Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Megcsalt!! fórum

Megcsalt!! (beszélgetés)

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
2487. velmira01
2010. ápr. 1. 10:36
reggel olyan ideg volt bennem, jött a párom puszit adni, erre leöntöttem egy pohár citromos vízzel... pont az volt a kezembe... Ezeket a kirohanásaimat is utálom ám már!
2486. velmira01
2010. ápr. 1. 10:35

ma talán már kicsit jóban vagyok magammal, tegnap felsem öltöztem egész nap.. semmit nem csináltam...

Düh, düh és düh amit érzek. Pedig már olyan okos voltam. Most megint gyűlölöm a világot!!!!!

2485. puritan (válaszként erre: 2484. - Velmira01)
2010. ápr. 1. 10:34
No, akkor veled foglalkozzál, mihelyt kibékülsz veled, a többi dolog is kezd rendbe jönni, majd meglátod :)
2484. velmira01 (válaszként erre: 2483. - Puritan)
2010. ápr. 1. 10:31
azt hiszem éppen nem...
2483. puritan (válaszként erre: 2482. - Velmira01)
2010. ápr. 1. 09:51

Saját magaddal hogy állsz?

Jóban vagytok?

2482. velmira01
2010. ápr. 1. 09:44

Jó reggelt! Ma kissé idegesen ébredtem, elegem van, hogy mindig eszembe jut valami...

Mikor lesz ennek már vége? Megint dühöt kezdek érezni a ribi iránt, a párom iránt,sőt már az egész világot utálom!!!!!!!!!!!!!!

2481. liliom10 (válaszként erre: 2476. - Vankiút?)
2010. ápr. 1. 08:42
Biztos nem örülsz, hogy ezt írom, de én abortusz ellenes vagyok. Miért nem védekeztek ? Ha már így alakult, a babának meg kellene születnie, és a férjednek gondoskodni róla ( is). Ha szerelmes, nem is értem, hogy tudja elviselni,hogy akár hallgatólagosan társtettes ebben a gyilkosságban. Bármelyik nőnek, a szerelmének is nemcsak fizikailag szörnyű egy abortusz, hanem lelkileg is, pláne egy szerelem esetén, amit talán sosem hever ki.Szerintem mind a hárman komolyan sérülni fogtok egy életre, talán még Te is plusz az abortusz miatt, ha nem próbálod lebeszélni őket róla. Nehéz, szinte megoldhatatlan helyzet.
2480. f36e266467 (válaszként erre: 2476. - Vankiút?)
2010. márc. 31. 23:13

Szerintem nem érdemel folytatást a dolog.

Csak azt nem tudom, hogy hol van az önbecsülésed? Nem bántásból kérdezem, hanem komolyan.

Miért nincs?

2479. liliom10 (válaszként erre: 2476. - Vankiút?)
2010. márc. 31. 21:55
Szia ! Átérzem a helyzetedet! Mi keveset tudunk a történtekről, csak amit írsz. Addig lesz a legrosszabb, amíg a férjed szerelmes, a "nagykönyv" szerint ez lehet két év is, kérdés, mióta tart a szerelem nála ? Milyen messze lakik a volt barátnőd ? Ha semmilyen kapcsolatot nem tartanak, hamarabb elmúlik. Mit érez irántad a férjed ? Szeret, csak már nem szerelmes ? Ez is lehet, csak a szerelem érzése elnyomja benne a szeretetet. Egyelőre várnék a helyedben, mivel azt írod, szereted. Viszont azt is megmondanám neki,hogy képzelje bele magát a Te helyedbe ! Ha most Te szakítottál volna a szerelmeddel,és ő fogadna vissza. Mit érezne ?
2478. vankiút?
2010. márc. 31. 12:13
Nem tudom. amikor kiderült, akkor úgy éreztem, vége mindennek, miért, és hogyan lehet így tovább élni. Sajnos szeretem. De meddig? nem tudom. Viszont csak úgy maradtunk, ha a másikkkal vége. Azt mondja, próbálkozik. megint oda jutottam, hogy annyira nem tudom.
2477. puritan (válaszként erre: 2476. - Vankiút?)
2010. márc. 31. 11:43

Jajj. Hogy derült ki?

"Azt mondja a gyerekek miatt"

Ez elég neked?

2476. vankiút?
2010. márc. 31. 11:16
Sziasztok! nálunk kicsit összetett a dolog, a férjem a legjobb barátnőmmel. ő most terhes, de elveteti. én talán túl tudok lépni, apa a két gyerekkel engem választott, de azt mondta, szerelmesek egymásba, bár próbálja lezárni. Viszont rosszkedvű, azt mondja, idő és túl kell még lépnie, rossz a hangulata, egyszóval szeribntem utána kesereg. De maradni akar, azt mondja a gyerekek miatt. Én még bírom, de nem tudom meddig. Nem érzem, hogy én lennék a hibás, de ő úgy próbálja beállítani. Mi a fenét csináljak? lesz jobb? érdemes várnom? sokáig viszont nem fogom tűrni a bánkódását. Ha látnám a nagy megbánást, de nem...
2475. velmira01
2010. márc. 29. 09:15

Jó reggelt mindenkinek!

Hogy vagytok csajok?

2474. velmira01
2010. márc. 22. 11:36

"Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeladás között,

És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal,

És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó,

És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget,

a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével,

És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez.

Egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér.

Műveled saját kertecskédet, magad ékesíted fel lelkedet,

nem mástól várd, hogy virágot hozzon neked.

És megtanulod, hogy valóban sokat kibírsz; Hogy valóban erős vagy. És valóban értékes.”

2010. márc. 22. 11:11
Ma még nem csaltam meg senkit...
2472. velmira01
2010. márc. 22. 10:45
Jó reggelt! Ma kicsit megkéstem a kv-val, ma lightos vagyok! Még semmit nem csináltam ma...
2471. velmira01
2010. márc. 21. 22:13

Szép estét mindenkinek!

Holnap remélem lesztek, reggel főzöm a kávét!!

2470. velmira01 (válaszként erre: 2465. - Boszi70)
2010. márc. 21. 22:10

Szia. At idő tényleg segít, nálunk még csak 3 hónap telt el és már nem akkora a fájdalom. Nem mondom, hogy néha nem jut eszembe, de ha már így alakult, együtt éehet vele élni. Már vannak olyan napok, ikor egyáltalán nem jut eszembe, sót már egyszer egy hét is volt:)

Fontos, ami nélkül nem megy, hogy a párod teljesen melletted legyen, éreztesse, hogy hibázott és csak Te vagy neki fontos és bizonyítsa, hogy nagyon nagyoon szeret.

Ne tégy úgy mintha semmi nem történt volna, érezze, hogy mekkorát hibázott. Ha fáj, add ki magadból.

Nekem "szerencsém" van, mert még most is ha látja rajtam, hogy valami nincs rendben / bár én kitörök rendesen.)/, extrán szeretget.

Szóval, kitartás!!!

2469. sasha222 (válaszként erre: 2468. - Boszi70)
2010. márc. 20. 19:01
Most megint együtt vagytok??
2468. boszi70
2010. márc. 20. 18:59

Egyébként az a hihetetlen, hogy olvasom vissza a hozzászólásaitokat, és szinte hasonlókat élek meg én is, mint ti. Mintha ennek a helyzetbek egy azonos forgatókönyve lenne.

Ezért jó, hogy azok is hozzászólnak a témához, akik előttünk járnak, így tudjuk mi vár ránk. Reménykedek, hogy túl lehet jutni egyszer ezen. Még nehezen hiszem.

2467. boszi70
2010. márc. 20. 18:55
Mennyire igazad van!
2466. sasha222 (válaszként erre: 2465. - Boszi70)
2010. márc. 20. 18:49

Igen!!!!! :) Bár ezt nagyon nehéz elhinni. De vajon Téged ugyanúgy megvisel ma is egy régi szakítás??? Nem hiszem.

A fájdalom ilyenkor átalakul azzá, hogy magunkban kezdjük el keresni a hibát. Ezt nem szabad. Ez a megcsaló vétke. Övé a felelősség.

2465. boszi70 (válaszként erre: 2462. - Velmira01)
2010. márc. 20. 18:46
Az idő segít? Nem tudom. Nekem még nem tudott. Sorstársak, segíteni fog?
2464. boszi70
2010. márc. 20. 18:45

Újra itt vagyok. A pár hét elteltével, hát...

Próbáljuk helyre tenni a dolgokat. Lehet, hogy hibát követtem el, hogy túlzottan is azon vagyok, hogy minden meoldodjon, és ezt ő is látja, és számára már minden happy. Mintha nem történt volna semmi. Amikor én meg még visszaesek - mert sajnos azért még kitőr belőlem a fájdalom, akkor már megkapom, hogy "na most már elég". Mit rontottam el?

2463. Zizisicc (válaszként erre: 2462. - Velmira01)
2010. márc. 19. 12:41
Igen, van rá remény, ne add fel! :o))) És jó úton haladsz! :o)))
2462. velmira01 (válaszként erre: 2461. - Zizisicc)
2010. márc. 18. 19:41

Próbálom, bár tök jó, hogy ma nem is gondoltam semmi rosszra. Már a vizualitásom sem a régi:))

Viszont még a vízben élőlények nem voltak. A parton zöld bokrok igen.

Remélem a pszihodoki, az akaratom, a párom megbánása és kedvessége, és az idő segít, hogy minden jó legyen.

Van rá remény??? Ugye?????

2461. Zizisicc (válaszként erre: 2460. - Velmira01)
2010. márc. 18. 19:36
Igen, ez így van .... nagyon jó, hogy megindult a víz .... A víz az érzelmeket szimbolizálja, a folyó víz az érzelmek szabad áramlását ..... segít kimozdulni egy megrekedt érzelmi helyzetből ..... ezt a vizualizációt megteheted többször is .... a víz tisztít is ..... lemossa a koszt, a ránk ragadt dolgokat, energiákat, érzelmeket ..... mérgeket ..... szóval csak nyugodtan sétálj a folyó vízben .... vagy akár úszhatsz is benne, ha biztonságosnak, megnyugtatónak találod ..... és érezd, hogy belülről is tisztít, kimos belőled minden negatív érzelmet, fájdalmat, szomorúságot, dühöt ..... minden kellemetlent ..... :o))
2460. velmira01 (válaszként erre: 2457. - Zizisicc)
2010. márc. 18. 19:29

Okos ám, nem csak hallgat, hanem véleményt is mond a tetteimről. Már azt mondta kicseréltek, felesleges 2 hetente taliznunk, legyen 3 hét.

Már kicsit eltudok ott lazulni, most elkellett képzelnem egy patakot. Kérdezte milyen,elöszőr ahogy álltam a vizébe, nem volt folyása, állóvíz volt. Ahogy ezt kimondtam, éreztem, hogy valami megindul és erős sodrása lett a víznek, természetesen árral szembe mentem.

Azt mondta, így lehete a belsőmből kiszedni a fájdalamt és az nagyo jó, hogy megindult a víz. Biztos, ha Ő mondja...

2459. velmira01 (válaszként erre: 2453. - Liliom10)
2010. márc. 18. 19:25
hello. Mondtam a páromnak is, természetesen nem tetszett neki, de ha úgy megnyugszom benyelné, de kér, hogy ne tegyem. Már nem foglalkoztat/ma/,a megcsalás. De érdekes módon, már amit tett, azon sem idegesítem magam. Talán már beletörődtem? Más válsztásom nincs, mivel tudom és érzem mennyire szeret és őszintén bánja. Ha ez nem történt volna meg, mondhatnám, hogy Ő a legjobb ember a világon, persze csak apukám után, mert Ő a legtutibb:)
2458. Zizisicc (válaszként erre: 2453. - Liliom10)
2010. márc. 18. 12:22
:o))))))
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook