Meddig megy el a fantáziád? - Addig vagy képes bármire is. (beszélgetés)
Nem köll a zördögöt a falra festeni.
Van fantáziája,csak nehogy egyszer tényleg úgy is járjon,mint ahogy most állítja magáról.
Ja, boldog vég. Egy orgazmussal. És annyi. :D
Én is ezt gondolom :D Majd jön az újabb dáma! Feltámad a zöld szemű szörny is mellé! Na az lesz ám csak a haddelhadd:D És jön az újabbnál újabb fórum arról aa piszokról, aki megcsalja, miközben ő szenved. Jááááj, de várom már :P
Én még megvárom a gyerek beszámolóját is.
Úgy lesz kerek a történet.
Hát, van fantáziája, az biztos.
De akkor happy end,nem?
Vissza tért a férj,lesz aki felnevelje a gyereket!
Függöny le,illetékes balra el!
Hoxa,hoxa vagy HOXA.
Ugyan irányítsd már el innen ezt a jó embert/asszonyt mert mi már hiába kértük fel a távozásra!
anyám, jegecelj....Ezúttal te vagy a férj, aki elhagyta? Ez kezd érdekes lenni :D
Gyerekek,az asszony tényleg rákos,mellrákja,tüdőáttéttel.gyomir,meg vastagbélrákja van 37 évesen. Nagyon sokat veszekedtünk,de szeretjük egymást,mégis. Nem is értem,minek adta ki magát itt,azt hitte,van,aki szereti,itt?!!!!
Igen. Kinn kéne tölteni. Ott. Nem itt. Bigali elvtárs :D
igen szép napsütéses délutánunk van ma
Mer sírva vígad a magyar :D
Tudod,hogy van az..
Ha már úgy is traktorozni köll(mert köll,ha sírva is:D:D)akkor legalább adjon bele mindent a traktoros:)
szerintem erre te is tudod a választ. Mert okos vagy. És még ügyesen is traktorozol ;)
És ez ellen mi mit tehetünk?
A PSZICHIÁTEREDNEK!!!!!!!! Mi nem azok vagyunk.
Tudjátok,hogy. Kb 6 éve szerettetek? Tudjátok,h most mekkora szükségem volna rátok! Anyát,meg a nagyir az elmúlt 2 hétben temettem el rákban. Apa rákos,én is. A fiam fel kelk nevelje vki. És félek is.Kinek mondjam el,ha mindenkim halott?
Bajban vagy, ugye tudod? :P
Tik nem,de mink itten lenn simán megengedhessük eztet magunknak:P
Néha jó ám a társadalom perifériáján élni:D:D
Mer' mi olyan népség vagyunk. A traktorjainkkal együtt :D Hát na. Meg a duzzogás. Meg a kiengeszteletlenség. :P
Belülről bomlasztunk,mi??:P
Tudom már!
Menyus küldte,mert irigykedett,hogy túl sok hsz lesz itt:)
Hohó,lebuktál:D
Jöttél fogadtunk, és utána megsértődtél. Okot nem adtunk rá.
Végigolvastam a mai hsz-eket a bejelentkezésed óta. Egy szóval nem említettél semmi ilyesmit. Szerintem fordulj orvoshoz. Ez nem az a hely, amire neked szükséged van.
Befejeznéd?
Mi nem tudunk segíteni rajtad.
Én megértést kértem tőletek,nagyon rossi helyen kerestem,megmondtátok,h én tehetek arrol,h apám,meg bátyám
Megerőszakolt,h vertek ahol értek,s azt mondjátok,én vagyok a hibás. Miért?
A fantáziádra bízom :D :P
Most már kijelenthetem,hogy Menyus topikját toronymagasan verjük:))
muhahaaa:D
További ajánlott fórumok: