Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Meggyes borzaska recept

Meggyes borzaska recept

Elkészítési idő 35 perc

A Meggyes borzaska hozzávalói:
6 TOJÁS
6evk. liszt
6EVK.kristálycukor
1cs sütőpor
1ü meggybefőtt
1cs kókuszreszelék
2 tábla étcsoki
egy kis tej


A Meggyes borzaska elkészítési módja:
A 6 tojásból piskótát sütsz, annyi különbséggel hogy sütés előtt mikor már a tepsiben van a massza beledobálsz egy ü. meggybefőttet.Ha kihűlt kockákra vágod.A csokit vízgőz fölött megolvasztod és annyi tejet öntesz hozzá hogy kicsit folyékonyabb legyen. Ebbe a masszába forgatod a piskótakockákat utána meghempergeted a kókuszba.

Ha a csokimassza kezdene sűrűsödni mártogatás közben mindigg tedd vissza kicsit a vízgőzre


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A meggyes borzaska elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook