Meddig megy el a fantáziád? - Addig vagy képes bármire is. (beszélgetés)
A kultiválják szót ismerem, de a brinyót nem. Azt mondják, a jó pap is holtig tanul. Én se pap nem vagyok, se szent szövegeket írónak nem tartom magam, de szeretek új dolgokat megismerni.
Kérlek írd meg mi a brinyó jelentése, hogy ha ilyen szóval találkozom legközelebb, akkor tudjam.
Nem gúnyolódásból írom - mielött még félreértenél, tényleg kiváncsi vagyok rá.
WR, ne legyél ellenséges! Kérlek!
Samukát gyepáltuk az éjjel eleget, és nagyon jól viselte.
Ő is kicsit furán reagált, mi meg többen vagyunk... :D
Ennyit írni...:OOO
Szerintem told oda a brinyót ahol kultiválják ezt a szent szöveget:DDD
Samuka, talán a "pótgyerek" szót értetted félre, én is megütődtem a reakciódon.
Nem helyettesíti a gyermeket a kutya. Senki számára. A "pótgyerek" kifejezést úgy értette Gombszem (akit mind szeretünk egyébként, és mert ez egy eléggé összetartó banda, mind védtük), hogy a kutyát is amolyan gyerek-féle kiskorú személyiségnek tekinti.
Az én ki-be járó cicáim számára én "anyanéni" vagyok, a kutyáknak természetesen falkavezér. De aki nevelt már gyereket, abból egy kis állat (akár kölyök, akár kis termetű) valamennyire kiváltja az anyai ösztönöket. Ezt nyilván Te is tudod.
Kismadár, a lelkünk olyan, amilyen, Ha gazdag, akkor nem azért gazdag, MERT van kutyánk. De egy szegényesebb lélek tényleg csak házőrzőnek vagy konyhamalacnak tart kutyát, erre sajnos több példát látok a lakóhelyemen.
Mi itt évek óta békében elvagyunk beszélgetve, erre idejössz, és öntelt vegetálóknak minősítsz azonnal.
A "vegetálás"-t még ha figyelmen kívül is hagyom, mert nehezen tudnád megmagyarázni, milyen éleslátással méred fel, de azt feltétlenül kérdezem:
Ki itt az öntelt? Nem a Te "egyből kiosztok itt mindenkit" kommunikációt látszik annak?
Capisco, vagyis értem. Ez egyes szám első személyben van. A kérdésedet így kellett volna feltenned: Capisci? - vagyis ez azt jelenti, hogy érted? Véletlenül tanultam olaszul, ezért tudom.
Ha nem tudsz olaszul, írjál magyarul! Nem baj, nem beszélhetünk több nyelven.
Tulajdonképpen egyáltalán nem értem, miért vagy rám ennyire dühös. Láttam tegnap egy olyan beírást, hogy a kutya pótgyerek. Erre csupán rácsodálkoztam, mert én nagyon szeretem a kutyámat, az állatokat, de egyik sem a gyerekem pótlója. Ennek ellenére se ítéletet nem mondtam arra, akinél ez így működik, se durva szavakkal nem illettem senkit. Nem mondtam rossz véleményt azokról sem, akik a lakásban tartják a kutyát. Lehet, hogy ha városban, panelban élnék, én is ott tartanám. Csupán leírtam, hogy az én komondorom nem is hajlandó bemenni a házba, még ha hívom, akkor sem. Ez is csak egy tény közlése volt, és nem ítélet azok felett, akik ezt másképp csinálják. Írtam erről is, de lehet, hogy elkerülte a figyelmedet. Nem vagyok troll, nem élek állóvízben sem, zajlik az életem nagy családban, gyerekek, kutyák, macskák, és egyéb háziállatok társaságában. Miét bántasz engem?
Te káromkodsz, hangosan beszélsz, ütsz, ahogy írod magadról. Én a békés megoldások híve vagyok, egyszerűen képtelen vagyok csúnyán beszélni, így szoktam meg. Eszemben sem volt a zúgó folyót állóvízzé változtatni, csupán elmondtam, hogy én másképp élem az életem. Nem hadakozok, nem bántok alaptalanul másokat, leírom a véleményem, csak sajnos néha félremagyarázzák a szavaimat. Ez is belefér. Van, amikor megvédem magam, van amikor azt mondom, hogy kár, mert az illetőnek nincs füle arra, amit én mondok.
Szeretem a kutyákat, szeretem Mackó komondoromat, sokat foglalkozok vele, de mivel megadatott, hogy nem lakásban kell tartanom, és ezt ő sem akarja, így vagyunk mindketten boldogok. Kiegyensúlyozott a családi életem is, nincs miért levezetni a dühömet, feszültségememet sehol, és senkin. Nem állóvíz ez, nagyon is mozgalmas, de nem szeretném, ha a mozgalmasságot az is jelentené, hogy dühöngök, káromkodok, másokat csúnya szavakkal megalázok.
Remélem, akik itt írnak és olvasnak, van erre fülük, szívük, hogy megértsék, hisz tegnap este is nagyon jól szót tudtam érteni azzal (azokkal), akiknem a stílusa olyan volt, hogy normális hangnemben beszélgethettünk még a betett versek, idézetek kapcsán is. Ha visszaolvasol, láthatod. Nem sajnállak téged, mert annál nincs rosszabb, ha sajnálják az embert, de elfogadom, hogy Te ilyen vagy. Csak azt kérem, ne képzelj oda rosszindulatot, ahol nincs, és ha benned vannak ilyen negatív érzések, jó szívvel csak tanácsolni tudom, hogy próbálj uralkodni rajtuk. Neked is jobb lesz, hidd el! Nem akarok fogadatlan prókátor lenni, ezért a veled való társalgást ezzel fejezem be. Úgy érzem, nem értesz, mert egy egészen más lelkivilágba élsz, mint én, de még ezzel sincs semmi bajom, hidd el!
Van benne valami:D
Ha több időm lenne,meg nem lennék ennyire lusta, volna rá esély,hogy beazonosítsam,hogy ki is lehet a trolljaink mögött.
Troll etetés. :D
Egyébként olyan kár hogy nem interaktívabb a net. Átnyúlnék a monitoron. Gyengéden a tarkója mögé csúsztatnám a kezem majd egy hatarozott mozdulattal megmutatnám neki az asztal lapját. Közelről.nagyon..
Magadról ne beszélj többesszámban. Családos anyukákat szinglzel le kis bogaram XD
Tán Gré az egyedüli szingli.. :)
Itt élik ki magukat? :)
Pont ahogy te? :) mert ugyi, csak itt vagy, és beszólogatsz. Nem kötelező ám itt lenni.
Szép napot neked is XD.
Nem. Igazad van. Nem írtam volna ilyeneket. Sokkal rosszabbakat tudtam volna de inkább nem. És megkérlek ujra.
Lassan írom hogy felfogd végre. Nem vagyok ideges sem a munka sem más miatt. Az én lelki békém megvan. Köszöni jól van.
Egy dolgot most elmagyarázok. Temperamentum.azt érzékeled idegességnek feszültségnek. DE nem az. Egyszerűen ilyen vagyok. Karomkodok hangosan beszélek és ütök ha úgy adódik (itt nyilván nem..)
Bem tehetek róla ha nem tetszik ne nézd. De még egyszer leírom. Nem vagyok ideges. Egyszerűen nwm vagyok olyan állóvíz mint te. Nem baj hogy az vagy csak ne akard a zúgó folyót tóvá változtatni. Capisco?
Neked is szép napot! Sajnálom, hogy még kávé elött félálomban írtál. Biztos vagyok benne, hogy utána nem írtál volna ilyen csúnya szavakat, vagyis ezt:
"Moat ideges vagyok és haggyál a f szomba a lelki békéddel és legyél oly jó es ne pofázz ide többet..."
Gondolom, a munka problémáid is feszítenek, attól is vagy ilyen ingerült, nem lehet egyszerű. Én szerencsésnek mondhatom magam, mert nincs aki elbocsásson a munkából. A magam ura vagyok, illetve családi vállalkozás. Nem tudom, hogy élném meg, ha másképp lenne, lehet, hogy én is hamarabb lennék ingerült.
Mackó nevű komondorom nagyon nyugtalan volt az éjszaka. Valószínű idegeneket észlelt. Fogott már el illetéktelen gyümölcsszedőt. Nem bántotta, csak nem engedte elmenni. Az illető nagyon megijedt, félig fekve találtuk, Mackó két első mancsa a vállán volt. Még soha nem harapott meg senkit, de kiváló házőrző.
A félelem és az utálat nagyon nem ugyanaz.
Te inkább tartasz tőle. Ami nem jó de elfogadható. Számomra a gyűlölet nem elfogadható egy állat iránt...
További ajánlott fórumok:
- Folytassd a számot..vajon meddig megy el?
- Meddig lehet elmenni, ilyen helyzetben "elfogadható" a tettlegesség, vagy az már túl megy minden határon?
- Most mi tennél szíved szerint? Csak fantáziadúsan!:)
- Játék! Engedd szabadjára a fantáziád!
- 14 hónapos a lányom és még nem megy. Meddig nem kóros ez?
- Meddig megy ez?