Meddig megy el a fantáziád? - Addig vagy képes bármire is. (beszélgetés)
Péntek van Na! :DD
Ezt dobta agugli, egyébként ami Splash :DDD
Jó zene :) Főleg az a rész tetszik, hogy aszongya
Mert én más vagyok
Jobb, ha rámhagyod
Majd én játszom veled!
Az eszem elvesztem
Ha rád gondolok
Mert a tied vagyok
jobb, ha engedsz nekem!
Ilyen lenne asz SNI-s nő? :D
Csak vizionáltam, hogy milyen lehet hajbaszagolni :D
Értékeljük az igyekezetedet! :D
Egy osztály összetétele általában vegyes, ezért is van az, hogy egyesek felzárkóztatásra mások tehetséggondozásra szorulnak :D
.osan! :)
Mit nem lehet azon érteni, hogy
Szép Reggelt, Vidám Napot Kíván,A Fenomenális Test Büszke Tulajdonosa? :O :DDD
Most jól megkevertél... a gyomromat nem sikerült! :DD
Tanulok én....csak nem nagyon! :DD
Mindig csak durvulnátok!
Hogy tanítson így a zember valami szépet nektek? :D
Az szép, kivéve ha a delikvens hajasbaba nem épp a wc-ről jött, akkor gyomorforgató :DD
(Jajj, erre most a Zuniverzum CSN-je, azt fogja írni, hogy fujj! Pedig a fujj dolgok se minden esetben rosszak :P)
Én már az előző hosszú rövidítésedet se értettem :D
Ez a Szia Shanee? :DDD
SZ.S! :D
(Ha valaki nem értené, a D két ponttal, a kirobban ó jó kedv jele, kicsit súgtam :P)
Leöltem a hangulatot?? Utána gondoltam az ordítozást!! Szép hajba szagolós szám. :D
Nem az én szám!! :DD
Na, megnéztem a rendezgetést, de az istennek se jövök rá, miért vették el a két hsz-emet...mindenesetre így a Tiéd lett, Ó Univerzum Császárnője :D
Grat! :D
Te hangulatgyilkos! :DD
Ezt csöndben kell hallgatni,átérezni, beleélni magad,hogy hull rád a Holdeső,de közben meg melenget a Napsugár! :P
GRT! :)
Te, rossz helyen kapirgáló tikocska.Ismerhetnéd már ezt a hosszú nyelvűt annyira, hogy örök elpusztíthatatlan és megismételhetetlen, de köszönöm,a feltételezés megtisztelő! :DD
J.R.SZ.N.K.A.F.T.B.T! :D
(Remélem egyszer a telefonról netezők imába foglalják a nevem, hogy kitaláltam ezeket az édes kis rövidítéseket :P)
További ajánlott fórumok:
- Folytassd a számot..vajon meddig megy el?
- Meddig lehet elmenni, ilyen helyzetben "elfogadható" a tettlegesség, vagy az már túl megy minden határon?
- Most mi tennél szíved szerint? Csak fantáziadúsan!:)
- Játék! Engedd szabadjára a fantáziád!
- 14 hónapos a lányom és még nem megy. Meddig nem kóros ez?
- Meddig megy ez?