az ilyen-olyan színeket eresztő cucc, egymás után mosható, nem mosható? Ha agresszíven fog, még egy napon se lehet mosni más holmival :D
Én is voltam hasonló helyzetekben és akkor megfogattam, hogy soha többet nem halmozom fel a vasalni valót..akkor már majdnem sírva vasaltam.
Naaa, azóta is utálok vasalni!
Inkább levágom a füvet, kapálok, csak azt neee..
Diós bomba:
Saját sütésű linzer darabos dióval megsütve, kiszárítva, - (jó a babapiskóta is vagy a közönséges háztartási keksz), -
nyújtódeszkán nyújtófával összetörve,
darált dióval összekeverve,
2 tojás
8 dkg vaj
2 evőkanál rum
2 evőkanál keserű kakaópor
2 evőkanál lekvár (eper, barack, - ami van)
Egyforma golyókká formálni, a golyók közepébe mogyorót vagy mandulát nyomni, - instant kakaóval kevert darált dióban meghempergetni.
ELFOGYOTT!!!!
Mosogatást, egyszerűen rühellem. Papírtányérokból fogok enni.
Pakolászni viszont szeretek.
Vasalást utálom a legjobban, de megcsinálom.
Nem halmozom fel, mert ha igen, akkor nagyon rosszul tudok lenni tőle!
Ha ráérsz, olvasd vissza, - nem én találtam ki!
Mellesleg az én kutyám szája sokkal tisztább, mint a M@tolcsié!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?
- Miért aggódsz, vagy izgulsz ma a legjobban?
- Mit tennél, ha tudnád, hogy csak 5 perc van az életedből?
- Nőknek: Mi fog meg a legjobban egy férfin?
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?