Meddig megy el a fantáziád? - Addig vagy képes bármire is. (beszélgetés)
Van olyan is!:-)
Te vagy az élő példa!:-)
Kedves vagy.💜
Ígérem, szólni fogok!:-)
Az mentség a lassúságra, hogy buliban voltam, és majd' szétesik a fejem?
Ha nem félnék hogy elvész a mesés szépségemről felállított kép, akkor kattintanék egyet a mostani állapotról. Majd' mingyá nem irigykednél :))
nemsokára megyünk sétálni, valamit kezdenem kéne vele. Rózsaszín hajcsatokon filózok...
Én kérek elnézést. Igazad van. Rosszul fogalmaztam.
Nem illik ilyet mondani, de valóban lehet mondani :D
Szerintem meg mond.
Én is mondtam neked.
Az má egy!
Nincs mit. Kicsit lassú vagy. De próbálok segíteni, csak szólj ha van még amit nem értesz!
:)
Mentesen minden hátsó és első szándéktól,kijelenthetem,hogy a rohadt csinos jelző illik rád.
A többit nemtom.
Nekem kifejezetten előnyös az olyan hajviselet, amitől nem látszik az arcom :D
Csak sajnos és vén vagyok és kopaszodom, és az a pár szál már nem takar semmit. Csak halál irigy vagyok a sivatagi rózsa bongyorböngyör zuhatagra ami a fejeden leledzik :DDD
No problem :D elkacarásztam rajta :D felvonult a hoxa színe - java :D és senki nem változott semmit :D
Közben rájöttem.:-)
De köszi!:-))
Jajjj, nem túl jó, túl csinos...
Ebből látszik hogy az eszem nem sok. De nem is kell annak aki ilyen bombázó ;)
Hú, látnád az én hajam :)) Na nem zsíros - mert én túl jó nő vagyok - viszont az összes az arcomban van. valahogy elfeküdtem, vagy mi a franc :))
Bocs hogy el kellett olvasnod ;)
Kénytelen voltam elolvasni azt a fórumot, hogy tudjam mire célozgattok itt :D
Én? Én nem vagyok túl csinos.
Én rohadt csinos vagyok :)))) Okos. Kedves. Segítőkész. Aranyos. ...bár...baccameg...a múlt héten két nap is zsíros volt a hajam, meg a körmöm is szakadozott néha.....
Úgy vagyok én ezzel,mint a tangával:)
Lehet,hogy jól állna de kihagyom:D
További ajánlott fórumok:
- Folytassd a számot..vajon meddig megy el?
- Meddig lehet elmenni, ilyen helyzetben "elfogadható" a tettlegesség, vagy az már túl megy minden határon?
- Most mi tennél szíved szerint? Csak fantáziadúsan!:)
- Játék! Engedd szabadjára a fantáziád!
- 14 hónapos a lányom és még nem megy. Meddig nem kóros ez?
- Meddig megy ez?