Megbocsátható "bűn" ha a nő kezdeményez? (beszélgetés)
Igen, főleg szerintem ha ekkora különbség van.
Most nem az, nem tartom magam butának vagy ilyesmi, inkább az volt a bajom a tanulással hogy utáltam tanulni. Egyszerűen képtelen voltam leülni és tanulni-tanulni. Így érettségi után a legegyszerűbb módot választottam: egy 2 éves OKJ-t, aztán go dolgozni. Ha még 2-3 évet tanulni kellett volna megmakkanok :D
Jóó, ő is szóba állt velem azért. :)
Sőt, nagyon aranyos volt mindig. Szülinapomra pl mindig ír facebookon mai napig, pedig már vagy 4 éve hogy nem találkoztunk. Én is szoktam neki írni, karácsonykor megkérdeztem hogy mi van vele és levelezgettünk picit és nagyon aranyos még most is.
Szerintem ezt a hozzáállást amúgy családilag hoztam... Mamám is ilyen :D ...
szerintem a legtöbb embert ismerkedésnél nem érdekli, hogy ki milyen iskolát végzett, vagy hol dolgozik, ha közös hullámhosszon vannak és tetszenek egymásnak :)
de a munka ugyanúgy hozzátartozik az emberhez, a személyiségéhez, mint a külseje, a ruhája, a haja, a hobbija stb. azok, akiknek hasonló az érdeklődési körük, valószínűleg jobban szót értenek, mert egy párkapcsolat nemcsak a szexről szól, hanem a közös programokról, beszélgetésekről, együttélésről
írnám, hogy nincsenek szintek, de vannak :)
Nem, ez a cigizés meg alkoholizmus tényleg hülyeség, de az nem feltétlenül butaság hogy én csak bolti eladó vagyok, és akiből valami nagyobb valaki lesz később, mert olyan iskolába jár, nem biztos hogy akarna.
Egy másik példa: mikor nyelvvizsga felkészítésre jártam volt ott egy fiú 19 évesek voltunk. Én akkor kezdtem az OKJ-s sulimat, ő meg egyetemre járt. Egy nagyon okos, kedves fiú volt, magas és még helyes is. Tényleg nagyon pozitív volt vele kapcsolatban minden. De egyetemista volt, ráadásul valami olyan szakon ahová csak valami 30 embert vettek fel, nem tudom mennyire sok pontja volt, 2 nyelven beszélt, gimiben ösztöndíjas volt, apja sebész orvos, anyja szintén valami orvos volt. Ő közgazdásznak tanult, azóta el is végezte ha jól tudom, most Amerikában tanul még tovább. Vele sem voltam egy szinten ilyen szempontból.
Felváltva vagyok egy kolléganőmmel. Én mondtam neki hogy van ez a fiú, igaz hogy ő nem ismeri mert kb mikor ő jött ide dolgozni akkor volt itt a fiú is utoljára, pont elkerülték szinte egymást, de elmondtam hogy hogy néz ki, meg miket szokott venni. Meg ha érdekelném ezt a fiút, mivel meg van beszélve szinte, hogy be fog még jönni hozzám, ezt ő is mondta meg én is, nem hiszem hogy nagy dolog lenne megkérdezni a kolléganőmet hogy "a másik lány mikor szokott lenni?" vagy valami.
Nem akarom már magam áltatni. :)
Igen, ezért is mondtam le róla hiába hogy nagyon tetszett. :D Szerintem ő alapból ilyen kedves pozitív személyiségű lehet, és gondolom mindenkivel kedves. Meg még az is felmerült bennem hogy én csak egy bolti eladó vagyok, ráadásul dohányboltban. És ő még tanul, fiatalabb is mint én 2 évvel. Főiskolába jár. Szóval lehet nem is vagyok vele egy szinten, mert a bolti eladókat azért sokan lenézik.
Múltkor beszélgettem egy hapsival, vevőm volt. Kérdezte hogy én cigizem-e. Mondtam hogy nem. Mire azt mondta hogy pedig azt hinné az ember hogy aki dohányboltban dolgozik, az tuti bagós, alkoholista ilyesmi :D Pedig soha sem gyújtottam rá, ki sem próbáltam. Szóval lehet valami alantasnak is tarthatnak a munkám miatt.
Ha találkoztok, kérdezd meg, hogy nincs-e kedve beülni egy ital mellett beszélgetni egy kicsit. :) Vagy cukrászdába... Vagy elkísér-e... Tessék kreatívnak lenni! :)
Nem tudnád meg valami úton-módon, hogy merre találkozhatnátok?
Ááá nem, nem tudom hogy ő merre járkál :)
Majd ha nekem lett "teremtve" úgyis benéz hozzám, majd valami véletlen folytán összefutunk. Ha meg nem, akkor nem.
Szerintem :D
Hát nem tudom. Nem vagyok félelmetes :D Meg én is mondtam neki hogy majd gyere be ha erre jársz, meg hogy én is örültem neki hogy találkoztunk.
Ha esetleg megint összefutnánk hogy jelezzek? Én magamhoz képest már így is léptem mert kérdezgettem a dolgaival kapcsolatban, mosolyogtam rá én is, érdeklődő voltam. Amúgy elég szófukar vagyok :)
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a férjem, én megbocsátottam, nem válunk, de lehetünk ezután boldogok?
- Házasság, hűtlenség, megbocsátás
- Mint férfi, tetszik, ha a párod, vagy egy lány, aki tetszik, kezdeményez?
- Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak?
- Hűtlenség megbocsátása után mi történt veletek?
- Hogyan kell megbocsátani?