Meddig megy el a fantáziád? - Addig vagy képes bármire is. (beszélgetés)
Nah jön a vihar...
Pedig el akartam menni vacsorázni...most mit egyek?
Helló mindenkinek!:-)
Most jöttem fel a strandról.
Ez most tényleg nagyon jó volt!
Napoztam, fürödtem, fagyiztam...tényleg pihentem.
És még társaságom is akadt...haza is kísért! ;-)
Van egy-két generáció, aki úgy nőtt fel, hogy nem tanulhatott meg főzni otthon, mert az anyja más megoldást talált az étkezésre.
Az én korosztályomnál néhány évvel fiatalabbak igencsak belevetették magukat a munkába, mert egyszer csak szabad lett másodállást vállalni. Jó, ha este még ébren találták a gyereket, mikor hazaestek holtfáradtan.
A túlsúlyos generációk sora is innen indul, bekaptak a sarki büfében valamit hirtelen. A gyerek meg nem gyümölcsöt vett a zsebpénzén.
A zacskós levesre rá van írva, hogy kell megcsinálni. A többit pedig megkérdezik a neten... :D (pl. mikor forr a víz?)
Egy kedves kolléganőm, barátnőm mondta, hogy 40 felett 1 nő " megbölcsül" :)))
Nálam kicsit később jött, de én 1 nagyon naiv, jóhiszemű, senkit meg nem bántani, de mindenkinek megfelelni akaró "jókislány" voltam :)))
Most már nem érdekel, ki mit gondol rólam, az ő problémája nem az enyém.
De nem is ítélek el senkit a tetteiért, gondolataiért.
Ki vagyok én, hogy jobban tudjam? Nem az Isten:))
Természetesen nem értek mindenkivel egyet, de nem érdekel. Ha neki a fekete fehér, akkor lássa úgy:)
Én meg ezt találtam, a hoxára nagyon illik:
Bizonyos dolgokhoz nincs már türelmem. Nem azért, mert arrogáns vagyok, hanem egyszerűen azért, mert az életem elért egy pontra, ahol már nem akarom az időmet olyan dolgokra pazarolni, amelyek elszomorítanak vagy fájdalmat okoznak. Nincs türelmem a cinizmushoz, a szélsőséges kritikához és bármiféle elváráshoz. Már nem akarok olyanoknak megfelelni, akik nem kedvelnek engem, olyanokat szeretni, akik nem szeretnek viszont, olyanokra mosolyogni, akik nem mosolyognak vissza rám. Többé egyetlen percet sem pocsékolok azokra, akik hazudnak, vagy manipulálnak. Úgy döntöttem, nem tűröm meg a tettetést, a képmutatást, az őszintétlenséget és az üres gazsulálást. Nem érdekelnek a pletykák. Gyűlölöm a konfliktust és a hasonlítgatást. Egy olyan világban hiszek, ahol az ellentétek megférnek egymás mellett, ezért elkerülöm a konok és rugalmatlan embereket. A barátságban nem állhatom a lojalitás hiányát és az árulást. Nem jövök ki azokkal, akik képtelenek bátorítani és dicsérni. Untatnak a túlzások és nehezen viselem azokat, akik nem szeretik az állatokat. És mindezek felett, nincs többé türelmem azokhoz, akik nem érdemlik meg a türelmemet." – Meryl Streep
Rögtön ez ugrott be arról amit írtál ;)
Meg is kívántam egy kis Mozart-ot, végighallgatom :))
Igaz, volt már ilyen kérdés is, hogy "Milyen nő az, aki 11-kor még alszik?"
Már nem azért, de miért ne aludhatna?
Mondjuk akár éjszakás is lehet a munkahelyen.
Vagy, mint én, nagyok már a gyerekei, és maga osztja be az idejét, mert nincs olyan állata sem, amelyiket hajnalban kellene etetni.
Azt sem kérdezte, mikor dolgozom.
Igaz, akkor azon is lehetne töprengeni, hogy milyen nő az, aki éjszaka dolgozik. Holott elég sokan muszájból is dolgoznak éjszaka. Sok 0-24 órás nyitva tartású üzlet is van, a gyárakban is éjszakás műszak... Benzinkutak... és én a kis itthonról végzet munkámmal is dolgozhatok éjszaka.
Tulajdonképpen: milyen ember az, aki ilyet kérdez? (Legalábbis megondolatlan, szerintem.)
Csak nyugodtan.
Én hajnalban aludtam el, és fél 12 körül ébredeztem. :D
Megyek a strandra!:-)
Szép napot mindenkinek!:-))
Nem is rád gondoltam ;)
Te aktív hozzászólója vagy a fórumnak! :)
További ajánlott fórumok:
- Folytassd a számot..vajon meddig megy el?
- Meddig lehet elmenni, ilyen helyzetben "elfogadható" a tettlegesség, vagy az már túl megy minden határon?
- Most mi tennél szíved szerint? Csak fantáziadúsan!:)
- Játék! Engedd szabadjára a fantáziád!
- 14 hónapos a lányom és még nem megy. Meddig nem kóros ez?
- Meddig megy ez?