Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Megcsalt!! fórum

Megcsalt!! (beszélgetés)

❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯
327. velmira01 (válaszként erre: 325. - 9379ff445f)
2010. jan. 29. 14:41
A bizalom, ha bizonyít annak jönnie kell, én 100% ban biztos vagyok benne, h nem tenne ilyet többet. Neked csak a bizalommal vannak gondok?
2010. jan. 29. 14:40
Nekem is a hazugsággal van bajom, de annyira próbál bizonyítani. vhogy túl kell lépnem, a jövőre gondolni és nme minden nap magamban forgatni a kést. Nagyon vizuális vagyok sajnos... Ezt kéne vhogy kitörölnöm az agyamból. De egynlőre nehéz. Remélem sikerül, mert tudom ha akarom, nagyon boldogok tudnánk lenni, mert ő tényleg jó ember és nem ilyen. Csak megalázott, hazudott, belegyalogolt a le kembe. Hétfőn keresek egy pszihiátert, hátha az tud segíteni. Már a dolgokat visszacsinálni nem lehet, kis pozitív gondolkodás kellene, Már legalább ,magam miatt is, hogy ne emésszem megam, hanem próbáljam túltanni magam rajta...
2010. jan. 29. 14:36

nem bocsájtottam meg, csak adok egy esélyt magunknak...

igen, érzem, és nap mint nap bizonyít, csak hát a bizalom...

2010. jan. 29. 14:35
Igen, de mégis úgy döntöttél, hogy megbocsájtod. Érzed, hogy szeret?
2010. jan. 29. 14:28

a hazugságon...

sokkal jobb lett volna, ha megmondja már az elején, mi az ami nem jó, ami nem tetszik, ha változtatni akar, és mással érzi jól magát. akkor elválunk, és kész. megértettem volna, hogy már nem szeret, más életet akar élni. sokkal inkább megértettem volna, mint azt, hogy megcsalt!

322. velmira01 (válaszként erre: 320. - 9379ff445f)
2010. jan. 29. 14:21
Neked mit nehéz elfogadnod? Min nem tudod túltenni magadat?
321. velmira01 (válaszként erre: 320. - 9379ff445f)
2010. jan. 29. 14:20
Remélem hamar túlteszem magam rajta, bár nem lesz könnyű. Ha a dühöm elmúlna, akkor könnyebb lenne. Most úgy érzem, hogy fájdalmat kell okznom a ribinek, attól jobban lennék, de sztem nem így lenne. A férje szerint ő is szenved és megbánta. De nekem miatta kell szenvednem, mert kihasználta ahülye páromat a nyavajgásával. Tudom a párom legalább annyira hibás, de akkor is a ribire haragszom már. Meg néha a világra is..:)
2010. jan. 29. 13:51

nem vagyunk egyformák...

érzem is a soraidból, hogy te másként fogod fel, és úgy gondolom, érzelmileg erősebb vagy, mint én!

remélem sikeresen fel tudod dolgozni majd, és hamar(abb) túl tudsz rajta lépni...!

319. velmira01 (válaszként erre: 318. - 9379ff445f)
2010. jan. 29. 13:47
Szegényke:( Én sajan nem tudok sírni. Pedig lehet könnyebb lenne...
2010. jan. 29. 13:45

igen, azt hiszem tompult...

bár van olyan éjszaka, hogy felébredek, és ki kell jönnöm a hálóból, mert nem bírom abbahagyni a sírást, és úgy érzem a lelkem szakad meg :(

317. velmira01 (válaszként erre: 315. - 9379ff445f)
2010. jan. 29. 13:40
Még azt szertném kérdezni, hogy a fájdalom tompult kicsit, és az emlékek hogyan élenek benned? Tompult már a kép? Kevésbé fájdalamas már a megcsalás emléke?
2010. jan. 29. 13:15
keresek egyet, az tuti.
2010. jan. 29. 13:14

igen! és ahogy írtam már, amikor látom a nőt, az katasztrófa közeli állapot!

sok mindenkitől hallottam, hogy segített a pszichológus, vagy párterapeuta

314. velmira01 (válaszként erre: 313. - 9379ff445f)
2010. jan. 29. 13:11
Válással szerintem rosszabb lenne, főleg ha tényleg szeret Téged. Minden nap eszedbe jut, hogy mit tett?
313. 9379ff445f (válaszként erre: 312. - Velmira01)
2010. jan. 29. 13:07

én is gondolkodtam rajta, nem is tudom miért nem fordultam szakemberhez. lehet, hogy jobb lenne, és hamarabb túl lenne az ember a nehezén.

ezen a fájdalmon csak úgy lehet segyteni, ha elválok, de félek, akkor nem-e váltaná fel egy másféle fájdalom...

2010. jan. 29. 13:05
Azt hiszem még melegében keresek egy pszihológust.
311. velmira01 (válaszként erre: 310. - 9379ff445f)
2010. jan. 29. 13:02
kicsit sem lett jobb? Nem érzed magad jobban?? Hihetetlen, h ennyit lehet szenvedni. Pedig érzem tudom, hogy szeret, tuti megbánta és nem tenné meg mégegyszer, de akkor is csak harag, gyűlölet van bennem. Most éppen nem őt utálom annyira hanam a ribit...
2010. jan. 29. 12:59

nálam már egy éve tart...

épp most mondtam a férjemnek, hogy febr.14-én lesz egy éve, hogy bevallotta...

nekem ez gyásznap...

2010. jan. 29. 12:52
Tudom már az eszemmel, h nagyon megbánta amit tett, ha rám néz és látja, h szarul vagyok, rögtön elsírja magát,próbálkozik. Tudo nem bántana többet, de akkor miért a múlton rágodok, miért nem tudok kicsit átlépni rajta? Neked könnyebb már??
2010. jan. 29. 12:50
nagyon fáj a lalkem..., megint eszembe jutott minden szarság..., hogy tudnák nem arra gondolni,
2010. jan. 29. 12:49
ma épp nagyon padlón vagyok.....
306. 73cdbfbb2c (válaszként erre: 305. - Velmira01)
2010. jan. 29. 12:43
Valami baj van?
2010. jan. 29. 12:08
Pffffffffffff.
2010. jan. 28. 18:48
Tudom, mindenkinek megvan sajna a maga baja, de olyan jó kiírni magamból a gondjaimat...
2010. jan. 28. 18:47
Be kellett mennem dolizni pár órára, most kicsit jobban érzem magam, nem a gondjaimmal foglalkoztam. Páron nagyon teper, annyira kedves, remélem most már elkezdek felejteni.
2010. jan. 28. 18:37
Sziasztok! Remélem jól vagytok!!
301. velmira01 (válaszként erre: 298. - Doro77)
2010. jan. 28. 10:59
Azt írtad, már tudod mit kellett volna tenned. Leírnád, hátha okulok belőle...
2010. jan. 28. 09:58
Tudom, arra kéne gondolnom, hogy engem szeret, egy rossz időszak volt az életünkben akkor, sajnos a csajnak is és barátként vigasztalták egymást, amiből 2 dugás lett. De ha igazán szeretne akor ez nem történt volna meg... Nem kellett volna megnéznem az emilokat, lehet úgy könnyebb lenne. Igaz ált arról volt szó, hogy mindkettő rendezze otthon a gondokat, de volt azért más is.. Párom szerint csak a szövegkörnyezetből ragadok ki szavakat, mert az idegtől nem tudtam elolvasni őket, csak beleolvastam. Ha rá gondolok, gyilkos hajlamaim előjönnek..:) Néha megbeszélem magammal, hogy jobb lesz minden, de nem akarok magamnak hazudni. Nagyon fáj amit tett, lehet soha nem heverem ki... Múlnak ezek az érzések idővel?? Ugy kicsit tompulnak az emlékek???
299. velmira01 (válaszként erre: 298. - Doro77)
2010. jan. 28. 09:42
A férjed, "csak" egyszer csalt meg? Azóta is minta férj? Sztem az én párom sem tenné meg többet, nem velem beszélte meg a gondokat, így alakult. Ő érzi, hogy még nem tuti, hogy vele maradok, vigasztal, hogy jobb lesz, bebizonyítja, hogy boldogabbak leszünk mint régen. Én még remélem nem rontottam el, igaz én is kérdezek, bár egyre kevesebbet, mert már nem tudok mit. Igaz én köpködtem és verekedtem is, amire nem vagyok büszke, de így jött ki a düh. Mégcsak 1 hónap telt el a kiderülés óta, de már annyira nem érzem a világvégét. Éreztetem vele, hogy nagyon aljasságot tett, látom bántja őt is, de ettől az én lelkem nem lesz jobban. Igen, a hazugságok fájnak a leginkább, pont ahogy írtad. Én tuti ha még 1 hónap múlva ilyen szarul fogom magam érezni, befejezem vele. Nem szeretnék teljesen kikészülni. Barinőimnek sem mondtam el, mivel nem akarom, hogy sajnáljanak. Ma tényleg nagyon szarul vagyok, már nem is igazán tudom mi bánt. Csak annyit érzek, hogy távolodom , lököm el magamtól. A lakás romokba, vasalni való hegyekbe, még jó, hogy a picihez van türelmem. Ő ad erőt "élnem".
298. Doro77
2010. jan. 28. 08:52

szia.Nagyon nehéz lesz.Hasonló dolog történt velem is.Annyi hasonló fórumon leírtam a történetemet,hogy nem akarok untatni senkit.Ha van kedved,olvass utánam.:)

Szóval,nálunk 1 év teltel,pontosan,1 éve derült ki,3 nap híjján hogy megcsalt.Mit mondjak?!Most se sokkal könnyebb....mindennap eszembe jut,azaz ez az életem.Szinte majdnem képtelen vagyok mindenre,mert ez elszívja az összes energiámat.Én is azt érzem,hogy ha már vele akarok maradni,és akartam adni egy esélyt,akkor miért nem tudom elfelejteni?!

Tudod,én azt bánom,hogy ahelyett,hogy akkor mikor kiderült,ultimátumot adtam volna neki,én aztmondtam,jó megbocsájtok,sőt magamba kerestem a hibát,és én akartam megváltozni,és akkor is,és azóta is mindennap a fejéhez vágom,azaz kérdezgetem.Nos ez a legrosszabb amit tehetek.Ha akkor elküldöm,vagy azt éreztetem vele elveszíthet,valószinűleg sokkal inkább "meghúzta" volna magát,és még ő akart volna kiengesztelni,de én rossz taktikát választottam,és mostmár ha mondom is hogy menjen a fr***ba akkor már nem érdekli,mert aztgondolja jobb egyedül,mint mindennap arra hazajönnie,hogy ezt hallgassa.

Úgyhogy én jól elbaltáztam.Egyetlen egy ember van,a barátnőm,aki mindennap nap meghallgat,ha kell többször is,és önti belém a lelket,meg persze itt a hoxán,a virtuális barátnőim :)

de az akinek kellene,a párom,az nem,mert már azt mondja nem érdekli mi volt,már eltelt 1 év,mit szenvedek én annyit.........

annyira elszúrtam ezt a dolgot,hogy még én érzem magam hibásnak,és ő is engem hibáztat,mert ezt kell hallgatnia......szeret,kedves,aranyos,de ha rákezdek,akkor nyilán nem én vagyok álmai asszonya...

szóval okosan kell csinálni a dolgokat,később ne bánja meg az ember.Én mostmár tudom mit kellett volna tennem,de már ez is mindegy.Most meg már nincs akkora jelentősége a "hattyú halálának",mint mondjuk 1 évvel ezelőtt.......értitek?

Hülye voltam.

Tudjátok mikor kiderül ilyesmi arról,akit szeretsz,és tűzbe tennéd érte a kezed,akkor először megijedsz,hogy elveszítheted,és tepersz,megakarsz feleni,aztán jön a harag,és gyűlölet,hogy volt képes erre,aztán jön az,hogy nézed az együtt töltött éveket,és meg akarsz bocsájtani,aztán jön,hogy egyszerűen nem tudsz felülkerekedni az érzelmeiden,és a megbántottságodon,és azon hogsy mind embert,mind pedig nőt megaláztak.Méágha ő nem is így gondolja,te ezt érzed.Tudjátok,ilyen megcsalásnál,mikor a pasi csak félrelépett,és nem akar elválni,és megbánta,stb.,az a legrosszabb,-vagy legjobb-? ,hogy ő tudja,hogy neki semmit nem jelentett az égvilágon,és abszolult nem voltak érzelmei,se semmi.Ő azért nem érti,hogy miéárt nem tud túlmenni rajta a felesége....

viszont te nem tudod azt,amit ő tud,ugyan elmondja,de mivel hazudott sokkal nagyobb és komolyabb dolgot képzelsz bele,mint ami valójában volt.Legalábbis én...mivel hazudott,azthittem,és gondoltam,hogy:biztosan jobb volt vele,biztosan beleszeretett,azért hazudott,stb,ő viszont azért hazudott,mert nem akart megbántani,és ő tudja ohgy semmi értelme és jelentősége nem volt,és hogy nem fog viszonyt fenntartani,lezárja.....

Ez a nehéz.Ezt elhinni,és elfogadni azt amit ő mond.

Mert ha nem így lenne,meggyőződésem,hogy nem velem lenne,hanem azzal akivel megcsalt.De ezt nem akarja,nem is akarta,csak úgy alakult,mert akkor nemérdekelte semmi.

Szóval nekem nagyon nehéz.Nem tudom mikor múlik már el ez a fájdalom,és érzés.

❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook