Mely szemránckrémek használnak? (tudásbázis)
12 éve használok szemránckrémet. Az elsőt ajándékba kaptam a 40.szülinapomra. Most Oriflame
krémem van. De volt már más is(Loreal)
Hiszek benne. Hatásos. Viszont ha egy adag elfogy másik márkát veszek.
A szem alatti bőr irtó vékony. Amikor ráncosodni kezd, nem a zsír veszik el belőle, hanem a víztartalma csökken.
Ha tömény olajat kensz a szemed alá, azzal nem teszel jót, mert a maradék vizet is elvonja. Ráadásul a bőrlégzést is totál megakadályozza. Ha olajozod, akkor előbb nedvesítsd be a szemed környékét. A hialuronsavas krémek pl. nagyon jók, illetve a nercolajat tartalmazó krémek is látványos eredményt hoznak. Kozmetikustól erre való ampullák is kaphatók, hetente 1-2x felkened, és meglátod, lesz eredménye.
ha megnézed a cimkéjét és az van ráírva, hogy csak olívabogyóból préselt, az az extraszűz
ha finomított olívaolajat is tartalmaz, az már gyengébb minőségű
általában a színéről is fel lehet ismerni (ha nem sötétített üveges) mert egész zöldes árnyalatú az extra
Melyik a minőségi oliva olaj? Van annyiféle, és annyi árban.
Az arcomra a Johnson aloeveerás babolajat használom, mert azt vizesbőrre kell felvinni igy jobban hat. Ez van este, nappalra, pedig az AVon aleovera-avokádos krémét, azt is reggel vizzel viszem fel. 1-2 óra és utána megint húzódik száraz. Az a baj egy idő után hozzászokik a bőröm és akkor váltanom kell.:(
na ez jó, egyre gondoltunk :-)
itthon is van már sok helyen minőségi olaj
állítólag a tiszta disznózsír is csodákra képes, de elég bizarrul hangzik
a helyedben én az extraszűz olívaolajat kipróbálnám (először csak egy kis részen, hogy kiderüljön nem allergizál-e)
sziasztok!
Olvastam hogy megvizsgálták a piaconlévő krémeket,szemránckrémeket és azt állapították meg hogy hatóanyaguk csekély.A legjobb minősítést az A..on és az O..lém kapta!!
Szerintem a krémek nem sokat érnek...A sztároknak sem attól szünnek meg a ráncai, hogy agyonra krémezik magukat!
Ez mind csak üzlet-reklám-pénzcsalás
bocsi,akkor lehet, h valamit félreolvastam!de amit én hasznalok azt pont nem reklamozzak :DD
nah, mindegy!bocsi,akkor tényleg!elolvastam valamit, utanajárok!de azért koszonom :D
Sajnos nem tudom rosszul, de felolem kenheted, hiszen a legtobb ember azt teszi, amit te is. Hisznek a reklamoknak.
Igy kennek a nok a borukbe hullakonzervalo anyagokat, koolajszarmazekokat, karcinogen vegyuleteket stb.
A q10-et az emberi szervezet termeli, az oregedes soran lassul le a szervezetben a termelodes, es szorul potlasra. Csakis belsoleg er valamit, meg par tarsaval egyutt.
Szerintem, ha rendszeresen áplod nappali és éjszakai krémmel, akkor is később jelennek meg a ráncok.
Én pl. mindig - cca 30 éve - a gyógyszertárban készíttetek magamnak vitaminos hidratálókrémet. Töredékébe kerül a piacon kaphatóaknak, hatása vetekszik azokéval. 52 éves vagyok, és nem sok a ránc a szemem kürül. Sem az akcomon. - 10 év.
További ajánlott fórumok:
- Valóban használnak a ránckrémek? Melyiket érdemes venni? (35 évesen)
- Milyen a jó szemránckrém? Melyik márkát használjam?
- Igazán hatásos szemránckrémet ( mély szarkalábakra) tudtok?
- Mely magas fehérje tartalmú élelmiszereket használnátok fehérje diétához?
- Fitt-labda. R-med vagy Thera-ball, melyik a jobb? Szék helyett ülésre, de tornára is használnánk.
- Érdekelne, hogy akik intim zuhanyt használnak kinek melyik fajta vált be?Nem a szerre, hanem az eszközre gondolok!