"Megáll az ész és egy helyben ketyeg" (beszélgetés)
Most értem csak ide. Annyi telefonom volt, és ma annyi ügyintézni valóm, mintha hétköznap lenne! Már fáradok, megyek aludni.
Örülök, hogy sikeres volt a randi! :)
Ez egyértelmű IGEN részéről. :))))
Kerteztem, lehet már sok mindent ültetni, és közben a szomszédasszony is kint volt...szóval eltraccsoltuk az időt. :)
De jól megy:D
Mi meg elvittük anyóst vásárni, meg szerveztünk a kutyának randit holnapra:)
Szia Bagolyka! :)
Igen láttam. Hajnali 4 körül tudtam csak lefeküdni. Vártam valamit, és csak fél 4 körül jött meg. Érdekes mód, nem is vagyok álmos.
Már rendbe tettem az egyik szekrényt. Főzök közben...elvagyok. :)
Hű kezdünk baglyosodni megint:p
Láttad, hogy én is milyen későn írtam? :D
:)))))))))
Tudom!
Egyáltalán semmit sem kaptak, még a lakásba sem kell bejönniük, mert a házfalon kívül van a villanyórám. Leolvassa, és mehet! Ez a munkája. Nekem nem kell csak egy évben egyszer leolvasniuk. Meg is tették, erre még két hét sem telik el, már itt az újabb leolvasó!
Amit többször is elmondott ez a hapsika, hogy beszéljek azzal, aki feljelentett. Talán csak nem feljelentett valaki?
Apukámat is fel szokták jelentgetni, mert nála is ég a villany szinte egész éjjel. De b.ssza meg! Hát nem ő fizeti? Azonkívül 7 W-os lámpa ha ég egész éjjel, akkor sem fogyaszt annyit, mint a szomszéd hiper-szuper félmilliós üvegcsillárja egy óra alatt.
Ma megint itt voltak az Elmü-től leolvasni az órákat, és fényképet is készített a hapsi. Ebben a hónapban már másodszor jártak nálam.
Nem repdesett a hapsi az örömtől, mert csak miattam küldték el 80 km-t motorozni!
Mi lehet, nem tudom, mert ő nem tudott semmit mondani, hogy miért járnak hozzám havonta kétszer.
Túl sok:DDD
De ha jól számolom, akkor 18!
Várlak vissza!
:DDD
Én aztán mondhattam bármit, pedig imádtam azt a rohadékot.
Szegényke! De amikor már nagyobbak, akkor kéthetente vágom a karmaikat.
Gondold el, amikor 5-6 cicám volt, mire mindegyiknek levágtam...
Megszokták, semmi gond vele.
Csak megszokja:)
Nekünk volt, hogy beleakadt a macska a függönybe, és úgy várta otthon anyósomat, hogy már épphogy csak nyávogni tudott, annyira kifáradt. Ott lógott szerencsétlen a függönyön órákig:S
További ajánlott fórumok:
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Óvoda máshol vagy nagymamánál helyben
- Lehet-e helyettesíteni a szabadtéri futást otthon helybenfutással (esős idő miatt)? Ugyanolyan hatása van? Erősödik így is mindenem?
- Szigeten helyben lehet-e fizetni utazási cs. ill. kúltúa utalvánnyal?
- A Forma 1, Bronz 1 jeggyel csak egy helyben lehetnek vagy azért lehet ide-oda mászkálni is?
- Ajánlanátok olyan helyeket Kecskemét és Lajosmizse környékén, ahol minden (polgári,egyházi,lagzi) helyben van egy esküvőt illetően?