"Megáll az ész és egy helyben ketyeg" (beszélgetés)
Akkor most kijutott az oltásokból a családnak. :D
A lányom is hordta réges-régen az óriás snacit oskolába. Nagyon okos is lett, persze iskola nélkül is ritka értelmes kutya volt. Sajnos már volt. :***(
Szia Pemete. Éb kirándultam az unokákkal, sikeresen kikerültük az esőt valahogy mindig. Rendesen elfáradt a család. Egy ronda kullancsot szedett össze a kisfiú, drakula módjára csimpaszkodott a nyakára. :(
Megyek mindjárt dolgozni. További szép napot mindenkinek!
.... és rázd fel a fórumot! :) Biztos jelentkezik Camille hamarosan.
Sziasztok!
Szép reggelt mindenkinek! Mi újság? Hogy telt a hétvége?
Sziasztok lányok!
Camilla nélkül áll a fórum, húzzatok bele hajrá! :DDD
ha a tudatlanság ráadásul felelőtlenséggel is párosul az már halálos!!
mondja már meg nekem valaki, hogy 2009-ben miért kell még mindig ilyen problémákkal küzdeni?? mert 30 éve, talán még megérthető volt, de most, amikor már az általánosban kezdik a nemi felvilágosítást .... és beszélnek fogamzásgátlásról, akkor miért és hogyan történhet meg még mindig ez???
Váááááááááááá. Nehezen akadok ki, de most.....
8 gyermekes szülőknek 15 éves lánya túl 1 abortuszon 6 hónapos bébivel megint babát vár. A család otthon vígan ropja a táncot. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem írom le mit csinálnék, ha én dönthetnék a család sorsáról.
HELYZETJELENTÉS:DDDDDD
A fogorvos kíváló minden tekintetben:-))))
akkor kollektíven elhülyülünk és közösen eljutunk a gyerekek szintjére?? mi fejlődünk hozzájuk és nem fordítva?? az sem rossz, akkor úgy látom van bennünk valami közös!! :DDDDDDDDDD
te mit csináltál itt ilyen korán??
:DDDD Mindig megtalálod az ilyeneket?
Úgy látszik vonzod a hülyéket! Hiszen én is rád ragadtam valahogy:DDDD
:DD Te kis lógós! Tessék szépen odafigyelni:)
Mi lenn voltunk a játszón, alig tudtam felcipelni a gyereket.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Óvoda máshol vagy nagymamánál helyben
- Lehet-e helyettesíteni a szabadtéri futást otthon helybenfutással (esős idő miatt)? Ugyanolyan hatása van? Erősödik így is mindenem?
- Szigeten helyben lehet-e fizetni utazási cs. ill. kúltúa utalvánnyal?
- A Forma 1, Bronz 1 jeggyel csak egy helyben lehetnek vagy azért lehet ide-oda mászkálni is?
- Ajánlanátok olyan helyeket Kecskemét és Lajosmizse környékén, ahol minden (polgári,egyházi,lagzi) helyben van egy esküvőt illetően?