Meddig megy el a fantáziád? - Addig vagy képes bármire is. (beszélgetés)
Lehet hogy most két dologról beszélünk legkevesebb 30%-ban ...:)
Nincs azzal semmi baj amit leírtál mert az pont úgy van rendben ahogy leírtad:)
A 30%-nak köszönhetően gondolok itt egész másra:)
Ugye.
S.A. valami miatt megírta.
Én olvasom, és a magam habitusa szerint próbálom magamra vonatkoztatni.
Mi ezzel a probléma?
Én nagyon szeretem a magyar irodalmat.
Tüskés Tibor felesége volt a tanárom, csüngtem a szavain.
Egyet nem tudtam megérteni és elfogadni sosem:
miért kell nekem úgy értenem és éreznem valaki versét, ahogy nekem más megmondja, hogy úgy kell?
Majd én eldöntöm, hogy nekem mi a mondanivalója, én az én személyiségemmel, életkörülményeimmel magamra vonatkoztatom, amit tudok, amit lehet, és úgy tudom mélyen átélni, nem annak tudatában, hogy ő éppen haldoklott e vagy sem, mikor írta az ő gondolatait, érzéseit.
Testednek kenyér
S tokodnak hűsítő bor
Az egekig felér
E teremtő por... S.A Félelem
Hát ez az kedves Lylyke:)))
Lehet hogy pont a mondanivalója egészen más mint amit érteni szeretnénk belőle:)))
Bár az csupán egy bölcsesség valakitől ami mögött általában a szavak jelentése a mondani való nem pedig egy adott környezet amit csak nagyon burkoltan ad elő a szerző...:)))
"Az vagy nekem, mi testnek a kenyér s tavaszi zápor fűszere a földnek"
Nem mindegy, milyen körülmények között született?
A mondanivalón egy fikarcnyit sem változtat :DDDD
Hát ... hogy nem tudod, kitől idézel, az már gáz :D
Jól leírtam......... Évekkel később derült ki hogyez eknek a szerzőknek nagyrésze haldoklott amikor írta a művet és ezek a fájdalmak és gondolatok szülték meg az adott verset..
+
Így akart lenni:)))
Én szoktam és tudom mondani, hogy ez a te gondolatod, tetszik, egyet értek vele, lehetne akár az enyém is, de örülök, hogy benned is megfogalmazódik hasonló :DDDDDD
Nem leszek kevesebb ettől, sőt :)
Nos ha törlöm magam ahogy egyszer már megtettem még nem biztos hogy nem esz vissza a fene ide :)
Persze akkor valaki más személyében.... Mondjuk Plágium lesz a nevem:) Elég találó lenne:DDD
Általában a saját gondolataimmal élek és még nem szorultam másokéra:)))
Most előszőr fordult elő és azon kívűl hogy szánalmat érzek magam irént az égvilágon semmi sem történt:))))
Tragédia.
:)
Az én utam egy szép kövekkel kirakott út:)
Na de ilyen szégyent hogy mások gondolatait osszam meg az már nem semmi :))
Szép napot kívánok minden kedves utazónak! :)
🌸🌷🌸
Pár szál virág a vazaba :)
Elég gyenge dolog lenne.
Megkérdőjelezné az eddig általad mondottakat a hiteles és boldog Utadról.
Remélem viccelsz :)
Mit ne mondjak szép gyerek vagyok:)
Lehet törlöm is magam :DDDDDD
Ilyen nincs:))))
Kiegészítettem az adatlapomat:))))
A világ leg gyengébb dolgával.....
Mástól idéztem :)))))
Mos elintéztem magam mert a szégyenérzet és a szánalom küszöbén állok...:)))
Ejjj... nem erre gondoltam... Hanem arra ezzel kapcsolatban hogy nem a világvége ha egyedül marad az ember.... Azért nem leszek lelkibeteg....
Ennyi volt a lényeg
Azért azt te is tudod, hogy az Élet nem erről szól, pláne, ha az ember tudja, hogy jó Úton jár:)
Majd johogynem azért maradunk magányosak, hogy a másiknak ne fájjon a hiányunk, ha már nem leszünk...
Jajjzus
TAlán igen....Aztán ha nem akkor egyszer csak csendben megöregszem és maximum nem lesz harag a szívemben sem magam sem egy másik ember felé...
Max nem fog fájni egy másik embernek ha búcsúznom kell hanem csendben becsukom magam után az ajtót és kivülről lekapcsolom a villanyt...:)))
További ajánlott fórumok:
- Folytassd a számot..vajon meddig megy el?
- Meddig lehet elmenni, ilyen helyzetben "elfogadható" a tettlegesség, vagy az már túl megy minden határon?
- Most mi tennél szíved szerint? Csak fantáziadúsan!:)
- Játék! Engedd szabadjára a fantáziád!
- 14 hónapos a lányom és még nem megy. Meddig nem kóros ez?
- Meddig megy ez?