Megcsalt!! (beszélgetés)
nem bocsájtottam meg, csak adok egy esélyt magunknak...
igen, érzem, és nap mint nap bizonyít, csak hát a bizalom...
a hazugságon...
sokkal jobb lett volna, ha megmondja már az elején, mi az ami nem jó, ami nem tetszik, ha változtatni akar, és mással érzi jól magát. akkor elválunk, és kész. megértettem volna, hogy már nem szeret, más életet akar élni. sokkal inkább megértettem volna, mint azt, hogy megcsalt!
nem vagyunk egyformák...
érzem is a soraidból, hogy te másként fogod fel, és úgy gondolom, érzelmileg erősebb vagy, mint én!
remélem sikeresen fel tudod dolgozni majd, és hamar(abb) túl tudsz rajta lépni...!
igen, azt hiszem tompult...
bár van olyan éjszaka, hogy felébredek, és ki kell jönnöm a hálóból, mert nem bírom abbahagyni a sírást, és úgy érzem a lelkem szakad meg :(
igen! és ahogy írtam már, amikor látom a nőt, az katasztrófa közeli állapot!
sok mindenkitől hallottam, hogy segített a pszichológus, vagy párterapeuta
én is gondolkodtam rajta, nem is tudom miért nem fordultam szakemberhez. lehet, hogy jobb lenne, és hamarabb túl lenne az ember a nehezén.
ezen a fájdalmon csak úgy lehet segyteni, ha elválok, de félek, akkor nem-e váltaná fel egy másféle fájdalom...
nálam már egy éve tart...
épp most mondtam a férjemnek, hogy febr.14-én lesz egy éve, hogy bevallotta...
nekem ez gyásznap...
szia.Nagyon nehéz lesz.Hasonló dolog történt velem is.Annyi hasonló fórumon leírtam a történetemet,hogy nem akarok untatni senkit.Ha van kedved,olvass utánam.:)
Szóval,nálunk 1 év teltel,pontosan,1 éve derült ki,3 nap híjján hogy megcsalt.Mit mondjak?!Most se sokkal könnyebb....mindennap eszembe jut,azaz ez az életem.Szinte majdnem képtelen vagyok mindenre,mert ez elszívja az összes energiámat.Én is azt érzem,hogy ha már vele akarok maradni,és akartam adni egy esélyt,akkor miért nem tudom elfelejteni?!
Tudod,én azt bánom,hogy ahelyett,hogy akkor mikor kiderült,ultimátumot adtam volna neki,én aztmondtam,jó megbocsájtok,sőt magamba kerestem a hibát,és én akartam megváltozni,és akkor is,és azóta is mindennap a fejéhez vágom,azaz kérdezgetem.Nos ez a legrosszabb amit tehetek.Ha akkor elküldöm,vagy azt éreztetem vele elveszíthet,valószinűleg sokkal inkább "meghúzta" volna magát,és még ő akart volna kiengesztelni,de én rossz taktikát választottam,és mostmár ha mondom is hogy menjen a fr***ba akkor már nem érdekli,mert aztgondolja jobb egyedül,mint mindennap arra hazajönnie,hogy ezt hallgassa.
Úgyhogy én jól elbaltáztam.Egyetlen egy ember van,a barátnőm,aki mindennap nap meghallgat,ha kell többször is,és önti belém a lelket,meg persze itt a hoxán,a virtuális barátnőim :)
de az akinek kellene,a párom,az nem,mert már azt mondja nem érdekli mi volt,már eltelt 1 év,mit szenvedek én annyit.........
annyira elszúrtam ezt a dolgot,hogy még én érzem magam hibásnak,és ő is engem hibáztat,mert ezt kell hallgatnia......szeret,kedves,aranyos,de ha rákezdek,akkor nyilán nem én vagyok álmai asszonya...
szóval okosan kell csinálni a dolgokat,később ne bánja meg az ember.Én mostmár tudom mit kellett volna tennem,de már ez is mindegy.Most meg már nincs akkora jelentősége a "hattyú halálának",mint mondjuk 1 évvel ezelőtt.......értitek?
Hülye voltam.
Tudjátok mikor kiderül ilyesmi arról,akit szeretsz,és tűzbe tennéd érte a kezed,akkor először megijedsz,hogy elveszítheted,és tepersz,megakarsz feleni,aztán jön a harag,és gyűlölet,hogy volt képes erre,aztán jön az,hogy nézed az együtt töltött éveket,és meg akarsz bocsájtani,aztán jön,hogy egyszerűen nem tudsz felülkerekedni az érzelmeiden,és a megbántottságodon,és azon hogsy mind embert,mind pedig nőt megaláztak.Méágha ő nem is így gondolja,te ezt érzed.Tudjátok,ilyen megcsalásnál,mikor a pasi csak félrelépett,és nem akar elválni,és megbánta,stb.,az a legrosszabb,-vagy legjobb-? ,hogy ő tudja,hogy neki semmit nem jelentett az égvilágon,és abszolult nem voltak érzelmei,se semmi.Ő azért nem érti,hogy miéárt nem tud túlmenni rajta a felesége....
viszont te nem tudod azt,amit ő tud,ugyan elmondja,de mivel hazudott sokkal nagyobb és komolyabb dolgot képzelsz bele,mint ami valójában volt.Legalábbis én...mivel hazudott,azthittem,és gondoltam,hogy:biztosan jobb volt vele,biztosan beleszeretett,azért hazudott,stb,ő viszont azért hazudott,mert nem akart megbántani,és ő tudja ohgy semmi értelme és jelentősége nem volt,és hogy nem fog viszonyt fenntartani,lezárja.....
Ez a nehéz.Ezt elhinni,és elfogadni azt amit ő mond.
Mert ha nem így lenne,meggyőződésem,hogy nem velem lenne,hanem azzal akivel megcsalt.De ezt nem akarja,nem is akarta,csak úgy alakult,mert akkor nemérdekelte semmi.
Szóval nekem nagyon nehéz.Nem tudom mikor múlik már el ez a fájdalom,és érzés.