Meddig megy el a fantáziád? - Addig vagy képes bármire is. (beszélgetés)
Igazából nem...:)))
Nem vagyok érzelgős ám van lelkem:)
Nem a rangoddal van bajom :)
De mennyivel romantikusabb ez így, hogy nem láttál még. Meg aztán, egy másik fórumon olvastam, hogy nem jó "munkahelyen" ismerkedni :DDD
Képzeld el, ez a két érzelgős lélek összegabalyodna. Rólunk pletykálna az egész Hajó :)
Egyébként Téged is szoktak húzni az érzelgősségeddel? Engem sokszor :)
Szeretem bizony.... Mennyire érzem reálisnak?:)))
VAlóban csak látásból ismerhetsz ám én abból sem ismerhetlek téged és ez szomorú:)))
...de hát csak egy fényőr vagyok vagy mi a fene... Ha én nem akkor senki sem érez valósan realítás tekintetében:)))))
Mennyire éreznéd reálisnak egy olyan ember véleményét, még ha (szerinted) másod Tiszt is, aki csak látásból ismer? :)
Na jó, azt is tudom Rólad, hogy szereted a kávét :)
Kommunikációs zavar! :)
Valaki blokkol, folyton kikapcsol az adóvevőm :/
(nem vicc )
El ne hallgass:)
Egy másod tiszt véleményére legalább annyira adok mint az első tisztére:)))
Köszönöm Neked is a támogatást :)
Isten ments! Távol áll Tőlem, hogy Téged, mint Fény Őrt, vagy mint masszőszt minősítselek.
Kérlek, Ne vedd Magadra.
Látod, erről beszélek, amikor azt írom, nagy rajtunk a nyomás. Úgy fogalmazni, hogy az senkire nézve ne legyen bántó, és vagy félreérthető.
Drága jóanyám mondta mindig. Kislányom, ha kedvesen nem tudsz véleményt alkotni valakiről, akkor inkább hallgass!
Köszönöm szépen a támogató szavakat :)
Ha tudnád, mi mindent tudok csinálni, és még papírom sincs róla! :)
Akit én már masszíroztam, az azt mondta, hogy sűrgősen hagyjam abba. Az én kezem csak léleksimogató, mondjuk azt se igényli mindenki :)
Nem vettük annak:)
Mi sem akarunk de hát még is azt tesszük :))))
Dehogy kellene távoznod.... Különben a másod tiszt hiányában egy hajón elszabadul a pokol....:)
Igen is nagy szükség van rád mindnyájunknak...
Ami az önjelöltséget illeti én egy fényőr vagyok ami kizárja annak a lehetőségét hogy egy első tiszt értékei és hátrányai negatív csorbát szenvedjen :)
Egyéb iránt szerintem az erényei megörzésében cseppet sem kell őt féltenünk :)
Ha nem lennék fényőr akkor azt tanácsolnám neki hogy eszébe se jusson masszőz ként választania engem...:)
Ám úgy ahogy más területeken sem úgy a fényőrségem sem jelent 100% biztonságot de egy dolog biztos...:)
picit eltérek az átlag önjelöltektől :)
Jó hideg lehet ott :/
Biztos lefagyott már...az ujjad gépelés közben.
Annyit tudok érted tenni, hogy küldök egy kesztyűt. Igazi merinói gyapjúval bélelt.
Miért kellene távoznod? A személyzet minden tagjára szükség van! Pont. Vagy.. UFF! :-)
(Masszírozás: Nekem papírom van róla, de szívesen lemondok eme művelet végzéséről bárki javára)
Na tessék! Tudod Te hány önjelölt masszőz van egy ekkora Hajon?! :)
De tudjuk, és bízunk benne, hogy Ő akárkinek nem hagyja magát, ami nagyon helyes és követendő példa! Elvégre, ha valaki Első Tiszt, az legyen tisztában az erényeivel, értékeivel, sőt még a hiányosságait is tanulja meg a saját hasznára fordítani!! :)
Én maximálisan lojális vagyok! :)
Tudod, megfordult a fejemben, hogy ilyen hiperszuper gépek mellet, szinte nincs is már szükség rám, de Tőle kaptam a kinevezésemet, amit akkor igen nagy megtiszteltetésnek vettem, és Ha Ő úgy látja jónak, hogy már nincs szüksége rám, akkor abban, és csakis abban az esetben távozom.
Egészen biztos hogy titokban marad:)
Béreltem egy raktáépületet ahová taroncával helyeztük el :)
Aggodalmam osztom veletek
Tőle egy ideje nem kaptunk levelet.
Valaki ismeri tán,
Hogy egy más kommunikációs csatornán
Küldjön jelet, nekünk válaszoljon,
Hogy érte senki ne aggódjon...
Én meg viasszal írok, de mivel Te FényŐr vagy, gondolom a jelenlétedben megolvad minden, és éppen csak addig látható, míg elolvasod :P
Azt hiszem, hogy így titkos marad a mi kis nyomozásunk! :)
De tényleg. Hol tartod?
További ajánlott fórumok:
- Folytassd a számot..vajon meddig megy el?
- Meddig lehet elmenni, ilyen helyzetben "elfogadható" a tettlegesség, vagy az már túl megy minden határon?
- Most mi tennél szíved szerint? Csak fantáziadúsan!:)
- Játék! Engedd szabadjára a fantáziád!
- 14 hónapos a lányom és még nem megy. Meddig nem kóros ez?
- Meddig megy ez?